Hát...elég sok gondolat fogalmazódott meg bennem a cikk illetve a véleményem olvasása közben, szòval próbálom sorrendbe rakni.
Kezdjük a posztjával. Akàrhogy nézem, nem tudok vele egyetérteni, pedig nem mondanám magam nagyon kozervatívnak. Szerintem az a folyamat, ami a világban megy a nemekkel kapcsolatban, kezd átmenni túlzásba. Ha a gyereket egyik nem alapján sem neveled fel, akkor hogy fog rájönni arra,hogy neki lelkileg mi a neme? Sehogy. A végén egy nemtelen ember lesz belőle,aki nem találja magát. Szerintem igenis mindenkit a neme szerint kell nevelni, aztán majd egyszer rájön,hogy neki ez tetszik e így,vagy sem. Van, aki 5 évesen már érzi ezt, van, aki 30 évesen. De ha egyszer rájön,úgy is kell hozzá viszonyulni, azaz támogatni kell és elfogadni.
A másik: mi baja van a gender reveal partikkal? Ez a szülők dolga. Persze van,hogy túlzásba esnek, pláne a sztárok, de alapból tényleg semmi kifogásolható dolog nincs benne. Úgyhogy ezt a véleményét inkább magába kellett volna tartania, mert ez mindenkinek a saját dolga, szereti e, vagy sem.
Ezzel az egésszel csak figyelmet szeretne kelteni, meg esetleg empátiăt kiváltani a liberális emberekből(holott a többség inkább nem ért egyet vele, és kiköveti).
Eléggé megváltozott Demi az utóbbi 2 évben, és szerintem ez a mentális betegsége miatt lehet. Ép eszű ember nem ìtél el embereket ilyen bagatel dolgok miatt, pláne nem osztja meg 100 milliónyi emberrel, a hìrnevét és a karrierjét kockára téve.
Ennyi lenne szerény véleményem(:
Hollywood-i agyrém! Demi Lovato szerint transzfób a gyermekeket nem szerint felnevelni
2021. február 28. 19:19
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
2021. február 28. 20:47
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
sosem értettem miért kell ezt már gyerekkorban ráerőltetni az emberre, úgyis később alakul ki az emberben ez, mikor keresi úgymond önmagát.
deminek hamarosan jön ki az újabb dokumentumfilmje, valamivel reklámoznia kell.
komolyan mondom legtöbbször nem irigylem a rajongóit, annyi hülyeséget mond és tesz.
deminek hamarosan jön ki az újabb dokumentumfilmje, valamivel reklámoznia kell.
2021. március 01. 15:37
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
Ezzel a gondolattal csat nagyon nagy vonalakban tudok egyetérteni. 2021 van, amikor az emberek már nem zárják börtönbe a melegeket, transzneműeket. Szóval mindenki olyan nemű amilyen akar, függetlenül attól, aminek születik. Én azt a gondolatot szeretem, hogy mindenki szabadon dönthessen mindenről, ami az életéről szól legális keretek között. Amikor a reformerek, és a másokat elfogadásra (a bíztatás enyhe kifejezés sokakra...) kényszerítő emberek elfelejtik hogy is kell igazából elfogadni. Az, aki gender partyt tart a gyerekének nem követ el pszichológiai bűnt szerintem, attól még engedhetik a gyereküknek, hogy boldogan éljenek bármilyen testben. Kívánom mindenkinek hogy egyszer találja meg a saját békéjét, éljen úgy ahogy akar.
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.

0 felhasználónak tetszik: