A Produce 48 nevezetű túlélőműsor nyertes csapatát már csak egy hónapig láthatjuk együtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: Áprilisban sor kerül az IZ*ONE feloszlására
2021. március 11. 18:23
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Hála Istennek,már akkor kellett volna amikor az X1,nem érdemelték mrg ezt a plusz 1 évet a botrány óta.12 éves twitter felhasználók nem értik de komoly bűnügyi dolog az egész produce,és az hogy olyan tagok is vannak a csapatban akiknek amúgy nem kéne és mások helyét és pénzét vették el,tudom nem teljesen az ő hibájuk es a saját kiadójuk is nagyban benne volt,de nekem akkor sem fekszik ez az egész és örökre rigged group-ként maradnak a fejemben. Azért van néhány tag aki remélem sokra viszi mint Chaeyeon és Sakura de itt is ugyanaz lessz mint a I.oI,WannaOne és X1 esetében. Most még síránkoznak miattuk aztán egyenként eltűnnek a süllyesztőben mert már nem foglalkoznak velük.
2021. március 11. 22:09
Az az igazság, hogy a zenéjük nagyon jó, de részben egyet kell értenem Angel_Tzuyu-val. Szerintem együtt jók, de külön nem hiszem, hogy sokra fogják vinni (ne legyen igazam, remélhetőleg meg tudják valósítani az álmaikat). Amióta debütáltak, valamennyire követem őket (ha van új zenéjük/videoklipjük, meghallgatom), és a mai napig megfeledkezek néhány tagról. Nem is értem mi értelme ekkora csapatokat csinálni. Így nem tud úgy mindenki ragyogni, mint amennyire kellene. Vannak erős személyiségek, akik tehetségesek, de azokon kívül a többi szerintem el fog tűnni. Úgy utálom az ilyesmi műsorokat, szerintem tök nem fair az előadókkal. Az Iz*one sokat elért együtt és sok lesz az elvárás tőlük szétoszlás után, amit legtöbbjük nem fog tudni teljesíteni, így még jobb kudarc fogja őket érni. Na mindegy, a legjobbakat kívánom nekik, de sajnos szerintem ugyan az lesz, mint a többi ilyen csapattal.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: