Szavunk eláll, Kristen Stewartot látva, mint Diana hercegnő. Csekkold az újabb forgatási képeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart megdöbbentően néz ki, mint Diana hercegnő, a forgatáson – fotók!
2021. február 27. 14:09
|
|
Dory013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 211277 offline
|
Szerintem nagyon jól eltalálták, már nagyon várom a filmet ^^ aki meg nem hiszi el, hogy ebből jó fog kisülni, annak finoman üzenném, hogy ha majd ők is olyan szinten lesznek, mint Kristen és bevállalnak egy olyan filmet, mint ez, akkor ugassanak majd.
2021. február 28. 10:39
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Nahát-nahát. Kezdetben nem igazán érdekelt a film, de már én is kíváncsi vagyok, Kristen hogyan fog alakítani, és milyen fogadtatása lesz. Nem tartom alapból rossz színésznőnek, de nem tud minden karaktert jól hozni, egy ismert és sokak által szeretett személy megformálásával pedig elég nagy fába vágta a fejszéjét.
2021. március 02. 14:05
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
szerintem hasonlit egy kicsit de nehez ugy ossze hasonlitani hogy Diana mosolyog o meg a tipikus Kristen arcot vagja. Nem vagyok nagy fanja a szineszetenek de megnezem es remelem pozitivan csalodok.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: