Starity

Demi Lovato véletlenül lefogyott: támadják a rajongói

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 03. 17:11 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Demi Lovato kiposztolta, hogy véletlenül súlyt vesztett, ám ez sok követőjének nem jött be.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 03. 17:44 #2
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Aki ennyire bizonygatja hogy már jól érzi magát a bőrében és nem érdeklik a diéták,annál még korán sincs vége az evészavarnak. Annyira próbálja beállítani magát a rajongóinak hogy csak pozítiv bölcs cselekedetei, gondolatai vannak hogy az hihetetlen. Egyszer már mondtam,mégegyszer leírom,neki egyáltalan nem való a social media. Nagyon nem.
2021. március 03. 18:29 #3
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Azt hiszem a genderes eset után egyszerűen rá van kattanva a média Demire. Más sztárok is szoktak a magánéletükről posztolni, azokról mégsem szól ennyi cikk. Úgyhogy innentől kezdve az egész tényleg fel van hypeolva. De hát ugye van új száma,valahogy promózni kell. Az pedig,hogy az evészavarásos múltjával ilyet posztol több,mint furcsa. Emlékszem,pár hónapja meg arra volt büszke,hogy sikerült mellre híznia...szóval...
2021. március 03. 18:46 #4
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Új lemeze lesz ennek a nőnek, vagy miért van róla ennyi cikk mostanában?
2021. március 03. 18:47 #5
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Mostanság már semmit nem lehet anélkül kiposztolnia egy hírességnek, hogy valakinek a lelki világát meg ne bántaná... Nyilván oda kell figyelnie egy befolyással rendelkező embernek, hogy milyen tartalmakat is posztol, de azzal, hogy kitesz egy képet magáról a saját profiljára nem gondolnám, hogy bárkinek is ártani akart volna.
2021. március 03. 18:54 #6
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Azonosító: 255071
Hm. Nem kedvelem Demit, viszont remélem a környezete odafigyel rá.
Nem tudom, hogy most csak a promózás miatt viselkedik így, vagy valóban agykárosodás, vagy "egyszerűen" csak még mindig nincs kibékülve magával, viszont valami nem okés vele. Mikor bizonygatja, hogy minden szuper, összhangban van magával, mindig azután üt be a krach.
2 felhasználónak tetszik: Glamster, thundercloud
2021. március 03. 20:27 #7
Neslihann.
Neslihann.
visszatérő vendég

Státuszi’m chilling on the west side, boo.
Hozzászólás: 145
Azonosító: 270196
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2021.03.03. 17:44)
Aki ennyire bizonygatja hogy már jól érzi magát a bőrében és nem érdeklik a diéták,annál még korán sincs vége az evészavarnak. Annyira próbálja beállítani magát a rajongóinak hogy csak pozítiv bölcs cselekedetei, gondolatai vannak hogy az hihetetlen.

egyetértek!
2021. március 03. 23:16 #8
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Főleg az elmúlt évben nagyon kezd toxikus lenni ez a body positivitys mozgalom. Semmit se lehet jól tenni, ha meg valaki egy kicsit lefogy akkor azt szinte árulásnak veszik. Először tetszett ez az ön elfogadás de kezd negatív irányba menni.
2021. március 03. 23:17 #9
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Mostanában arról szolakoznak fel vékonyabb lányok hogy sirnak hogy legyen kiirva a trigger warning mert egyeseket sérti az ahogy kineznek
2021. március 04. 08:45 #10
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég

StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
Hozzászólás: 299
Azonosító: 255143
Szerintem elég nyilvánvaló ennek a posztnak az üzenete. Tudja, hogy nagyrészt tinédzserekből/fiatal felnőttekből áll a hallgatósága, és csak szeretné a tudtukra adni, hogyha túledzik magukat és éheznek akkor azzal ha változik is valami külsőre, az egészséget mindenképpen roncsolja. Nem mondja, hogy nem edz, azt se, hogy egész nap gyorskajával tömi magát. Valószínűleg egészségesen étkezik, és edz napi egy-másfél órát. Ennyi erővel anno az Insatiable sorozatot is cancelölni kellett volna, mert akkor majd a fiatalok megveretik magukat csak hogy kómába essenek és lefoggyanak. Nyilván mindenki teste másképp műkődik, de hát ha valaki plus size testalkattal azt hiszi, hogy lehet csontvékony, meg vica versa, akkor annak kis időt instagram nélkül kéne töltenie és megszeretni saját magát.
2021. március 04. 14:48 #11
- törölt felhasználó -    
Sikerült egy selenator oldal selenator kommentelőinek kommentjeit kiemelni itt is. Én nem tudom kedves cikkíró miért utálod ennyire Demit, hogy minden egyes cikket teljesen kiszínezve vagy a valóságtól szinte teljesen eltérően írsz meg, de ha ennyire nem bírod, akkor inkább ne írj róla, ennyire egyszerű. A rajongói közül senki, egyetlen lélek sem támadta, sőt a média sem, kizárólag néhány megszállott utáló tudott ebbe is belekötni, de igazságszerint én még twitteren is csak egy egy-két idiótát láttam, akik valamilyen kifacsart indokkal támadták ezért, de azóta már ők is törölték a tweetjeiket. Semmi probléma nincs azzal ha valaki fogy, és senkit nem is zavart az, hogy Demi lefogyott, ahogy az sem, hogy ezt megosztotta a világgal.
2021. március 04. 14:52 #12
- törölt felhasználó -    
Ja, még azt sem ártotta volna hozzátenni, hogy a “mindenkinek más lehet a tapasztalata” kommentben Demi postja alatt semmi támadó jellegű nem volt, sőt Demi meg is köszönte a kommentet és ki is tűzte a kommentek közt.
2021. március 06. 21:34 #13
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Alexaaa09-cel teljesen egyetértek, nekem is pont az jutott az eszembe, hogy a social media időről időre kiválaszt egy-egy embert, akit besorolnak egy kategóriába az éppen aktuális testalkata alapján, aztán fel vannak háborodva, ha az a személy ettől eltérő megnyilvánulásokat tesz vagy ne adj' isten, még ad is le a testsúlyából. Ez nagyon képmutató szerintem, örülni kéne minden ember személyes sikerének, és akkor lehet, hogy nem akarná minden híresség görcsös boldogságot színlelve megosztogatni a hogylétét, amire aztán úgyis fog hideg is, meleg is érkezni.
2021. március 08. 19:03 #14
lumieresites
lumieresites
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 287718
Hogy tud valaki ilyen botrányos cikkeket írni és megfogalmazni? Csak te Glamster! Újabb kamu hírt sikerült az énekesnő nevével "eladnod" itt az oldalon. Gratulálok!
2021. március 11. 23:49 #15
Christay
Christay
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Azonosító: 263317
Véletlen....én meg a Ferenc pàpa vagyok
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok