Hailey és Justin Bieber úgy gondolták, elutaznak egy kicsit és kipihenik magukat.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Turks- és Caicos-szigeteken süttették magukat Bieberék
2021. március 23. 14:31
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
Tök jó a sztárok nyaralásáról szóló cikkeket és képeket nézegetni a pandémia és a karantén kellős közepén.
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2021. március 23. 18:20
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Na aki ilyen módon kapja el a vírust azt nem fogom sajnálni. Én még otthon ülve rágom a körmöm hogy a főnököm hőemelkedése nehogy a covid miatt legyen
2021. március 23. 22:33
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Alig várom már legyen minden a régi, annyira lehangoló nézegetni az ilyen kepket, tudván hogy annak ellenére hogy be is vagyok oltva, annyira körülményes és már már lehetetlen valahova is menni hogy fel is adtam a reményt ... szomorú igazság
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.