Reagált a kritikákra Lil Nas X: az énekes merész új videoklippel jelentkezett új dalához.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Sátánnak ad öltáncot Lil Nas X: sátánistának tartják
2021. március 28. 12:35
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Hát, erre nem igazán tudok mit mondani. Kicsit félek, hogy az öcsémmel egyidős 7 éves gyerekek az Old Town Road után majd örömmel nézik meg csávókánk új klipjét, és ezt fogják látni.
2021. március 29. 15:12
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
sdsd, igazad van, én csak arra akartam rávilágítani, hogy mivel az előző számát az egész világ ismerte, és nagyrészt gyerekek hallgatták, figyelembe vehetné a néző közönsége túlnyomó részének a korát, de tényleg ebben egyet értek veled, csak azt nem értem miért kell ilyen szinten kulturálatlan video klipet kiadni.
2021. március 29. 15:28
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
vele kapcsolatban mindig azt érzem, hogy valamivel kiakar tűnni, nehogy egyslágeres előadó legyen, de szerintem sokszor túllő a célon. a dallal nincs bajom, nekem a holiday jobban tetszett, de ez a klip nem az én világom, nagyon zavaros lett, néhol tényleg ízléstelen, pedig tudom mit akart közölni vele, de valahogy a kivitelezéssel van inkább problémám. engem az egészben amúgy leginkább a cipő aggaszt, amit kiadott.
2021. március 30. 19:24
|
|
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline
|
Amikor egész életedben úgy bánnak veled, mint egy darab szarral azert mert meleg vagy és a pokollal fenyegetnek az a durva és nem az, hogy ebből elege lett és polgárpukkasztott egyet. Számomra a homofóbia a felháborító és nem ez a klipp.
2021. április 03. 13:29
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szerencsére a tiktok felhasználói ugyanúgy ,,istenítik" ezt a számot,mint Cardi és Megan gusztustalan ,,slágereit"(vagy bármelyik másik ízléstelen előadót/számot sorolhatnék még ide). Sose szerettem a gyereket, az Old town road a világ egyik ,,most overrated" zenéje. És még most sem értem,mire a nagy hype körülötte.
Habár a zene a homofóbiához kapcsolódik,hadd közelìtsem meg egy kicsit másképpen: Most nagyon megy a tiktokon a kereszténység és a keresztény emberek pocskondiázása a liberális többség körében. Azért huzakodok elő a tiktokkal,mert mint tudjuk,Nas előszeretettel használja ezt az alkalmazást nemcsak zenéjének promotálásához, de a személyének a fényezéséhez is. Mivel nekem is van fiókom,ránéztem a srác oldalára. Vicces,hogy a VeLeM eGyKoRúAk KIRÁLYNAK nevezik. Miért is??? Mert inkább csak lejáratja magát.
Visszatérve: azért is népszerű ez a zene,mert a sátánizmus és a keresztényellenesség most nagyon ,,divat" lett a fiatalok körében. Egyébként nem követek egy vallást sem, de eléggé gusztustalannak tartom azt,hogy valaki egy ilyen klippből nyer pénzt, és még büszke is rá. Nem tudom,mi lesz a világgal 10 év múlva,ha már most itt tartunk. Szimplán csak el kéne fogadni mindenkinek a vallását vagy nem vallásosságát. Nyugodtan lehet velem vitatkozni,de nekem ez az álláspontom
Habár a zene a homofóbiához kapcsolódik,hadd közelìtsem meg egy kicsit másképpen: Most nagyon megy a tiktokon a kereszténység és a keresztény emberek pocskondiázása a liberális többség körében. Azért huzakodok elő a tiktokkal,mert mint tudjuk,Nas előszeretettel használja ezt az alkalmazást nemcsak zenéjének promotálásához, de a személyének a fényezéséhez is. Mivel nekem is van fiókom,ránéztem a srác oldalára. Vicces,hogy a VeLeM eGyKoRúAk KIRÁLYNAK nevezik. Miért is??? Mert inkább csak lejáratja magát.
Visszatérve: azért is népszerű ez a zene,mert a sátánizmus és a keresztényellenesség most nagyon ,,divat" lett a fiatalok körében. Egyébként nem követek egy vallást sem, de eléggé gusztustalannak tartom azt,hogy valaki egy ilyen klippből nyer pénzt, és még büszke is rá. Nem tudom,mi lesz a világgal 10 év múlva,ha már most itt tartunk. Szimplán csak el kéne fogadni mindenkinek a vallását vagy nem vallásosságát. Nyugodtan lehet velem vitatkozni,de nekem ez az álláspontom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: