Újabb Disney-film készült, amelyet várhatóan még idén láthatnak a nézők.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Szörnyella előzetese!
2021. február 18. 13:02
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Ez pontosan mi akar lenni?
2021. február 18. 13:56
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 311 Csatolások: 6 Azonosító: 284914 offline
|
Nem tudom, ki hogy van vele, de számomra Szörnyella mindig is azért volt egy jó gonosztevő, mert — ahogy a cikk is írja — „velejéig romlott ” volt. Nem kellett neki előzménytörténet, ami meg akarja kedveltetni a személyiségét, és ez szerintem teljesen rendben is van. Nem kell minden gonosztevőnek mélyenszántó történet, nem kell mindegyiknek megmagyarázni a szörnyű tetteit. És őszintén, van akivel ezt nem is lehet megtenni.
Nos, szerintem Szörnyella pont ilyen — és ezen előzetes alapján nagyon ráfeküdt a Disney erre a „girlboss” vonalra, ami egyáltalán nem stimmel ebben az egészben. Sajnálom, hogy mindennek nagyon mély jelentést akarnak adni; még annak is, amely ezt nem igényli. Ahelyett, hogy a cég újabb és újabb bőrt húz le ezekről a történetekről és karakterekről, abba fektethetnék az energiát és a pénzt, hogy újakat, diverzebbeket alkotnak.
Nos, szerintem Szörnyella pont ilyen — és ezen előzetes alapján nagyon ráfeküdt a Disney erre a „girlboss” vonalra, ami egyáltalán nem stimmel ebben az egészben. Sajnálom, hogy mindennek nagyon mély jelentést akarnak adni; még annak is, amely ezt nem igényli. Ahelyett, hogy a cég újabb és újabb bőrt húz le ezekről a történetekről és karakterekről, abba fektethetnék az energiát és a pénzt, hogy újakat, diverzebbeket alkotnak.
2021. február 18. 13:59
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Már nem azért, de senki sem születik "velejéig romlottnak". És úgy sem válik azzá, hogy puff a semmiből egyik pillanatról a másikra hirtelen az lesz. Ez pszichológia. Nem kell szeretni a karaktert, de könyörgöm, ne az legyen már a baj a filmmel, hogy rácáfol egy tipikus sztereotípiára, miszerint valaki egyszerűen gonosznak születik.
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2021. február 20. 12:29
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Glenn Close vagy senki. Sorry
2021. február 21. 16:24
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Nem értem, hogy mi bajotok Emma Stone-nal. De majd mindenki eldönti a film alapján, hogy méltó volt-e a szerepre.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.