Starity

Megszólalt Kate Middleton nagybátyja, elmondta véleményét az interjúról

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 30. 11:24 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Kataline hercegnét az utóbbi időben megjelent interjú kapcsán több megjegyzés is érte, amelyekre reagált nagybátyja.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 30. 12:20 #2
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
Ezek a felnőtt és okos emberek nem jönnek ra hogy ha felváltva mocskoljak egymást végül mind a ketten azok lesznek? Mint J. Depp és Amber Heard... már mindnekinek hanyingere volt az egész civakodásukbol és végül mindketten vesztettek egy csomót.
2021. március 30. 12:23 #3
ComMD
ComMD
Mindkét félnek van igaza is meg nem is, ha tovább vitatkoznak csak azt érik el hogy senki nem fog hinni egyiknek sem, és a nevük vicc tárgya lesz, tiszta szappanopera
2021. március 30. 12:58 #4
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Ez a prosti futató nagybácsi akivel a család nem áll szóba mert nem vett rájuk jó fényt
2021. március 30. 15:10 #5
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Azonosító: 255071
Mintha valamelyik cikkben arról lett volna szó, hogy a koszorúslány ruha miatt azért volt gond, mert Kate és Vilmos kislánya kinőtte. (?) (Szóljatok, ha nem.biggrin.gif) Ha ez valóban így volt, akkor elég nevetséges, hogy ennek akkora fenék lett kerítve, hogy Meghan elsírta magát.

Egyébként én személy szerint meg tudom érteni mindkét félt. Megértem, hogy vannak dolgok, amelyeket Meghan sérelmezett és az Ő révén Harry is, azonban biztos vagyok benne, hogy nem csak úgy a semmiért lett kifogva Meghan "bűnbaknak".
Egyetértek ComMD véleményével, miszerint ezzel a sárdobálással mindenki csak maga alatt vágja a fát.
2021. március 30. 18:45 #6
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Szerintem ez mindent elmond arról hogy a család mit is gondol róluk valójában. Úgy csinálnak mintha minden rendben lenne de aztán valószínűleg még egymás között a hasonló beszélgetések mennek Harryékről
2021. március 30. 19:03 #7
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
omasnez: Én erről még nem olvastam, de volt már olyan variáció, hogy a ruhák nem tetszettek vagy Katalinnak vagy Meghannek, erre már nem emlékszem, sőt, az elején egy harisnya-ügy miatt robbant ki ez az egész, először azt mondták, hogy Katalin ragaszkodott a formális harisnyaviseléshez, aztán írtak olyat is, hogy a lánya lábán allergiás reakciók jöttek ki a műszálas harisnya és a meleg idő miatt, ezért pont, hogy nem akartak harisnyát adni a koszorús lányokra. Nem lehet igazán lépést tartani szerintem.
2021. március 30. 21:19 #8
ComMD
ComMD
Alexaaa09 teljesen egyetértek veled, a többiek csak mosolyognak teszik a szépet, de igazából ugyan ezt gondoljak, vagy meg rosszabbakat
2021. március 31. 09:41 #9
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic

Státuszluminous lux tides
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Szerintem ebben az egészben az a leggázabb, hogy egy több száz éve fennálló királyi család, a fél világot méltósággal uraló Viktória királynő leszármazottai most olcsó celebekként forognak közszájon. Bár el tudom képzelni, hogy ha mondjuk VIII. Henrik napjainkban élne, rajta is csámcsoghatnának a bulvárlapok rohog.gif Mindenesetre már rendesen kellemetlenül érzem magam, ha újabb cikk jelenik meg ebben a témában. Alapvetően bírtam Meghant, de már nem tudom komolyan venni, ahogy hírnév érdekében minden bőrt lehúz a királyi családról. Nem kétlem, hogy vannak ott gondok, minden családban vannak. Törekedni kell a megoldásra, de szerény véleményem szerint nem úgy kellene, hogy az egész világ előtt csinálják a cirkuszt. Vagy talán attól oldódnak meg a mentális gondjai és a családi konfliktusok, ha világszerte minden internetező sajnálkozik rajta egy sort és szidja kicsit Windsorékat?
Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a fele sem igaz annak, amit olvasunk róluk. Mert amúgy nem is ránk tartozik, mi zajlik közöttük.
1 felhasználónak tetszik: Maiko
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok