File Size: 27,5 MB
Type: AVI
Resolution: 640x480
Duration: unknown
Source: MTV Hits
http://www.badongo.com/pt/file/8283413
Britney Spears - Break the ice
2008. március 18. 20:56
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Idézet(Kata159 @ 2008. March 18. - 20:53)
Köszi. Bár nem tetszett, h ilyen animés az egész.
Mondjuk eleve utálom az animét, de ilyen klippben meg fõleg olyan izé.

Mondjuk eleve utálom az animét, de ilyen klippben meg fõleg olyan izé.
Am. nekem sem tetszik annyira...de a szám Yooooooooo!
2008. március 18. 21:59
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy ez a szám lesz a következõ kislemeze... Vannak sztem ennél jobb számok is az albumon, de ez se rossz
Hát a klip meg nekem se tetszik. De sztem azért lett ilyen szegényes, mert a Piece of me túl nagy költségû volt, aztán erre már nem tellett
2008. március 18. 22:25
|
|
dreamgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.10.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 54 Azonosító: 18804 offline
|
Idézet(Cira @ 2008. March 18. - 22:21)
A klipp nem nagy durranás, de a szám nagyon tetszik
Melyik számokat ajánljátok még az albumról?
Melyik számokat ajánljátok még az albumról?
Az egyik kedvencem a Get naked (I got a plan) és a Perfect lover
2008. március 19. 10:14
|
|
beyoncecica |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.19. Hozzászólás: 2040 Csatolások: 7892 Azonosító: 35119 offline
|
Nekem a Freakshow tetszik az albumáról!!
Amúgy köszy!!
2008. március 19. 16:55
|
|
xxNikixx*Nikita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.30. Hozzászólás: 3275 Csatolások: 7279 Azonosító: 33464 offline
|
Én egyébként ezt találtam egy magyar rajongói oldalon: (reménykedhetünk)
"A következõ video a Hot as Ice szerencsére sokkal jobb lesz, animált Britney nélkül, igazi koreográfiával, az IGAZI Britneyvel. Nem kételkedem benne, biztosan nagyon sok munka volt összeállítani ezt a kis rajzfilmet, de szerintem egyik rajongó sem erre kiváncsi. De hogy megnyugodhassunk, azért kiírták a végére, hogy To be continued...
De azért jó, ha megállunk egy kicsit, és elgondolkodunk azon, hogy miért is született ez a "klipp".
Ez egy visszavágás a paparazzóknak, Britney démonainak, a múltnak... Ha csak az elsõ képsorokat nézitek, ahogy az animált Britney kiszabadul a láncaiból, és azt mondja, hogy It's been a while... (Már régóta...) Kár, hogy nem tudom elmondani, mit éreztem, miközben néztem. na mindegy. Mindenki vonja le magában a következtetéseket. Szerintem...lényegében véve, ez a Piece of me folytatása."
"A következõ video a Hot as Ice szerencsére sokkal jobb lesz, animált Britney nélkül, igazi koreográfiával, az IGAZI Britneyvel. Nem kételkedem benne, biztosan nagyon sok munka volt összeállítani ezt a kis rajzfilmet, de szerintem egyik rajongó sem erre kiváncsi. De hogy megnyugodhassunk, azért kiírták a végére, hogy To be continued...
De azért jó, ha megállunk egy kicsit, és elgondolkodunk azon, hogy miért is született ez a "klipp".
Ez egy visszavágás a paparazzóknak, Britney démonainak, a múltnak... Ha csak az elsõ képsorokat nézitek, ahogy az animált Britney kiszabadul a láncaiból, és azt mondja, hogy It's been a while... (Már régóta...) Kár, hogy nem tudom elmondani, mit éreztem, miközben néztem. na mindegy. Mindenki vonja le magában a következtetéseket. Szerintem...lényegében véve, ez a Piece of me folytatása."
2008. március 21. 12:45
|
|
Kyile Minogue fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.15. Hozzászólás: 901 Csatolások: 287 Azonosító: 52479 offline
|
A RADAR a legjobb szám az albumon
2008. március 22. 00:22
|
|
jerevaniradioúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.15. Hozzászólás: 16 Csatolások: 3 Azonosító: 34725 offline
|
Egy az egyben Ghost in the shell koppintás, fõleg az eleje. Az animáció meg persze szánalmasra sikeredett.
2008. március 22. 16:00
|
shazbatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.05. Hozzászólás: 67 Csatolások: 349 Azonosító: 21117 offline
|
that badongo sucks. according to it i haved ownloaded 4 gig in the last hour. i wish. must be some pile of people with same ip addy as me. strange thing is i am not on a static ip and it still comes up with same one every time
2008. március 22. 19:49
|
|
fafa008♥Justin,Went,Chad fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.12. Hozzászólás: 3174 Csatolások: 3140 Azonosító: 36809 offline
|
nekemse jön be a klip mert olyan nyugtalan az egész és hát nem tom végignézni :Dde amugy a szám jó, de sztem. is sokkal jobb számok is vannak az albumán.
2008. március 25. 10:06
Nekem ez a kedvenc számom az albumról, de ilyen klipet inkább meg se nézek 
Remélem a Hot As Ice tényleg jobb lesz
Remélem a Hot As Ice tényleg jobb lesz
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: