Nézzük, kiket követnek a legtöbben a TikTok-oldalon. Sokan ott szereztek maguknak hírnevet a fiatalok között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őket követik a legtöbben a TikTokon
2021. március 22. 14:19
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
Ennyi agyatlant...
2021. március 24. 13:04
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Kétség kívül sok ötletes és vicces tiktok van, nyilván nem ezektől a felhasználóktól. Ettől függetlenül olyan szinten tiktokfüggő manapság mindenki, hogy az őszintén kétségbe ejt. Tekintve, hogy a legtöbb videó 15 másodperces, a koncentrációs készséget teljesen lerombolja, az egyéniséget teljesen megszünteti, és mindenki mindenen megsértődik, mindenki mindenkit "cancelölni" akar, csak mert valakiről kiszirvágott egy négy évvel ezelőtti felvétel, amint valakit leb.zizott. Mindeközben Észak-Afrikában és Nyugat-Ázsiában polgárháború dúl, Kínában koncentrációs táborban tartják az uyghurokat, kormányok buknak bele a korrupciójukba, Dél-Afrikában éheznek, a menekülteknek nincs hova menniük, Japánban a szennyezett fukushimai vizet bele akarják önteni a tengerbe, folyamatosan halnak ki állatfajok a globális felmelegedésnek és a folyamatos erdőirtásoknak köszönhetően, ja, és ha jól tudom, mintha egy világjárvány is tombolna. De ez nyilván ráér, mert előbb tegyük már tönkre valaki "karrierjét", csak mert négy évvel ezelőtt használta az f-slurt. Aki még a tiktokroomra is fel van iratkozva instagramon, az már végképp a legalja. Én pont egy hete töröltem le a tiktokot, és láss csodát, amellett, hogy több szabadidőm van, boldogabb is lettem. Kiváncsi vagyok, a kékhajú alt lányok és a nagy amerikai zászlós trumpisták tiktokon mikor olvastak utoljára híreket, megbízható forrásből, és nem valakinek az instasztorijából tájékozódtak.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: