Demi Lovato kiposztolta, hogy véletlenül súlyt vesztett, ám ez sok követőjének nem jött be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato véletlenül lefogyott: támadják a rajongói
2021. március 03. 17:44
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Aki ennyire bizonygatja hogy már jól érzi magát a bőrében és nem érdeklik a diéták,annál még korán sincs vége az evészavarnak. Annyira próbálja beállítani magát a rajongóinak hogy csak pozítiv bölcs cselekedetei, gondolatai vannak hogy az hihetetlen. Egyszer már mondtam,mégegyszer leírom,neki egyáltalan nem való a social media. Nagyon nem.
2021. március 03. 18:29
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Azt hiszem a genderes eset után egyszerűen rá van kattanva a média Demire. Más sztárok is szoktak a magánéletükről posztolni, azokról mégsem szól ennyi cikk. Úgyhogy innentől kezdve az egész tényleg fel van hypeolva. De hát ugye van új száma,valahogy promózni kell. Az pedig,hogy az evészavarásos múltjával ilyet posztol több,mint furcsa. Emlékszem,pár hónapja meg arra volt büszke,hogy sikerült mellre híznia...szóval...
2021. március 03. 18:47
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Mostanság már semmit nem lehet anélkül kiposztolnia egy hírességnek, hogy valakinek a lelki világát meg ne bántaná... Nyilván oda kell figyelnie egy befolyással rendelkező embernek, hogy milyen tartalmakat is posztol, de azzal, hogy kitesz egy képet magáról a saját profiljára nem gondolnám, hogy bárkinek is ártani akart volna.
2021. március 03. 18:54
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Hm. Nem kedvelem Demit, viszont remélem a környezete odafigyel rá.
Nem tudom, hogy most csak a promózás miatt viselkedik így, vagy valóban agykárosodás, vagy "egyszerűen" csak még mindig nincs kibékülve magával, viszont valami nem okés vele. Mikor bizonygatja, hogy minden szuper, összhangban van magával, mindig azután üt be a krach.
Nem tudom, hogy most csak a promózás miatt viselkedik így, vagy valóban agykárosodás, vagy "egyszerűen" csak még mindig nincs kibékülve magával, viszont valami nem okés vele. Mikor bizonygatja, hogy minden szuper, összhangban van magával, mindig azután üt be a krach.
2021. március 03. 20:27
|
|
Neslihann.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 270196 offline
|
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2021.03.03. 17:44)
Aki ennyire bizonygatja hogy már jól érzi magát a bőrében és nem érdeklik a diéták,annál még korán sincs vége az evészavarnak. Annyira próbálja beállítani magát a rajongóinak hogy csak pozítiv bölcs cselekedetei, gondolatai vannak hogy az hihetetlen.
egyetértek!
2021. március 03. 23:16
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Főleg az elmúlt évben nagyon kezd toxikus lenni ez a body positivitys mozgalom. Semmit se lehet jól tenni, ha meg valaki egy kicsit lefogy akkor azt szinte árulásnak veszik. Először tetszett ez az ön elfogadás de kezd negatív irányba menni.
2021. március 04. 08:45
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Szerintem elég nyilvánvaló ennek a posztnak az üzenete. Tudja, hogy nagyrészt tinédzserekből/fiatal felnőttekből áll a hallgatósága, és csak szeretné a tudtukra adni, hogyha túledzik magukat és éheznek akkor azzal ha változik is valami külsőre, az egészséget mindenképpen roncsolja. Nem mondja, hogy nem edz, azt se, hogy egész nap gyorskajával tömi magát. Valószínűleg egészségesen étkezik, és edz napi egy-másfél órát. Ennyi erővel anno az Insatiable sorozatot is cancelölni kellett volna, mert akkor majd a fiatalok megveretik magukat csak hogy kómába essenek és lefoggyanak. Nyilván mindenki teste másképp műkődik, de hát ha valaki plus size testalkattal azt hiszi, hogy lehet csontvékony, meg vica versa, akkor annak kis időt instagram nélkül kéne töltenie és megszeretni saját magát.
2021. március 04. 14:48
Sikerült egy selenator oldal selenator kommentelőinek kommentjeit kiemelni itt is. Én nem tudom kedves cikkíró miért utálod ennyire Demit, hogy minden egyes cikket teljesen kiszínezve vagy a valóságtól szinte teljesen eltérően írsz meg, de ha ennyire nem bírod, akkor inkább ne írj róla, ennyire egyszerű. A rajongói közül senki, egyetlen lélek sem támadta, sőt a média sem, kizárólag néhány megszállott utáló tudott ebbe is belekötni, de igazságszerint én még twitteren is csak egy egy-két idiótát láttam, akik valamilyen kifacsart indokkal támadták ezért, de azóta már ők is törölték a tweetjeiket. Semmi probléma nincs azzal ha valaki fogy, és senkit nem is zavart az, hogy Demi lefogyott, ahogy az sem, hogy ezt megosztotta a világgal.
2021. március 04. 14:52
Ja, még azt sem ártotta volna hozzátenni, hogy a “mindenkinek más lehet a tapasztalata” kommentben Demi postja alatt semmi támadó jellegű nem volt, sőt Demi meg is köszönte a kommentet és ki is tűzte a kommentek közt.
2021. március 06. 21:34
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Alexaaa09-cel teljesen egyetértek, nekem is pont az jutott az eszembe, hogy a social media időről időre kiválaszt egy-egy embert, akit besorolnak egy kategóriába az éppen aktuális testalkata alapján, aztán fel vannak háborodva, ha az a személy ettől eltérő megnyilvánulásokat tesz vagy ne adj' isten, még ad is le a testsúlyából. Ez nagyon képmutató szerintem, örülni kéne minden ember személyes sikerének, és akkor lehet, hogy nem akarná minden híresség görcsös boldogságot színlelve megosztogatni a hogylétét, amire aztán úgyis fog hideg is, meleg is érkezni.
2021. március 08. 19:03
|
|
lumieresitesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.08. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 287718 offline
|
Hogy tud valaki ilyen botrányos cikkeket írni és megfogalmazni? Csak te Glamster! Újabb kamu hírt sikerült az énekesnő nevével "eladnod" itt az oldalon. Gratulálok!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: