Starity

Ordít és sír: így forgatja új videoclipjét Demi Lovato

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 27. 17:23 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Érzelmes, hatásvadász videoklippel készül Demi Lovato. Érkezik a Dancing with the Devil vizuális verziója.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 28. 00:01 #2
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 509
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Nem tudom miért vált ki ilyen erős ellenérzéseket belőlem ez a nő, pedig szociálisan elég érzékeny vagyok... de valahogy már szemernyi együttérzést nem tudok magamra erőltetni iránta. Számomra gusztustalan ez a parádé amit a függősége köré csap, meg ahogy mártírkodik. Az egyetlen okos döntése a csendes visszavonulás lenne, ha jót akar magának. Vagy még folytatja ezt a vergődést pár évig, amíg végleg ki nem ég, vagy még rosszabb...
1 felhasználónak tetszik: Azillion
2021. március 28. 09:20 #3
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
Minden szavaddal egyetértek SoLettisha.
2021. március 28. 10:05 #4
kíváncsi-fáncsi
kíváncsi-fáncsi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 174
Azonosító: 180904
SoLettisha nagyon jol megfogalmaztad, en is pont igy vagyok mär vele! sad.gif
2021. március 28. 11:34 #5
- törölt felhasználó -    
Jó rendben, ellenérzést vált belőletek ki. Ezzel eddig nincs gond, nem kell szertni. DE, ha ilyen szörnyen ellenszenves, akkor simán nem kell vele foglalkozni. Azért lássuk be, hogy nem teljesen normális hogy ilyen utálatot éreztek, de mégis ott vagytok minden róla szóló cikk allatt. Ha nem szeretitek, akkor nem kell foglalkozni vele, és nem kell elolvasni meg megnézni a róla szóló dolgokat, ennyire egyszerű. Attól még, mert neked nem szimpatikus másnak az, és lehet más utálja azt látni, hogy arról akit szeretnek egy pár ember mindig kifejti, hogy rohadt drogos, meg amúgy is meg kellett volna haljon...Nem értem miért kell a negatív gondolataitokat mindig mindenhol leírni róla. Nyílvánvaló, hogy bőszít benneteket, akkor tegyétek meg magatoknak és másoknak azt a szivességet, hogy nem foglalkoztok vele.

A klipp egyébként, ha valóban ez lesz végül a klipp, akkor nagyon hatásos és nagyon erőteljes, viszont felkavaró és túl sok. Szerintem ezt sokaknak, beleértve engem is, nem lenne egy jó élmény végig nézni, mert a többség nem szeret ilyen állapotban látni olyan embert akit szeret, és úgy látom, hogy elég realisztikusan visszaadják hogy hogy nézett ki akkor és milyen állapotban volt. Remélem ez legfeljebb a klipp egy része lesz, de nem a teljes klipp.
2021. március 28. 12:38 #6
FormacioRetikularis
FormacioRetikularis
új tag
Hozzászólás: 90
Azonosító: 283365
Sehol nem irja, hogy csak akkor lehet ezen az oldalon hozzászolni egy cikkekhez ha jó véleménnyel vagy az adott témáról vagy sztárról.
A másik, hogy senki nem írt olyat, hogy Deminek megkellett volna halnia...egyáltalan nem, sőt egy csoda hogy életben van. De attól még nem hoz olyan döntéseket amelyekkel a saját gyógyulását elősegítené....
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2021. március 28. 12:48 #7
- törölt felhasználó -    
Valóban nem írja, de szerintem evidens lenne, hogy ha valakit így utálok, meg ennyire nem szimpatikus, akkor figyelmen kívül hagyom. És igen, most senki nem mondott ilyet itt, de a múltban már előfordult nem is egyszer, és sajnos elő is fog, amíg az embernek nem képesek empátiát tanusítani, és visszafogni a gyűlöletüket.
1 felhasználónak tetszik: Kata159
2021. március 28. 13:50 #8
SoLettisha
SoLettisha

Kedves readyforya, te rettenetesen el vagy tévedve kedvesem. Te talán valami burokban élsz, ahol az emberek vagy jó véleménnyel vannak dolgokról, vagy ignorálják azt és elfordítják a fejüket. Elég unalmas világ lenne, a fejlődés bármiféle változata pedig kizárt volna egy ilyen világban. Már írtam korábban egy kommentemben, hogy az olyan emberekről, mint te, akik állandóan mosdatják a függőt, kifogásokat és igazolásokat gyártanak nekik, csak a szegeket verik a koporsójukon. Ezeknek az embereknek nem arra van szükségük, hogy a buksijukat paskolgassák, hanem arra, hogy szembe állítsák azzal, amit művelnek önmagukkal és a környezetükkel. Hogy a képükbe mondják, hogy vagy összeszedik magukat, vagy a nyugdíjra már nem lesz gondjuk. Ez a lány a jelenlegi helyzetében örülhet, ha az ötvenet megéri. Ez a lány közel sincs ahhoz, hogy tiszta legyen, pontosan ugyanazokat a hibákat követi el jelenleg is, mint eddig mindig, pontosan ugyanazokat a manipulatív lépéseket teszi, mint eddig mindig. Majdnem ott maradt, agykárosodása meg vakfoltjai vannak, de úgy gondolja megengedhet magának néha egy kis piát meg füvet? Uramatyám! Ettől a bődületes mértékű önáltatástól leszakad a bőr az arcomról! Nem anyukám. A függő SOHA NEM emgedheti meg magának, még néha napján SE, hogy piáljon vagy füvezzen. Ezt úgy hívják drágám, hogy vihar előtti csend. Én magyon kedveltem őt, drukkoltam neki (most is egyébként mindettől függetlenül), de mikor a halál torkából visszatérve sem az az első dolga, hogy beismerje végre, hogy a showbiznisz nem az ő világa, hogy csak tönkremegy benne, hogy nyugalomra és pszichiáterre lenne elsősorban szüksége, nem pedig dokumentum film forgatásra, meg haknizásra, akkor bocs, de nehezemre esik tovább tartani érte a képzeletbeli hátamat. Még ez sem volt elég ahhoz, hogy kinyíljon a szeme. Megy a színjáték, amit egy darabig önmaga is elhisz, aztán pontosan oda fogja kifuttatni ezt is, ahová eddig az összes többit. És legyünk reálisak, a következő alkalommal 99% hogy ott is fog maradni, mert nem fogja bírni a szervezete. Tudod mi ez a "megengedem magamnak a füvet, hogy ne legyen olyan erős a sóvárgás" duma? Tűzoltás. Hazugság. Átmeneti pihenő. Önámítás. Gyengeség. Gyávaság. Csak a saját hibáiból történő tanulásra való képtelenségét bizonyítja ezzel. Láttál már olyan alkoholistát aki "csak néha piálgat, hogy ne kívánja annyira"? Vicc. Aki alkoholista és néha piálgat, az minden, csak nem tiszta, és így nem is lesz az soha. Lássa be végre, hogy nem tudja kezelni a nyomást. Nincs ezzel baj, nem menne sokunknak, csak akkor ne erőltesse. Ha szeretne megöregedni, vonuljon el, ne futtassa magát, mert a történelem csak önmagát fogja ismételni. Ez a lány nem tiszta, ez a lány nem hagyott maga mögött semmilyen függőséget. Ő csak megijedt most egy kicsit, friss még az élmény, ahhoz eléggé, hogy elhitesse magával, hogy na most aztán ennyi, és új élet meg miegymás. Aztán lecsitulnak a hullámok, ismét jönnek a bukkanók, egy-két csalódás vagy balszerencsés széria, és ez a harmatgyenge "ellenállás" nagyon hamar a porba hull megint. A problémát a gyökerénél kéne kezelni, de ő nem ezt teszi, csak tüneti kezelést alkalmaz. Az egyik legnagyobb vétkesnek ebben az anyját tartom egyébként. Undorodom attól a nőtől. Na de, egy szó, mint száz... a függőnek szembesítésre van szüksége, nem abajgatásra. Ha azt látnám, hogy változásokat eszközöl, több hitem lenne benne. De ugyanaz a forgatókönyv zajlik most is, szinte kísértetiesen. Mit gondol, ha 99x nem jött be, majd századjára be fog? Én csak azokat az embereket sajnálom, akiket traumatizált a történtekkel. Na jó, azért őt is valamilyen szinten. De az ami történik, ez már csak nettó ostobaság, semmi más. Azzal meg nem tudok közösséget vállalni. Mondom, láttam már ezt a "filmet", amit éppen vetít, nem kell sokat találgatnom, mi lesz majd a vége. De ne legyen igazam.
7 felhasználónak tetszik: Maiko, Harlow, Glamster, Pheebs, allisonhale., cdamnverss, An_d_a
2021. március 28. 15:00 #9
FormacioRetikularis
FormacioRetikularis
új tag
Hozzászólás: 90
Azonosító: 283365
Readyforya! Én nem utálom Demit, csak nagyon nagyon sajnálom őt és butának tartom. Az az orvos aki szerepelt a videóban inkább pszihiáterhez küldte volna el, de ott az anyukával is gondok vannak, arról már nem is beszélve, hogy komolyan felmerült az embereiben hogy nem hívnak mentőt...milyen "barátok " veszik még mindig körül?
2021. március 28. 15:41 #10
- törölt felhasználó -    
Kedves SoLettisha,
Sok mindent elárul, hogy egyből magadra vetted a kommentem. Meg sem próbálok inkább jobban belemenni ebbe a történetbe, főleg mivel te már eleve elkönyvelted és elhatároztad hogy én csak egy ostoba rajongó vagyok, meg ismerem is a “kedves” hozzáállásod és írási stílusod, szóval tudom hogy neked tök mindegy kivel és milyen témában beszélsz, a lekezelő stílus mindig megmarad, Nem tudom honnan szűrted le, hogy én “mosdatom”, mikor semmi többet nem mondtam annál, minthogy a gyűlölködést talán vissza kéne fogni. Honnan gondolod, hogy én egyet értek azzal, hogy iszik és füvezik? Ki mondta, hogy én ezt helyesnek tartom? Senki. Te csak eldöntötted, hogy én valószínűleg mindent elvakultan elfogadok és imádok, amit Demi csinál.
Te nagyon kapaszkodsz abba, hogy Demi meg fog halni és kész, és ezt minden alkalommal kedvesen közlöd is. Tudod, az ellenvéleménnyel semmi baj, ahogy ezt az első kommentemben is mondtam, nem kell szeretni. De miért van az, hogy ennyire ellenszenves, és mégis ott látlak minden egyes cikk alatt róla? Nem az lenne a normális, hogy ha valakit nem kedvelek, akkor egész egyszerűen hagyom a francba őt és az egész életét? Mire föl ez a nagy ragaszkodás hozzá? A jelentős tudásodból Demiről arra következtetek, hogy egykor valószínűleg nagyon szerethetted, aztán unszimpatikussá vált, de még mindig képtelen vagy elengedni őt és a történetét. Érthető, elég hatásos és megfogó személyisége van. A helyzet az, és ez egy olyan dolog, amit sokan szeretnek elfelejteni, hogy sok ember úgy áll hozzá, mintha nem lenne emberi lény, mintha ő nem lenne ugyanúgy valakinek a lánya, húga, nővére, legjobb barátja vagy akár kedvenc énekesnője. Igen, sosem fogja látni amit itt mondanak róla sokan, de azért még mindig kíváncsivá tesz, hogy amikor bántó és gonosz dolgokat írnak, akkor mi fut át az agyukon közben. Nincs semmi, ami azt mondja, hogy talán ezt nem kéne leírnom, talán ez bántó? Vagy talán ennyire elvakítja az embereket a gyűlölet, hogy nem is tudnak gondolkodni? Nem jó dolog úgy élni, hogy az ember mindig tele van gyűlölettel. Semmit nem old meg az hogy utálsz valakit, jól leírod róla hogy mekkora féreg és dögöljön meg, mert nem neki rossz, hanem neked, mert te vagy tele mérhetetlen mennyiségű utálattal, ami téged mérgez, és nem őt.
2021. március 28. 17:50 #11
SoLettisha
SoLettisha

Azt meg légyszi ragadd ki, hol írtam, hogy gyűlölet lenne bennem? Vagy utálat? Azt írtam ellenérzéseket vált ki belőlem. Definiáljam neked a szó jelentését? Utálom amikor kiforgatják és felnagyolják a szavaimat, mert semmi mással nem tudnak épkézláb érvelés kicsikarni magukból egyesek. Sehol nem mocskoltam őt, leírtam a véleményem. Esetleg megpróbálhatsz ÉRDEMBEN reflektálni rá, mert ez a sablon duma amit minden cikk alatt letolsz legalább egyszer, kezd már kicsit unalmas lenni. Na de több mondandóm már tényleg nincs. Feleslegesen pocsékolnám az időmet.
2021. március 28. 17:58 #12
- törölt felhasználó -    
Nem kell mondanod, hogy utálod, mert egész egyszerűen árad belőled a gyűlölet, de úgy látom úgy általánosságban vagy megkeseredett és ez nem csak Deminek szól. Azt hittem kompatibilis vagy egy értelmes beszélgetést lefolytatni, de sajnos tévednem kellett. Menjél keress magadnak barátokat, állást vagy valamit mert amit itt művelsz az sokra nem vezet úgysem.
2021. március 28. 19:02 #13
SoLettisha
SoLettisha

