Starity

Ordít és sír: így forgatja új videoclipjét Demi Lovato

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 29. 17:07 #21
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (SoLettisha @ 2021.03.29. 11:21)
Sajnálom, ha túl lőttem a célon, még fejlesztem a vitakultúrámat...

meghajolo.gif thumbsup.gif legközelebb
2021. március 30. 10:36 #22
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 874
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Nem csak itt vannak olyanok akiket taszít a dolog ... hanem világszerte, ugyanis amit tesz valóban felháborító. Mind ismerulk olyan embereket akik azzal szeretnek dicsekedni hogy mennyi bajuk van, ami egy idő után már fárasztó és semmi fajta együttérzést nem kellt a hallgatóságban.
2021. március 30. 10:43 #23
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
Demi a figyelemert teszi az egészet, de nem is akar leállni az önpusztító stílussal elvezi hogy róla beszélnek, sajnálják őt, neki olyan ez mint egy színdarab. És emiatt nem kelt együttérzést a legtöbb emberben
2021. március 30. 18:57 #24
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
SoLettisha :nagyon egyetértek azzal amiket írtál bennem is így fogalmazódott meg de te jobban ki tudod fejezni magad! Szerintem semmi utálkozás nem volt benne így reagál egy olyan ember aki reálisan látja a szituációt és aggódik egy ember miatt aki láthatólag nem tud vissza kapaszkodni. Én is nagy fanja voltam/vagyok selena, demi, miley ezzel a csapattal nőttem fel és fusztrál azt látni ha tönkre teszi magát
2021. március 31. 19:49 #25
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Eminem példájával élve, ő miután túladagolta magát és majdnem meghalt, lemondott minden drogról és egyéb szerről, visszavonult pár évre, utána pedig folytatta a karrierjét. A dalszövegeiben mai napig megjelennek a történtek, de ő egy dolgot sose csinált: nem sajnáltatta magát nyilvánosan. Deminél én már úgy érzem, hogy a túladagolásával promózza magát.
2021. április 01. 00:04 #26
- törölt felhasználó -    
Az elmúlt három évben a média felépített egy hamis narratívák körülötte és az egész helyzet körül. Rengeteg spekuláció volt arról, hogy mi történt és hogy történt. Rengeteg ember csinált gusztustalan módon viccet a haldoklásából. Most végre eljött az ő ideje, hogy tisztázza a dolgokat, és elmondja, hogy mi történt valójában. Ez az ő traumája, és megérdemli a lehetőséget, hogy beszéljen róla vagy akár a művészetén keresztül mutassa meg, hogy ő hogy élte meg az egészet. Évekig nem beszélt róla csendben figyelve, hogy az újságok miket állítanak róla, a családjáról és az egész esetről. Elmondta, hogy ha vége a doukemtumfilmjének, utána többé nem is fog róla beszélni, mert végleg lezárja vele a témát és az egész korszakot. Ha profitálni szeretne belőle (ami egyébként nincs is így), akkor megteheti, mert ez az ő személyes élménye és úgy rendelkezik vele, ahogy ő szeretne. Nem kell vele egyetérteni, de nem is szabad tőle elvenni a lehetőséget, hogy végre tisztázza az egész helyzetet. Megérdemel annyit, hogy elmondhassa a saját történetét.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok