Az énekesnő mindenről szót ejt hamarosan megjelenő dokumentumfilmjében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato bevallotta: háromszor stroke-ot, egyszer szívrohamot kapott túladagolása következtében
2021. február 18. 08:44
|
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline
|
Kedves Demi!
Szerintem senki nem tartott pisztolyt a fejedhez hogy drogokhoz nyúlj.
Mindenesetre örülj hogy ennyivel megúsztad mert rosszabb is lehetett volna és ami történt azt nem adnàm ki filmként hanem fognék egy naplót és leírnàm. Majd bele a tűzre.
Elég szomorú hogy ebből pénzt csinàl.
Ez màr nem tanuló lecke a többi embernek hanem csupàn feltűnősködés.
Csalódàs.....
Mindenesetre örülj hogy ennyivel megúsztad mert rosszabb is lehetett volna és ami történt azt nem adnàm ki filmként hanem fognék egy naplót és leírnàm. Majd bele a tűzre.
Csalódàs.....
2021. február 18. 10:16
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Továbbra is azt mondom rossz emberek társaságában van nem megbízhatóak Scooter bármire képes pénzért és Demi azt hiszi az ő érdekeit tartja szem előtt pedig csak kihasználja
2021. február 18. 12:17
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Rosa82 az a baj hogy egy felnőtt emberről van szó persze lehet manipulálni de ennyi idősen magának kell dönteni arról hogy mi jó neki és mi nem. Remélhetőleg már minden rendben van és nem lesz több ilyen
2021. február 18. 12:58
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Idézet (Christay @ 2021.02.18. 08:44)
Kedves Demi!
Csalódàs.....
Csalódàs.....
Hihetetlen, hogy még mindig vannak emberek, akik ennyire rosszindulatúak és folyamatosan okoskodnak. Először inkább végig kellett volna nézned az előzetest és utána véleményt alkotnod.
Hogy csinálna ebből pénzt mikor INGYEN elérhető lesz a YouTube-on?? Hidd el, nem a pénz számít Deminek, mert van neki belőle bőven és nem is feltűnősködésből csinálta meg ezt a dokumentumsorozatot, hanem azért mert a rajongóit érdekli, hogy mi minden történt vele az elmúlt három évben, legfőképp a visszaesésének és túladagolásának időszakában és ezt fogja elmesélni. Neked sem tart majd senki pisztolyt a fejedhez, hogy megnézd, ha nem érdekel, de hidd el rengeteg embert érdekel és ha Demi úgy érzi magyarázattal tartozik a rajongóinak, akkor csinálhat akár 100 dokumentumfilmet is.
A rajongói nem azért szeretik és néznek fel Demire, mert tökéletes és nem hibázik. Azért szeretjük, mert számtalanszor hibázott és elesett már, mégis minden alkalommal felállt és egyre erősebb lett, tanult a hibáiból. Hihetetlen, hogy ez a nő mennyi mindenen ment keresztül, és most mégis él és virul, erős maradt és teljesen újjászületett.
Nagyon büszke vagyok rá és legfőképp hálás vagyok azért, hogy ezek után még mindig itt van velünk és nem veszítettünk el egy ilyen hatalmas tehetséget. Az előzetest számtalanszor végignéztem már, mikor először megnéztem akkor meg is könnyeztem, a daltól ami alatta ment pedig a hideg rázott annyira jó! Demetria hol van már az új album?? Mindenesetre rettenetesen várom ezt is és a ránk váró új zenét is.
1 felhasználónak tetszik:
Selz1992
2021. február 18. 15:07
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
az USA-ban nem akkora nagy cucc a drog biznisz, nem annyira elerhetetlen mint nekunk itt mo-n hangzik. sot... foleg nem egy akkora sztarnak mint amekkora Demi is. szinte magatol ertetodo hogy az ember lanya kiprobalja. sajnos nem volt kontroll es elkezdett azon a bizonyos lejton lefele menni. az a baj, es ezt a tendenciat velem felfedezni, hogy nem igazan talalja a kiutat mèg most sem. csaladja, baratai remelem nagyon figyelnek ra, mert a baj hamar megtortenhet
2021. február 18. 15:50
Demi valóban önálló felnőtt ember akinek felelnie kell a saját tetteiért, DE mindenki aki élt vagy él függő közelében az tudja, hogy mennyire sokat számít hogy kikkel van körülvéve egy függő ember. Ha azok az emberek ott igazán támogatták volna és tényleg a barátai lettek volna, akkor nem hypeolták volna mikor iszik, hanem kivették volna a kezéből az üveget és elvitték volna arról helyről ahol ivott, mindegy mennyire tiltakozik ellene.
A legusztustalanabb, hogy miután visszarántották ebbe a helyzetbe, mikor túladagolt és haldoklott, akkor ezek az emberek egytől egyig magára hagyták, ott hagyták egyedül meghalni bármilyen segítség nélkül.
Arra, hogy pénzt akar csinálni ebből inkább nem is mondok semmit, nevetséges kicsinyes kötekedés, de Zsóka11 úgyis mindent elmondott már előttem erről.
Bár nagyon jó az előzetes, engem teljesen letaglozótt, kifejezetten megrázó és felkavaró volt, így nagyon izgatott vagyok a sorozat miatt, de kicsit félek is tőle. Három stroke és egy infarktus után az, hogy még mindig itt van, és nem lett semmilyen komolyabb tesi fogyatékossága (leszámítva hogy foltokban megvakult), nem bénult le, tud rendesen beszélni és teljes életet élni, az gyakorlatilag csodával határos. Elképesztő ereje és kitartása van, hogy ennyi fájdalmat és szenvedést túlélt, és továbbra is folytatja azt, amit szeret és aminek él. Rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy kiálljon a világ elé, és elmeséljen egy ennyire személyes dolgot, azért hogy másokon segíthessen. Bárki mondhat bármit, ez tiszteletre méltó és nagyon erős jellemre vall.
Én nagyon büszke vagyok rá, és nagyon várom hogy hallhassam a történetét és persze az új albumát.
A legusztustalanabb, hogy miután visszarántották ebbe a helyzetbe, mikor túladagolt és haldoklott, akkor ezek az emberek egytől egyig magára hagyták, ott hagyták egyedül meghalni bármilyen segítség nélkül.
Arra, hogy pénzt akar csinálni ebből inkább nem is mondok semmit, nevetséges kicsinyes kötekedés, de Zsóka11 úgyis mindent elmondott már előttem erről.
Bár nagyon jó az előzetes, engem teljesen letaglozótt, kifejezetten megrázó és felkavaró volt, így nagyon izgatott vagyok a sorozat miatt, de kicsit félek is tőle. Három stroke és egy infarktus után az, hogy még mindig itt van, és nem lett semmilyen komolyabb tesi fogyatékossága (leszámítva hogy foltokban megvakult), nem bénult le, tud rendesen beszélni és teljes életet élni, az gyakorlatilag csodával határos. Elképesztő ereje és kitartása van, hogy ennyi fájdalmat és szenvedést túlélt, és továbbra is folytatja azt, amit szeret és aminek él. Rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy kiálljon a világ elé, és elmeséljen egy ennyire személyes dolgot, azért hogy másokon segíthessen. Bárki mondhat bármit, ez tiszteletre méltó és nagyon erős jellemre vall.
Én nagyon büszke vagyok rá, és nagyon várom hogy hallhassam a történetét és persze az új albumát.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.