Billie Eilish megszabadult az ismert neon zöld-fekete hajától, és mézszőkével tért vissza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Billie Eilish megdöbbentette a rajongóit: szőke lett!
2021. március 17. 18:31
Hááát, nekem annyira nem tetszik. Jobban állt neki a fekete-neon zöld.
2021. március 17. 19:00
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
végre leváltotta azt a gusztustalan zöld-fekete hajat. bár ez se jobb. De ki vagyok én,hogy ezt eldöntsem...ha neki ez tetszik,akkor hajrá...
2021. március 17. 21:25
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Hat nem is tudom melyik a jobb , az első nagyon feltűnő már már ízléstelenül , a második pedig elrontott szőke , a haja csoda hogy meg egyben van, sokkal jobban állt volna egy természetes hamvasszoke
2021. március 18. 13:12
|
janinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.15. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 286939 offline
|
Legalább most úgy néz ki mint egy normális emberi lény .... Komolyan ennyi Grammyt kap, egy suttogva kamudepis "zenéket" énekelgetős tizenéves leánka, amikor ilyan előadok akiknek tehetsége is van egyet sem kaptak? Szánalom az egész....
2021. március 18. 18:30
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
@janine
Legalább meg van a saját stílusa, és nem azzal szerez magának rajongókat hogy egy fürdőruhában ugrabugrál autotuneolt hanggal. én se nagyon hallgatom a zenéit de az tény hogy valami újat vitt az iparba, legalábbis megújította a stílust. ettől függetlenül zayn, the weeknd és a bts is érdemelt volna díjat kétség kívül.
Legalább meg van a saját stílusa, és nem azzal szerez magának rajongókat hogy egy fürdőruhában ugrabugrál autotuneolt hanggal. én se nagyon hallgatom a zenéit de az tény hogy valami újat vitt az iparba, legalábbis megújította a stílust. ettől függetlenül zayn, the weeknd és a bts is érdemelt volna díjat kétség kívül.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: