Nyugodjék békében! Elhunyt a legendás amerikai rapper, aki állítólag 15 gyermek édesapja is volt, DMX.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elhunyt a legendás amerikai rapper, DMX
2021. április 14. 14:16
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
2021. április 14. 16:55
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Ez egy elég fura cikk. Hogy ha nem bírják az embert a cikk írok akkor minek kell róla cikket írni, sok emberről nincs cikk írva nem hiszem hogy innen szedik az emberek a friss híreket. Nekem ez így átlátszó hogy felsoroljuk az összes bűntettjét, lecsukását stb egy olyan cikkhez ami arról szól hogy elhunyt. Ne értsétek félre én személy szerint egy ilyen embert nem támogatok, de attól még kicsit pofátlanra sikerült. Vagy ne írjunk róla vagy annyi elég lett volna hogy elhunyt
2021. április 15. 14:23
|
|
mannika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.11. Hozzászólás: 615 Csatolások: 585 Azonosító: 262433 offline
|
Csak a rosszat felsorolni eléggé szemétség egy halottról. Nem is értem, hogy miért 1 hét után kell publikálni itt a halálhírét... Mindenesetre mindig is szerettem DMX-et.
2021. április 15. 23:04
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ez a cikk inkább ne került volna ki... a legtöbb ember tisztában volt ezekkel a dolgaival, nem kell pont abban a cikkben leírni, ami arról szól, hogy szerencsétlen elhunyt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: