Grammy-díj 2021: Íme az idei nyertesek! Beyoncé, Blue Ivy, Harry Styles, Billie Eilish és sokan mások.
A teljes cikkhez kattints ide!
Grammy-díjat kapott többek között Harry Styles és Beyoncé kislánya, Blue Ivy is
2021. március 15. 09:26
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ja,hogy Beyoncé 8 éves lánya kapott díjat, amiért pár sort ,,felénekelt", de The Weeknd-et nem is jelölték. Elmentek ti a...
Komolyan,volt egy pár kategória,amiben még volt egy kis reményem, de még azok se nyertek, akikért drukkoltam. Legalább a Rain on me nyert egy díjat...
Komolyan,volt egy pár kategória,amiben még volt egy kis reményem, de még azok se nyertek, akikért drukkoltam. Legalább a Rain on me nyert egy díjat...
2021. március 15. 10:17
|
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline
|
Glamster ez a cikk íràs egy összedobott munka.
Elkezded írni a cikket majd a végére dobsz egy linket hogy "Ott van nesze a link ha kívàncsi vagy a többire. Az ismertebb és szàmomra kedveltebbeket beírtam a többi nem érdekel". Nice work
Elkezded írni a cikket majd a végére dobsz egy linket hogy "Ott van nesze a link ha kívàncsi vagy a többire. Az ismertebb és szàmomra kedveltebbeket beírtam a többi nem érdekel". Nice work
2021. március 15. 10:33
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Engem csak az érdekelt, amelyikben Harry nyert, ha már a személyes véleményre van kíváncsi... a többi nem
Minek fordítsak le 83 kategóriát, mikor a honlapon meg lehet nézni, és szebb, grafikusabb kivitelezésben ráadásul?
2021. március 15. 10:46
|
|
sdsdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 162879 offline
|
Glamster "Minek fordítsak le 83 kategóriát, mikor a honlapon meg lehet nézni, és szebb, grafikusabb kivitelezésben ráadásul?" Ennyi erővel el se kellett volna kezdened, hisz ezt a keveset is elolvashattuk volna a weboldalon. A díjátadókról összefoglaló cikkek itt a starityn évek óta leírnak minden kategóriát és nyertest, nem csak a Grammynél, más díjátadóknál is. Ez így sajnos tényleg nem a legjobb.
2021. március 15. 11:25
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (sdsd @ 2021.03.15. 10:46)
Glamster "Minek fordítsak le 83 kategóriát, mikor a honlapon meg lehet nézni, és szebb, grafikusabb kivitelezésben ráadásul?" Ennyi erővel el se kellett volna kezdened, hisz ezt a keveset is elolvashattuk volna a weboldalon. A díjátadókról összefoglaló cikkek itt a starityn évek óta leírnak minden kategóriát és nyertest, nem csak a Grammynél, más díjátadóknál is. Ez így sajnos tényleg nem a legjobb.
Ha van rá – ezek szerint - igény, legközelebb több kategóriát sorolok fel
2021. március 15. 12:06
|
|
lyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.16. Hozzászólás: 106 Csatolások: 9 Azonosító: 285920 offline
|
Szeretem a Rain On Me-t, de a BTS hogy nem nyerte meg azt a kategóriát... Tudjuk miért. Vicc. Plusz csak nézőszám növelése miatt használták őket.
The Weeknd és Zayn jól mondta...
The Weeknd és Zayn jól mondta...
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2021. március 15. 22:24
|
|
Pinkyjae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.14. Hozzászólás: 550 Csatolások: 4713 Azonosító: 287984 offline
|
nem értek egyet pár army felháborodásával, mivel gaga évek óta egy ikonikus énekesnő, sokaknak segített a zenéivel (lásd: born this way). én is kpopper vagyok, bár army nem, de ha army is lennék, akkor is így gondolnám, valószínűleg. amúgy, meghan nem értem, mire nyert díjat. borzasztóan hamis, és egy híresebb zenéje van, az is tiktokon a twerkelős lányoknak kedvez.
2021. március 15. 22:25
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
a dynamite nem a kedvenc BTS dalom, de a fiúk teljes mértékben megérdemelték volna a díjat, sajnálom, hogy tényleg csak arra kellettek, hogy valaki nézze is ezt a szart.
egyébként nálam akkoris az after hours az év albuma.
egyébként nálam akkoris az after hours az év albuma.
2021. március 15. 22:34
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4453 Csatolások: 138614 Azonosító: 155975 online
|
Idézet (Pinkyjae @ 2021.03.15. 22:24)
amúgy, meghan nem értem, mire nyert díjat. borzasztóan hamis, és egy híresebb zenéje van, az is tiktokon a twerkelős lányoknak kedvez.
Megan jelenleg a top 3 legnépszerűbb női rapper közé tartozik, azért mert itthon nem ismertek a számai, külföldön nagyon is. A tavalyi évben nagy népszerűségre tett szert, úgyhogy teljes mértékben megérdemli (bár Doja-nal nem jobban)
1 felhasználónak tetszik:
Alysia
2021. március 15. 23:09
|
|
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline
|
Nem vagyok bts fan, de elég nyilvánvaló, hogy magasan ők érdemelték volna idén a díjat. Az dynamite vezeti a billboardot és szinte kétszer annyi streamelésük van az ő daluknak, mint a Rain on me-nek. Egyszerűen a grammynek fájna, ha nem egy amerikai nyerné egyszer a díjukat.
2021. március 17. 13:43
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Nagyon örülök, hogy Harry nyert, szerintem már nagyon megérdemelte bár nekem nem ez a kedvenc számom tőle mégis hatalmas öröm, igazán megérdemelte a díjat.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.