Starity

A Sátánnak ad öltáncot Lil Nas X: sátánistának tartják

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 27. 17:57 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Reagált a kritikákra Lil Nas X: az énekes merész új videoklippel jelentkezett új dalához.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 28. 12:35 #2
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 261532
Hát, erre nem igazán tudok mit mondani. Kicsit félek, hogy az öcsémmel egyidős 7 éves gyerekek az Old Town Road után majd örömmel nézik meg csávókánk új klipjét, és ezt fogják látni.
2021. március 28. 14:39 #3
sdsd
sdsd
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Azonosító: 162879
Viró a szüleik dolga korlátozni, mit látnak, nem az ő dolga szabályozni mit csinál, csak mert láthatják gyerekek.
2021. március 28. 23:32 #4
janine
janine
visszatérő vendég
Hozzászólás: 108
Azonosító: 286939
Hát, sok ízléstelen Videóklipet láttam már, de ez mindent visz
2021. március 29. 15:12 #5
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 261532
sdsd, igazad van, én csak arra akartam rávilágítani, hogy mivel az előző számát az egész világ ismerte, és nagyrészt gyerekek hallgatták, figyelembe vehetné a néző közönsége túlnyomó részének a korát, de tényleg ebben egyet értek veled, csak azt nem értem miért kell ilyen szinten kulturálatlan video klipet kiadni.
2021. március 29. 15:28 #6
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
vele kapcsolatban mindig azt érzem, hogy valamivel kiakar tűnni, nehogy egyslágeres előadó legyen, de szerintem sokszor túllő a célon. a dallal nincs bajom, nekem a holiday jobban tetszett, de ez a klip nem az én világom, nagyon zavaros lett, néhol tényleg ízléstelen, pedig tudom mit akart közölni vele, de valahogy a kivitelezéssel van inkább problémám. engem az egészben amúgy leginkább a cipő aggaszt, amit kiadott.
2021. március 30. 19:24 #7
deep dark night
deep dark night
új tag

StátuszI can see the paradise by the dashboard light
Hozzászólás: 86
Azonosító: 266735
Amikor egész életedben úgy bánnak veled, mint egy darab szarral azert mert meleg vagy és a pokollal fenyegetnek az a durva és nem az, hogy ebből elege lett és polgárpukkasztott egyet. Számomra a homofóbia a felháborító és nem ez a klipp.
2021. április 03. 13:29 #8
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Szerencsére a tiktok felhasználói ugyanúgy ,,istenítik" ezt a számot,mint Cardi és Megan gusztustalan ,,slágereit"(vagy bármelyik másik ízléstelen előadót/számot sorolhatnék még ide). Sose szerettem a gyereket, az Old town road a világ egyik ,,most overrated" zenéje. És még most sem értem,mire a nagy hype körülötte.
Habár a zene a homofóbiához kapcsolódik,hadd közelìtsem meg egy kicsit másképpen: Most nagyon megy a tiktokon a kereszténység és a keresztény emberek pocskondiázása a liberális többség körében. Azért huzakodok elő a tiktokkal,mert mint tudjuk,Nas előszeretettel használja ezt az alkalmazást nemcsak zenéjének promotálásához, de a személyének a fényezéséhez is. Mivel nekem is van fiókom,ránéztem a srác oldalára. Vicces,hogy a VeLeM eGyKoRúAk KIRÁLYNAK nevezik. Miért is??? Mert inkább csak lejáratja magát.
Visszatérve: azért is népszerű ez a zene,mert a sátánizmus és a keresztényellenesség most nagyon ,,divat" lett a fiatalok körében. Egyébként nem követek egy vallást sem, de eléggé gusztustalannak tartom azt,hogy valaki egy ilyen klippből nyer pénzt, és még büszke is rá. Nem tudom,mi lesz a világgal 10 év múlva,ha már most itt tartunk. Szimplán csak el kéne fogadni mindenkinek a vallását vagy nem vallásosságát. Nyugodtan lehet velem vitatkozni,de nekem ez az álláspontom
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lil Nas X Lil Nas X 11843.