Nem utálom Demit, épp emiatt pedig nagyon mulattat ahogy belém próbálod súlykolni, hogy de biggrin.gif
Tabulj meg különbséget tenni ellenvélemény/rosszallás és utálat között. Mert az, hogy ezeket a fogalmakat ennyire összemosod, rendkívül gyermeteg gondolkodásra vall. Továbbá, az értemles párbeszédről csak annyit, hogy előző kommemtemben igyekeztem részletesen kifejteni a nézeteimet a témával kapcsolatban, de te egyszer sem tudtál normális ellenérveket felsorakoztatni, vagy bármit is megcáfolni, csak nyomattad, hogy én micsoda egy keserű szipirtyó vagyok, mert le merem írni a véleményemet. Alkalmazd a saját tanácsodat akkor magadon, és ha tudod, hogy zavarnak a te vélemémyedtől eltérő kommentek, akkor ne olvasd őket. So simple, a te logikád mentén, nemde? Hozzá tenném még, hogy igen, kedveltem Demit, de ehhez nem kell két számjegyű iq, hogy kitalálja valaki, hisz le is írtam korábban. És azt is, higy ez miért fakult meg az évek során. De továbbra sem írtam sehol, hogy utálnám őt. Látod... nem tudsz semmit felhozni ellenem, csak puffogtatod az üres frázisaidat, ismételgeted önmagad, de képtelen vagy érveket ütköztetni, mert nem vagy hajlandó elfogadni azt, hogy utálat nélkül is lehet nem egyetérteni valakivel. Elolvasom a róla szóló cikkeket, mert azt is írtam, hogy a drukk azért nem veszett ki belőlem iránta, de sajnos nem úgy látom, hogy javulna nála a helyzet. De nem is értem, te mit olvastál?? Utálom mikor valakinek a szájába kell rágni, a mondandóm lényegét, mikor szerintem elsőre is elég világosan fogalmaztam. Épp te magad bizonyítod ezekkel a kommemtekkel, hogy nem látod a fátol az erdőt. Annyira izzadsz, hogy belém magyarázd, hogy utálkozom, hogy az már nekem kínos.
2021. március 28. 21:16 #14
Glamster
Glamster

Off rejtve, szerintem mindkét fél elmondta már a véleményét.

Fontos megjegyezni: A cikkekhez mindenki hozzászólhat kultúráltan, nem kell rajongónak lennie, s nem a tagok hatásköre ezt minden egyes cikknél eldönteni, meg önbíráskodni. Természetesen, ha degradáló egy hozzászólás, azt rejteni fogjuk, stb.

További jó fórumozást!

beer.gif
2021. március 28. 21:23 #15
- törölt felhasználó -    
Tök jó, innentől lehet koncentrálni arra is, hogy a cikkeket jól fordítsd, sokat segítene. Amúgy még az érdekelne, hogy az a komment maradhatott, ahol ő engem meghazudtól, de az ahol valaki velem értett egyet vagy ahol én megvédtem magam már nem? Milyen szép formája is ez a demokraciának és az újságírói pártatlanságnak...
2021. március 28. 21:33 #16
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
én már hozzá se merek szólni egy demi cikkhez sem. xd
4 felhasználónak tetszik: Pheebs, Harlow, Glamster, Zoeh
2021. március 28. 21:48 #17
Glamster
Glamster

Idézet (,2021.03.28. 21:23~6975198)
Tök jó, innentől lehet koncentrálni arra is, hogy a cikkeket jól fordítsd, sokat segítene. Amúgy még az érdekelne, hogy az a komment maradhatott, ahol ő engem meghazudtól, de az ahol valaki velem értett egyet vagy ahol én megvédtem magam már nem? Milyen szép formája is ez a demokraciának és az újságírói pártatlanságnak...

Szerintem az nem védelem, ahol egymást, a témától teljesen eltérve, marjátok, mert más a véleményetek... Miért így kell?
2021. március 29. 06:50 #18
CoralBlue
CoralBlue
új tag

StátuszNote to self: the world needs you to show up today. :-)
Hozzászólás: 17
Azonosító: 285141
Riri17 már én sem.....XD
2021. március 29. 07:11 #19
CoralBlue
CoralBlue
új tag

StátuszNote to self: the world needs you to show up today. :-)
Hozzászólás: 17
Azonosító: 285141
Egyébként nem akarok beleszólni vagy részt venni a komment háborúban, de szerintem mindketten lekezelő stílusban beszéltetek a másikkal. Elhiszem, hogy sok a stressz, szomorúság ebben az időszakban, de KÉRLEK tudjuk hol a határ és tudom, hogy nem hangzottak el olyan vérlázító dolgok, de ezzel csak önmagatokat hergeltétek és úgy látom valaki törölte az account-ját is közben... Senkinek nincsen baj az intelligenciájával vagy bármivel is. Mindenki másban jó és mindenkinek más az ízlése, ezért is ilyen sok színű ez a világ. A negatív véleményekkel sincs semmi baj, ameddig kulturáltan fejezzük ki magunkat, illetve nem degradáljuk le a másik képességét/eit. Nem akarok itt senkit sem védeni vagy támadni vagy kioktatni, csak mindig elszomorít, ha egy ilyen párbeszédet látok, mert lehet valakinek semmiség valakinek meg teljesen tönkre tette a napját... Anyway... Legyen mindenkinek szép napja!(~ ̄³ ̄)~
4 felhasználónak tetszik: NiceandCute, Pheebs, Zoeh, Glamster
2021. március 29. 11:21 #20
SoLettisha
SoLettisha

Sajnálom, ha túl lőttem a célon, még fejlesztem a vitakultúrámat...
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok