Kataline hercegnét az utóbbi időben megjelent interjú kapcsán több megjegyzés is érte, amelyekre reagált nagybátyja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszólalt Kate Middleton nagybátyja, elmondta véleményét az interjúról
2021. március 30. 12:20
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 online
|
Ezek a felnőtt és okos emberek nem jönnek ra hogy ha felváltva mocskoljak egymást végül mind a ketten azok lesznek? Mint J. Depp és Amber Heard... már mindnekinek hanyingere volt az egész civakodásukbol és végül mindketten vesztettek egy csomót.
2021. március 30. 15:10
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Mintha valamelyik cikkben arról lett volna szó, hogy a koszorúslány ruha miatt azért volt gond, mert Kate és Vilmos kislánya kinőtte. (?) (Szóljatok, ha nem.
) Ha ez valóban így volt, akkor elég nevetséges, hogy ennek akkora fenék lett kerítve, hogy Meghan elsírta magát.
Egyébként én személy szerint meg tudom érteni mindkét félt. Megértem, hogy vannak dolgok, amelyeket Meghan sérelmezett és az Ő révén Harry is, azonban biztos vagyok benne, hogy nem csak úgy a semmiért lett kifogva Meghan "bűnbaknak".
Egyetértek ComMD véleményével, miszerint ezzel a sárdobálással mindenki csak maga alatt vágja a fát.
Egyébként én személy szerint meg tudom érteni mindkét félt. Megértem, hogy vannak dolgok, amelyeket Meghan sérelmezett és az Ő révén Harry is, azonban biztos vagyok benne, hogy nem csak úgy a semmiért lett kifogva Meghan "bűnbaknak".
Egyetértek ComMD véleményével, miszerint ezzel a sárdobálással mindenki csak maga alatt vágja a fát.
2021. március 30. 18:45
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Szerintem ez mindent elmond arról hogy a család mit is gondol róluk valójában. Úgy csinálnak mintha minden rendben lenne de aztán valószínűleg még egymás között a hasonló beszélgetések mennek Harryékről
2021. március 30. 19:03
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
omasnez: Én erről még nem olvastam, de volt már olyan variáció, hogy a ruhák nem tetszettek vagy Katalinnak vagy Meghannek, erre már nem emlékszem, sőt, az elején egy harisnya-ügy miatt robbant ki ez az egész, először azt mondták, hogy Katalin ragaszkodott a formális harisnyaviseléshez, aztán írtak olyat is, hogy a lánya lábán allergiás reakciók jöttek ki a műszálas harisnya és a meleg idő miatt, ezért pont, hogy nem akartak harisnyát adni a koszorús lányokra. Nem lehet igazán lépést tartani szerintem.
2021. március 31. 09:41
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Szerintem ebben az egészben az a leggázabb, hogy egy több száz éve fennálló királyi család, a fél világot méltósággal uraló Viktória királynő leszármazottai most olcsó celebekként forognak közszájon. Bár el tudom képzelni, hogy ha mondjuk VIII. Henrik napjainkban élne, rajta is csámcsoghatnának a bulvárlapok
Mindenesetre már rendesen kellemetlenül érzem magam, ha újabb cikk jelenik meg ebben a témában. Alapvetően bírtam Meghant, de már nem tudom komolyan venni, ahogy hírnév érdekében minden bőrt lehúz a királyi családról. Nem kétlem, hogy vannak ott gondok, minden családban vannak. Törekedni kell a megoldásra, de szerény véleményem szerint nem úgy kellene, hogy az egész világ előtt csinálják a cirkuszt. Vagy talán attól oldódnak meg a mentális gondjai és a családi konfliktusok, ha világszerte minden internetező sajnálkozik rajta egy sort és szidja kicsit Windsorékat?
Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a fele sem igaz annak, amit olvasunk róluk. Mert amúgy nem is ránk tartozik, mi zajlik közöttük.
Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a fele sem igaz annak, amit olvasunk róluk. Mert amúgy nem is ránk tartozik, mi zajlik közöttük.
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.