Demi Lovato dokumentumfilmjében többek között szexuális erőszakról is mesélt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato bevallotta, túladagolása napján kihasználták szexuálisan
2021. március 17. 09:10
Ez egy olyan borzasztó és kegyetlen dolog, amit fel sem tudok fogni, hogy hogy tehet meg egy ember egy másikkal, főleg úgy hogy Demi gyakorlatilag haldoklott. Remélem ebben a kommentszekcióban kivételesen lesz némi empátia, és talán most az egyszer képesek lesznek az emberek visszafogni az alaptalan gyűlöletet, amit Demi iránt éreznek. Senki sem érdemli, meg hogy ilyen szörnyű dolgot tegyenek vele.
2021. március 17. 11:17
|
Paparazziofthe2000súj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.09.20. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 282056 offline
|
Annyira gusztustalan hogy az ilyen emberek szabadon mászkálhatnak, miközben megnyomorították egy ember életét.
2021. március 17. 12:29
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Nem kedvelem Demit, sőt, de ez most nagyon megdöbbentett, nem is gondoltam volna, hogy ekkora dolog volt a háttérben. Gusztustalan az egész, nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élnie.
2021. március 17. 12:55
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Ez elég szomorú, hogy ilyen megtörténhet, ráadásul következmények nélkül. De én úgy emlékszem a barátai hagyták ott nagyon rossz állapotban, nem csak egy férfi, de lehet ez egy másik eset.
2021. március 17. 14:15
|
Justlifeisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.02. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 286541 offline
|
Igazából ha nem kezd el drogozni ez sose történik meg vele. Épp ezért én tartom hogy ebben a saját keze is benne van hogy így járt. Ettől függetlenül azért persze sajnálom egy kicsit de különösebben nem hat meg hogy őszinte legyek.
2021. március 17. 15:03
Az áldozathibáztatásnál kevés undorítóbb dolog van. Igen, ő vette be a drogot, de az a gusztustalan féreg öntudatlan állapotban, félholtan kihasználta és megerőszakolta. Ez nem csak hogy kegyetlen, de beteges és undorító is. Kíváncsi vagyok, hogy az olyan emberek akik szerint az, hogy meggyalázva és kihülve otthagyták meghalni az ő hibája, mit gondolnának, ha hasonló dolog történne mondjuk valamelyik szerettükkel vagy barátjukkal. Ez nem csak Demire nézve szívtelen, főleg mert ő sosem fogja látni, hogy néhány szánalmas és rosszindulatú ember mit gondol, hanem azokra nézve is, akik mondjuk áldozatok voltak, és most azt kell olvasniuk, hogy ami történt velük az igazságszerint az ő hibájuk.
2021. március 17. 16:14
|
Bbt7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 288142 offline
|
"Ismerve" Demit és azt, mennyire szenvedélyesen kiáll azok mellett a témák mellett, amelyek személyesen érintik őt, nekem kicsit bűzlik ez a bejelentés. Vagyis inkább az időzítése. Szűk 2 éve történt vele. Igen, sajnos tapasztalatból tudom, hogy idő kell, míg egyáltalán a közeli ismerőseidnek, barátaidnak be mered vallani, hogy mi történt veled. De nem gyanús, hogy pont az album megjelenése előtt jön elő a farbával? Hogy mindez milyen "gyönyörűen" felfűzhető az "undorodom a férfiaktól, most már biszex / pánszex / szabad vagyok" történetre, amivel mostanában felhívja magára a figyelmet?
Nem azt vonom kétségbe, hogy mi történt vele, sem azt, hogy traumatikusan kötődik mindezért a férfiakhoz, de hogy mindezt promóra és önreklámozásra fordítja (hogy ez mennyire az ő döntése és mennyire a menedzsmenté az más kérdés)szerintem undorító.
Nem azt vonom kétségbe, hogy mi történt vele, sem azt, hogy traumatikusan kötődik mindezért a férfiakhoz, de hogy mindezt promóra és önreklámozásra fordítja (hogy ez mennyire az ő döntése és mennyire a menedzsmenté az más kérdés)szerintem undorító.
2021. március 17. 16:25
A dokumemntum sorozatát hónapokkal azelőtt kezdték el felvenni, hogy az album egyáltalán elkészült volna. Az albumnak eredetileg 2020 márciusában kellett volna megjelenni, de a vírus és aztán a kapcsolata miatt tolódott minden. A dokunak ez volt a fix időpontja, az albumról egy hónappal ezelőtt még azt lehetett tudni, hogy csak 2022-ben jön, a változások miatt, amiket csinált rajta. Az időpontok durván ütik egymást, így nem, nem azért készült el ez a sorozat, hogy azt promózza vele. Ha ő ezzel az egésszel bármilyen promót vagy pénzt akart volna, akkor nem tette volna ingyenesen elérhetővé az egészet a youtubera. Ez nem önreklámozás. Joga van tisztázni a dolgokat, azok után hogy a média közel három éven át fals dolgokat állított arról, hogy mi történt, és azok után, hogy milyen gusztustalan interviewt adott a dealer, miután ezt tette vele.
2021. március 17. 17:16
|
Bbt7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 288142 offline
|
Kedves Readyforya!
Nem értek Veled egyet, de tiszteletben tartom, hogy véded Demit, ezért csak egy dolgot szeretnék megjegyezni.
Mikor beszélnek rólad többet, hogyan érsz el több embert? Melyiknek van több reklám / pr értéke? Ha a piacra dobsz egy filmet, amiért fizetni kell vagy ha ingyenesen megnézheti bárki otthonról?
Ez a film - azon kívül, hogy szuper alkalom arra, hogy a saját és a barátai szemszögéből is megismerjük a történteket-, egy remek reklámeszköz is, mivel számos olyan témáról beszél benne, ami közérdeklődére tarthat számot. Ha baráti körben beszélgettek pl. a drog abúzusról és Te megemlíted ennek kapcsán Demit, akkor lehet, hogy olyan ember figyelmét is felhívod rá, aki eddig nem hallgatta a zenéjét. Ez marketingpszichológia, amit Demi csapata remekül használ.
Nem értek Veled egyet, de tiszteletben tartom, hogy véded Demit, ezért csak egy dolgot szeretnék megjegyezni.
Mikor beszélnek rólad többet, hogyan érsz el több embert? Melyiknek van több reklám / pr értéke? Ha a piacra dobsz egy filmet, amiért fizetni kell vagy ha ingyenesen megnézheti bárki otthonról?
Ez a film - azon kívül, hogy szuper alkalom arra, hogy a saját és a barátai szemszögéből is megismerjük a történteket-, egy remek reklámeszköz is, mivel számos olyan témáról beszél benne, ami közérdeklődére tarthat számot. Ha baráti körben beszélgettek pl. a drog abúzusról és Te megemlíted ennek kapcsán Demit, akkor lehet, hogy olyan ember figyelmét is felhívod rá, aki eddig nem hallgatta a zenéjét. Ez marketingpszichológia, amit Demi csapata remekül használ.
2021. március 17. 17:29
Bbt7,
Egyetértek, ez valóban egy remek alkalom arra, hogy megismerjük jobban a történetet. Az egésznek ez a lényege. Nyílvánvaló, hogy valamilyen szinten promotálják benne az albumot is, és természetes, hogy ez reklámot és hype-ot ad Deminek, és nagy érdeklődést vált ki körülötte, de én nem is gondolnám, hogy ezzel bármi baj lenne. Először is, ez a történet sok emberen segíthet, másodszor pedig, ahogy már mondtam, az emberek végre tisztán látják majd, hogy mi is történt vele valójában és min ment keresztül, ami talán végre véget vethet a gusztustalan vicceknek, amiket az emberek a túladagolásáról csináltak, és a hamis narratíváknak, amiket a média felépített körülötte az eset kapcsán.
Egyetértek, ez valóban egy remek alkalom arra, hogy megismerjük jobban a történetet. Az egésznek ez a lényege. Nyílvánvaló, hogy valamilyen szinten promotálják benne az albumot is, és természetes, hogy ez reklámot és hype-ot ad Deminek, és nagy érdeklődést vált ki körülötte, de én nem is gondolnám, hogy ezzel bármi baj lenne. Először is, ez a történet sok emberen segíthet, másodszor pedig, ahogy már mondtam, az emberek végre tisztán látják majd, hogy mi is történt vele valójában és min ment keresztül, ami talán végre véget vethet a gusztustalan vicceknek, amiket az emberek a túladagolásáról csináltak, és a hamis narratíváknak, amiket a média felépített körülötte az eset kapcsán.
2021. március 17. 17:29
|
|
Eruiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 288148 offline
|
Egy másik oldalon (Telex) egy teljesen más erőszakról van szó. Ott azt írják még a Disney-s időkben erőszakolta meg valaki a stábból és hiába mondta bárkinek nem történt semmi.
2021. március 17. 17:35
Erui, az egy másik eset, ami még akkor történt, mikor 15 éves volt. Egy idősebb férfival kavart, és mikor odaértek, Demi közölte, hogy ő még nem szeretne lefeküdni vele, és hogy lassítsanak, de a férfi erőszakos lett. Csak egy embernek mondta el, és nem beszélt róla mert úgy érezte, hogy az ő hibája ami történt. Csak évekkel később terápia után fogta fel hogy mit is tettek vele valójában. Erről szól egyébként a Warrior című dala is.
2021. március 17. 17:36
|
|
BeccaBeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.14. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 240326 offline
|
Akár igaz ez az egész, akár nem, akár csak egy kis részlete igaz, szomorúnak tartom, hogy eljutott az emberiség arra a pontra, hogy nekünk nőknek rettegnünk kell, még ha csak az utca végéig is elmegyünk...szerintem undorító és egyben szánalmas dolog az, hogy egy férfi bármilyen módon kihasznál egy védtelen nőt. Demi még rosszabbul járt mint azok akiket pl. csak az utcán, buszmegállóban, buliban kicsit zaklatnak, de tapasztalatból mondom, hogy még az sem kellemes, és napokig, hetekig a padlóra küld, ha egy megállóban leszólít egy csávó, és rángat, és nem enged felszállni a buszra például. Szóval akár igaz Demi sztorija akár. Akár be volt drogozva, akár nem, ez nem engedhető meg a mai világban, hogy egy nőnek gázsprayvel a táskájában kelljen lemennie a kisboltba is. Az meg, hogy őt a drog miatt ilyen csúnyán kihasználták...gusztustalan
2021. március 17. 17:42
|
|
Eruiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 288148 offline
|
Idézet (readyforya @ 2021.03.17. 17:35)
Erui, az egy másik eset, ami még akkor történt, mikor 15 éves volt. Egy idősebb férfival kavart, és mikor odaértek, Demi közölte, hogy ő még nem szeretne lefeküdni vele, és hogy lassítsanak, de a férfi erőszakos lett. Csak egy embernek mondta el, és nem beszélt róla mert úgy érezte, hogy az ő hibája ami történt. Csak évekkel később terápia után fogta fel hogy mit is tettek vele valójában. Erről szól egyébként a Warrior című dala is.
Értem. Köszi. Csak azt furcsáltam, hogy egy nap alatt 2 teljesen más cikk jött szembe a témáról. Így azért egész erthető miért undorodott meg a férfiaktól. Mind két eset felháborító.
2021. március 17. 18:08
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Minden héten kitalál valami újat. Nagyon unalmas már, hogy mindig sajnálni kell valamiért. Stay Strong Demike.
2021. március 23. 15:21
|
|
MarilynFoxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.23. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 288468 offline
|
Horror, even no words.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: