Ezek a filmes színészpárosok kihozták egymásból a legjobbat, és ez látszott az alakításukon is. Sok esetben az életben is egy pár lettek - és bizony vannak, akiknél csúnya szakítás lett a vége.
A teljes cikkhez kattints ide!
23 színészpáros, akik között szuper volt a kémia
2021. március 30. 21:53
|
|
LuiseLocksmithvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.26. Hozzászólás: 127 Csatolások: 2 Azonosító: 259307 offline
|
Lana Condor & Noah Centineo páros között nem igazán éreztem a kémiát. Sőt... Inkább kínos volt. Ellenben Saoirse Ronan és Timothée Chalamet nagyon eltalálták a hangot. Az emberből ilyenkor jön elő a kerítő és mond olyan bölcs mondatokat, mint ők. : "ezek a kis drágák hogy passzolnának egymáshoz".
2021. március 30. 21:56
|
|
ryku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 680 Csatolások: 2 Azonosító: 192633 offline
|
Én a Winslet-DiCaprio és a Reeves-Bullock párost imádtam mindig is. Ők tényleg összejöhettek volna a való életben is. UI.: Keanu szerintem már nem szerepelt a Féktelenül 2-ben, vagy igen?
2021. március 30. 22:01
|
|
AbsoluteChairFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.28. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 251098 offline
|
Jól tudod nem szerepelt...
2021. március 31. 07:48
|
|
SheldonRulezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 270244 offline
|
Robert és Kristen? Hát az állólámpám és köztem jobban izzik a levegő XD
2021. április 17. 21:28
|
|
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline
|
Kata Winslet szerelmes Leóba, de ő meg meleg, mint a kályha
2021. április 20. 17:54
|
|
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline
|
Nagyon szeretem Zendayat és Tomot, de köztük semmilyen kémiát nem éreztem az eddigi közös filmeik alatt...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: