Sajnos nem egy megkésett április 1-jei viccről van szó: mindenki kedvenc hercege, Regé-Jean Page nem tér vissza a Bridgerton 2. évadjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megdöbbentő: nem tér vissza Regé-Jean Page a Bridgerton 2. évadjában
2021. április 03. 17:54
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
csak én tudtam, hogy a második évad nem róluk fog szólni?
a könyvek sem róluk szólnak, korábban is szó volt erről, azért sajnálom, hogy legalább mellékszereplőként nem fog feltűnni.
2021. április 03. 17:57
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
8 évad azt hiszem az összes testvér szerelmi életéről a 2. könyvben Simon csak a végén volt benne de akkor is, ne kezd el valamit ha nem áll szándékodban befejezni. Azt pletykálják kicsit elszállt az egója meg hogy esélyes James Bond szerepére és ezért dobbantott
2021. április 03. 18:03
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17198 Csatolások: 192954 Azonosító: 270554 offline
|
Engem nem igazán ejt kétségbe a tény, hogy nem folytatja. Úgy értem, persze, jól játszott a színész, és fontos volt a karaktere, valamennyire hiányozni is fog, de nekem nem volt szimpatikus a herceg, sajnos nem tudtam megszeretni. :/ Anthony története sokkal jobban érdekel, ő igazán a szívemhez nőtt, miatta várom már a következő évadot!
2021. április 04. 18:31
|
|
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline
|
Nagyon sajnálom, de meg értem mivel a masodik évad Anthony szerelmi történetét mutatja be. Minden évad egy Bridgerton testvér szerelmi sztoriját dolgozza fel és ez a könyvben is így van. Ha benne is lett volna, már csak mellékszereplő lett volna. Nekem Anthony hatalmas kedvenc és nagyon várom már.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: