Harry herceg és Meghan Markle bombaként robbanó interjúja után először szólalt meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vilmos herceg: "Nem vagyunk rasszista család"
2021. március 11. 18:26
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Vilmos és Katalin nagyon is jó emberek,a tetteikben is megnyilvánul de nagyon sok felelősség hárul rájuk. Van jobb dolguk is mint a pletykákkal foglalkozni.
2021. március 11. 19:24
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Érdekes hogy amikor Meghanről vagy Harryről jelent meg valami hír ami megalázó és bántó volt nem foglalkoztak vele csak pletyka de ha Katalint vették célba rögtön pereltek. Nem rasszisták de gond nélkül végig asszisztálták ahogy Meghanre és az újszülött Archiera degradáló rasszista megjegyzéseket tegyenek
2021. március 11. 20:54
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Rosa82 azért azt nem mondanám hogy Kattel szépen bántak, ez nem meghan ellen mert szerintem undorító amit vele tettek, de katet szintén szét szedte a sajtó annak idején mert hogy nem olyan családból van meg szeret partizni stb évekig csámcsogtak rajta is, meg követték őket stb.
2021. március 11. 21:22
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Alexaaa09 Kate kapott gúnyneveket miután 10 évig loholt Vilmos után hogy az végre elvegye sőt még az egyetemre is azért ment hogy a közelébe legyen a sajtó azért szedte szét mert diploma után is csak várt és még csak nem is dolgozott soha várta a herceget szóval kellett a party hogy kapcsolatokat építsen ezt az angolok elfelejtik Meghan megjelenése és túlzott népszerűsége miatt kezdett el végre dolgozni és ezzel egyidőben kezdett Meghan a világ leggonoszabb emberévé válni az emberek szemében. Kellett egy főgonosz hogy Waiti Katie egy igazi angyalnak tűnjön a gonosz boszorka Meghan mellett aki megalázta a beosztottakat és nem csinált semmit. Katalint csak azért piszkálták mert lusta elkényeztetett újgazdag volt akinek nincs nemesi rangja de fut egy herceg után, Meghan levegőt vett és már ráfogták hogy miatta pusztulnak ki az esőerdők
2021. március 11. 22:12
Ha azt kell mondania valakinek, hogy nem rasszista, akkor régen az. Erre mikor jönnek rá az emberek?
2021. március 13. 16:17
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
kaz. Ez talán a valóéletben valóban így megy, hiszen egy átlag emberről nem keringenek ilyen jellegű pletykák.
Egyébként szerintem Vilmos az aprócsaládra gondolhatott, azaz Katere és a gyerekeikre.
Én az apjukból nézem ki, hogy ilyen aggályai lehettek, hiszen nem az empátiájáról és a jó szívéről híres.
(Bár azt nem értem, hogy miért csak Meghan terhessége alatt jött elő a színtől való félelem. Bőven megejthette volna ezt a témát Harryvel már akkor, amikor elkezdtek járni.)
Kate lustaságáról meg csak annyit tudok, hogy azért hagyta ott a munkáját, mert tudta, hogy be fog házasodni a királyi családba. Nos, nem tudom ki hogy van vele, de akkor én is ott hagytam volna.
Elvégre nem igen lehetnék karrierista, ha "mellette" ott lennének a teendőim, mint hercegné. Meghan is felhagyott a színészettel.
Egyébként szerintem Vilmos az aprócsaládra gondolhatott, azaz Katere és a gyerekeikre.
Én az apjukból nézem ki, hogy ilyen aggályai lehettek, hiszen nem az empátiájáról és a jó szívéről híres.
Kate lustaságáról meg csak annyit tudok, hogy azért hagyta ott a munkáját, mert tudta, hogy be fog házasodni a királyi családba. Nos, nem tudom ki hogy van vele, de akkor én is ott hagytam volna.
2021. március 14. 02:15
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Eddig is beszélhetett volna vele, akárcsak az apjuk. Az az igazság hogy túl sok minden bűzlik a palotában, de az általában a négy fal között marad. Csak ritkán borul a bili.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: