Starity

Millie Bobby Brown szerint rajongói nem fogadják el, hogy felnőtt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. április 06. 09:23 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Millie szerint ez azért lehet, mert nagyon fiatalon került a színész szakmába.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. április 06. 11:18 #2
VadAlma
VadAlma
visszatérő vendég
Hozzászólás: 471
Azonosító: 273830
Izgis.
Ha meg majd tényleg felnősz, megtanulod letojni, vadidegen emberek mit gondolnak rólad.
2021. április 06. 11:23 #3
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193110
Azonosító: 270554
Részben egyet tudok érteni a mondandójával, részben viszont hozzá kell tennem, hogy gyakran tényleg olyan outfitet/sminket választ, ami öregíti, és szerintem sem előnyére. Természetesen ez is egy tanulási folyamat, ahogy ő mondta, még tanul, így azt is ki kell tapasztalnia, mi áll jól, előnyösen neki, mi az, ami a korának megfelel, stb., de szerintem egy-egy ilyen építő jellegű kritikán akár el is gondolkodhatna, és nem kellene azonnal a rajongók rugalmatlanságára fognia az egészet. :/ Természetesen nem kell mindent magára vennie, vagy megfogadnia, amit az interneten hall, de szerintem az ezzel a témával kapcsolatos kommentek nagy része inkább építő jellegű kritika, mint rosszakaratú szurkálódás. Kedvelem Millie-t, ígéretes gyerekszínésznek tartottam már a Stranger Things első évada óta, és ha ő jól érzi magát a szettjeiben, sminkjeiben, akkor nekem egy szavam sincs, de szerintem érdemes lenne elgondolkodnia azon, hogy hova siet a felnövéssel, ha sminkről és öltözködésről van szó. Csodaszép fiatal lány, ne akarja ezt gyorsan letudni.
1 felhasználónak tetszik: Pheebs
2021. április 06. 12:28 #4
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
Szerintem más fiatal színészek akik már gyerek koruk óta a reflektorfényben vannak, sokkal de sokkal vadabb képeket tettek ki magukról 17 évesen
2021. április 06. 22:33 #5
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Egyet is értek meg nem is. Szerintem borzasztóan nehéz főleg most tini sztárnak lenni. Igazából semmi olyat nem csinál mint egy normális tini. Viszont egy szintről meg nem értek egyet mert ő nem egy normális tini sajnos meg kell választania hogy mit rak ki és mit nem a social mediaira. van sok olyan sztár is akikről ha hallunk azt a filmjei alapján. Sajnos minél többet tesz ki az életéről annál jobban bele akarnak látni az emberek. Ezért lenne jobb inkább szerintem sok tini sztárnak ha nem lenne nyilvános profilja, csak az a baj hogy túl sok ebben is a pénz és nehéz megállni azt hogy ne fogadja el az olyan lehetőségeket amit egy több milliós követettség biztosít.
2021. április 06. 22:34 #6
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
*semmi olyat nem csinál amit egy átlagos tini nem csinal pl pasizas, kicsit kirovobb ruhákkal kiserletezes stb
2021. április 09. 14:12 #7
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 261532
"Nem, ez azért van így, mert 10 éves korom óta figyelnek. Ezért gondolják így." Nem szívem, ez azért van, mert 10 évesként láttak a legtöbben utoljára, és úgy maradtál meg az emlékezetükben.
2021. április 11. 23:07 #8
moonlightgrande
moonlightgrande

Státuszthey see a demon, i see an angel
Hozzászólás: 933
Csatolások: 59
Azonosító: 265915
talán mert még nem felnőtt? hagyjuk már xd 18 vagyok és még én sem vagyok felnőtt, nemhogy egy 17 éves.
azért nem kicsit gondol magáról sokat, nem csodálom, hogy sokan neme szeretjük, ne körítsünk:D
1 felhasználónak tetszik: thundercloud
2021. április 14. 08:15 #9
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
Hozzászólás: 736
Csatolások: 16262
Azonosító: 261400
Bírom az ilyen cikkeket, nem tudom hogy a "hírességek" mikor fognak megvilágosodni, hogy mindenkinek sose fognak megfelelni. Mindig lesznek rossz májú emberek akik rajtuk élik ki magukat, főleg pedig azokon akik az egész életüket kirakják a közösségi médiába. Egy hétköznapi 17 évest is megszólhatnak azért, ha úgy öltözik fel mint egy 30as örömlány.
Gondolom mielőtt kimegy az utcára vagy mindenhova kiposztol egy ilyen képet akkor előtte belenéz a tükörbe.
Igaz a magam részéről sose fogom megérteni miért kell tízen évesen azt mutogatni mekkora nagy lányok. Festik maguknak a másik szemöldököt, olyan ruhákat vesznek fel, hogy én se tudom eldönteni, hogy mennyi idős. A vicc az egészben pedig, hogy játszhatják a "felnőtt vagyok" műsort, de fejben kellene felnőni. Persze az már nem megy rohog.gif
Mert biza egy felnőtt már különbséget tud tenni aközött, hogy kinek a véleménye ér valamit és így lesz.rja, hogy a sokadik senki mit gondol róla. 110.gif
Remélem a következő tini drámájáról nem lesz cikk _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: thundercloud
2021. április 17. 21:29 #10
CydoniaOnThe Mars
CydoniaOnThe Mars
visszatérő vendég
Hozzászólás: 331
Azonosító: 277863
Meg fogják szokni.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!