Kevin Jonas aggódik: megtarthatja-e az új házát vagy sem? Most kiderül!
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Jonas szólókarrierje miatt ismét vége a Jonas Brothersnek? Most elárulta
2021. február 28. 16:01
Remélem sikere lesz, de én maradok a retro zenénél.
2021. február 28. 22:32
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Oo nehogy megint megcsinálja... ez már azért irto szemet dolog lenne tőle ha otthagyja újra őket. Lehet hogy o a legtehetségesebb de akkor is a testvérei, és támogatniuk kell egymást.
2021. március 01. 09:11
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
"nevetett Kevin, mire Kevin ezt mondta" Lol, eddig Kevint tartottam a legnormálisabbnak, de úgy tűnik kettős személyisége van szegénynek
Viccet félretéve, ha cikk író látod ezt a kommentet és van rá időd, szerintem javítsd
Viccet félretéve, ha cikk író látod ezt a kommentet és van rá időd, szerintem javítsd
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.