Megjelent Selena Gomez spanyol nyelvű EP-je, amely lehet, az utolsó karrierje során.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Selena Gomez spanyol nyelvű EP-je: lehet az utolsó lemeze, hallgasd meg most!
2021. március 12. 20:25
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Amikor megjelent a De Una Vez nem annyira jött be ez a spanyol dolog Selenatól, de többszöri hallgatás után viszonylag megkedveltem, a Selfish Love-ot imádom és az EP egész ütős lett, bár nekem a Rare még mindig jobban tetszik.
Sajnálnám, ha ez lenne az utolsó zenéje. Reményre ad okot, hogy azt mondta, az új albuma egészen más lesz, de a Revelación csak egy EP, szóval ki tudja.
Meg ha ez is lenne az utolsó próba, lehet meghozza neki azt, amit vár tőle és folytatja.
Mindenesetre megvásároltam fizikai példányban legálisan és streamelem folyamatosan, ennél többet nem tudok tenni, csak reménykedni, hogy hallhatjuk még Selenat énekelni.
Sajnálnám, ha ez lenne az utolsó zenéje. Reményre ad okot, hogy azt mondta, az új albuma egészen más lesz, de a Revelación csak egy EP, szóval ki tudja.
Mindenesetre megvásároltam fizikai példányban legálisan és streamelem folyamatosan, ennél többet nem tudok tenni, csak reménykedni, hogy hallhatjuk még Selenat énekelni.
1 felhasználónak tetszik:
Bendi108
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.