A majdnem halálos kimenetelű túladagolása után az énkesnő mindent megtesz azért, hogy végleg leszokjon a drogokról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato tudatosan tesz azért, hogy nehogy visszaessen
2021. március 18. 12:06
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Az ő dolga és remélem hogy működik neki, de szerintem egy függőnek nem kéne piálnia meg szívnia főleg úgy hogy nemrég jött ki a rehabról. Azt olvastam hogy voltak akik írták hogy így +10 év után megisznak egy két pohár pezsgőt néha, de azt nem tudom hogy mennyire lehet jó így frissen 'józanon'. Sajnos sokszor látni azt hogy egy függőséget cserélnek a másikra.
2021. március 18. 12:35
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Legalább most nem hazudik az emberek képébe. Nem gondoltam volna, hogy egy majdnem végzetes túladagolás, három stroke, szívinfarktus és maradandó agykárosodás után még van kedve bármilyen droghoz nyúlni. Tönkretette a drog az egész életét, hiába kapott az élettől még egy esélyt, úgy tűnik nem él vele, nem lesz ennek jó vége.
2021. március 18. 14:43
|
FormacioRetikularisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.03. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 283365 offline
|
Na most aki annyira védi Demit, hogy ő igenis egy példakép sok embernek, az erre mit szól?
Az a példaértékű, hogy majdnem meghalt, kevés kellett hozzá, hogy nem lett vak, vagy bénult le, de emellett iszik es füvezik....és a sok kétségbeesett nyilatkozata...elég nagy bajok vannak vele még mindig
Az a példaértékű, hogy majdnem meghalt, kevés kellett hozzá, hogy nem lett vak, vagy bénult le, de emellett iszik es füvezik....és a sok kétségbeesett nyilatkozata...elég nagy bajok vannak vele még mindig
2021. március 18. 16:24
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Demi kicsit lenyugodhatna, már évek óta tolja, hogy elfogadta magát, szereti magát, hogy ő megéli a nemi hovatartozását (amiről kb. minden évben nyilatkozik, hogy mikor döbbent rá, persze ezek különböző tapasztalatok után).
Aztán már lassan 2 éve ezzel a drogos ügyével tartja fent az érdeklődést, és hogy releváns maradjon, egyre furább nyilatkozatokat tesz.
Például ez is, ez nem egészen követendő példa, nem kéne egyiket sem propagálnia ekkora befolyással és követőtáborral...
Aztán már lassan 2 éve ezzel a drogos ügyével tartja fent az érdeklődést, és hogy releváns maradjon, egyre furább nyilatkozatokat tesz.
Például ez is, ez nem egészen követendő példa, nem kéne egyiket sem propagálnia ekkora befolyással és követőtáborral...
2021. március 18. 17:17
Többször is kiemelte, hogy nem kell az ő példáját követni, mert mindenkinek más módszer a hatásos, mindenkinek más a jó. Nem arról van szó, hogy matt részeg vagy teljesen be van állva folyton. Néha ha megkívánja iszik, vagy elszív egy szál füves cigit, hogy ne sóvárogjon, mert ha sóvárogna, az ahhoz vezetne hogy hirtelen inna nagy mennyiséget, vagy kemény drogokhoz nyúlna újra. Neki ez így hatásos, és jó, és ha kordában tudja tartani, akkor ezzel a módszerrel nincsen semmi gond. Az ő döntése, és ha ő így jónak látja és tudja kezelni, akkor én támogatom. Az injekció amit kap pedig nem tudatmodosító szer, hanem gyógyszer, az egészségét tartják fent vele, orvosok jelenlétében történik egy klinikán, nem egy sikátorban...
1 felhasználónak tetszik:
Kata159
2021. március 18. 17:32
|
|
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline
|
Idézet (readyforya @ 2021.03.18. 17:17)
Többször is kiemelte, hogy nem kell az ő példáját követni, mert mindenkinek más módszer a hatásos, mindenkinek más a jó. Nem arról van szó, hogy matt részeg vagy teljesen be van állva folyton. Néha ha megkívánja iszik, vagy elszív egy szál füves cigit, hogy ne sóvárogjon, mert ha sóvárogna, az ahhoz vezetne hogy hirtelen inna nagy mennyiséget, vagy kemény drogokhoz nyúlna újra. Neki ez így hatásos, és jó, és ha kordában tudja tartani, akkor ezzel a módszerrel nincsen semmi gond. Az ő döntése, és ha ő így jónak látja és tudja kezelni, akkor én támogatom. Az injekció amit kap pedig nem tudatmodosító szer, hanem gyógyszer, az egészségét tartják fent vele, orvosok jelenlétében történik egy klinikán, nem egy sikátorban...
Egyetértek. Arról nem beszélve, hogy a füvezés most már egyre több országban legalizált, az orvosi használata mindenképp, de amúgy is.... nálunk persze még mindig ez a gyöpös hozzáállás megy, hogy ettől lesz valaki drogfüggő. nem, nem ettől. köze nincs a kettőhöz. a marihuánától semmi baja nem lesz, max nagyon nyugis lesz. és valóban elmondta, hogy nem ajánlja senkinek, hogy kövesse a példáját. a celebek nem terapeuták meg megmondó emberek. mindenkinek a saját döntését és annak következményeit kell vállalnia.
2021. március 18. 17:45
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
"Egy pár évig biztos nem árthat" - mondja ezt egy elég komoly egészségügyi kezelésről, hát ez is jó példa a tizenéves követőtáborának. Legalább felkészült volna ebből a témából, ha már rászánta magát, hogy nyíltan beszél róla a filmjében.
2021. március 18. 17:53
|
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline
|
A tűzzel játszik és ha az eddig vele történtek sem vették el a kedvét a különböző szerektől, lehet más már nem is fogja. Ha az ember képes magát szeretni, akkor nincs sóvárgás olyan dolgok iránt ami nem jó neki. Ez ennyire egyszerű.
Nem akarsz el szívni egy szál cigit, mert tudod, hogy árt, nem fogod tönkrevágni az étrended mindenféle műkajával, mert érzed, hogy a testednek nem esik jól egyszerre ennyi cukor. Ugyebár miért csinálnál valami olyat ami egyértelműen kárt tesz benned? A függőknél eljön az a pont, amikor kapnak egy nagy pofont, szerintem nála ez már eljött, elvégre hányszor kell valakit újraéleszteni, hogy felfogja, véges az élete?
Nem akarsz el szívni egy szál cigit, mert tudod, hogy árt, nem fogod tönkrevágni az étrended mindenféle műkajával, mert érzed, hogy a testednek nem esik jól egyszerre ennyi cukor. Ugyebár miért csinálnál valami olyat ami egyértelműen kárt tesz benned? A függőknél eljön az a pont, amikor kapnak egy nagy pofont, szerintem nála ez már eljött, elvégre hányszor kell valakit újraéleszteni, hogy felfogja, véges az élete?
2021. március 18. 18:02
|
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline
|
Az hogy legális ott a fű, nem jelent semmit sem. Nem tud határokat szabni, nincs önkontrollja. Nálunk legális az alkohol, de gondolom egyikőtök se ajánlgatná az ivást egy már leszokott vagy leszokóban lévő embernek? Lehet neked nem okoz gondot hetekig nem inni alkoholt de aki már egyszer ráfüggött, annál nagyobb az esély, hogy ismét nem tudja megállni, hogy túlzásba vigye a mennyiséget. Ismerek olyat aki azt hitte belefér ha 1-2 hetente megiszik egy üveg sört. Ugye nem is sok? Hiszen csak egy üveg, 5 deci az egész, és ugyanúgy tud társaságba járni hétvégente. Tartotta egy ideig , majd egy nehezebb élethelyzetben kicsit többet ivott, nem kirívóan de a lényeg, hogy visszacsúszott. Újra kimászni a gödörből nem könnyű. Lehet valakinél ez működik, de ha utana olvastok, a többség igy csúszott vissza.
2021. március 18. 18:04
Demi nem egy terapeuta vagy milliónyi tizenéves anyja. Önálló ember aki azt mond amit akar, ha tetszik ha nem, ő nem tartozik felelősséggel milliókért. Először is, elég kicsi a valószínűsége, hogy egy tizenéves miatta elbizonytalanodna és drogozni kezdene, főleg miután hallotta hogy mik lehetnek a következmények, másodszor pedig, ha esetleg el is bizonytalanodna, akkor itt jön képbe a szülők szerepe. Nem Demi feladata elmagyarázni hogy mit szabad csinálni meg mit nem, erre vannak az adott gyerek szülei, nevelői. Egész egyszerűen butaság őt felelősségre vonni bármiért, vagy becsmérelni azért, amit csinál vagy mond, mert neki semmi köze ahhoz hogy más mit tesz vagy nem tesz. Jó lenne azt a narratívát végre elfelejteni, hogy a hírességek felelősséggel tartoznak a rajongóikért, mert nincs így.
Kata159
2021. március 18. 18:17
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Nem annyira kicsikből áll a követőtábora... aki még a Disneyről ismeri, már rég felnőtt, más releváns kollaborációt vagy zenét meg mostanság nem nagyon csinált ami miatt egy 11 éves nagy rajongója lehet. Az hogy ő mit csinál az az ő dolga, a lényeg hogy ne haljon meg és legyen egészséges de mindeközben boldog is. Soha senkinek nem mondta hogy igyon vagy drogozzon, és ahhoz hogy ő a saját függőségeiről beszél nyilvánosan igenis van joga. Az ilyen sztárok tapasztalatai szerintem pont hogy elriasztják az embert a drogoktól. Engem is Ozzy Osbourne és Keith Richards riasztott el, attól hogy nyilvánvalóan drogosok meg iszákosak egyáltalán nem hozták meg a kedvem egy kis csütörtök esti heroinhoz.
Kata159
2021. március 18. 18:27
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Az hogy a fű nem okoz fizikai függőséget nem jelent semmit. Sok függőség van ez mentalitásból jön ha kárt okozol olyan szinten magadban mint ő a tudat módosító szerek és a mentális betegséged, traumád miatt akkor nem szabad így játszani vele. Nehéz át látni a függőséget, de egyértelmű hogy ott baj van ahol annyira nem bírja ezeket megállni valaki hogy muszáj alkalmakat találni arra hogy űzhesse. Attól még hogy valakinek a rajongója vagy nem kell egyet értened a döntéseivel főleg ha azok valószínűleg negatívan befolyásolják őt. Én is szerettem régen ugyanúgy mint Selenát rajtuk nőttem fel és bosszantó látni hogy tönkre teszi az életét. Ha jól hallottam a családja is ellene van ennek a módszernek és ők biztosan jobban bele látnak mint bárki más. De ne legyen igazam és működjön neki.
2021. március 18. 18:47
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Drogosok nem úgy kezdik hogy ó heroin puff és függő is vagyok előbb jönnek a könnyű drogok majd egy idő után az már nem elég jöhet a keményebb cucc. Azok után amin keresztül ment azt hittem észhez tér de nem csak indokokat keres arra miért nem akar leszokni, egy füves cigi nem árt dehogy meg egy kis sör vagy pár feles mi az neki annyi piálás meg drogozás után. Ha nem képes megállni legalább ne sajnáltassa magát nem mások hibája hogy nem képes abbahagyni a drogozást de ezt nem ismeri el sajnálom mert nagyon tehetséges de ha így megy tovább 2 éven belül jön egy új túladagolás azt viszont már nem valószínű hogy megússza
2021. március 18. 21:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
LOL. Ennyire egy nevetséges, szánalmas, képmutató, hazug nőt. Ennyit arról, hogy mióta tiszta, hülyének nézi a rajongóit is. Akarat gyenge liba. Nekem is az jutott eszembe, hogy nem fogja megélni a középkort.
2021. március 18. 22:03
|
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline
|
Nem baj Demi majd a következő agykàrosodàs elvisz.
Nagy taps a hozzàtartozóknak hogy nem csinàlnak semmit azon kívül hogy nézik mennyire eszetlenül viselkedik.
Ennyit ér a tàmogatàs és a törődés.
Nagy taps a hozzàtartozóknak hogy nem csinàlnak semmit azon kívül hogy nézik mennyire eszetlenül viselkedik.
Ennyit ér a tàmogatàs és a törődés.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.