A rendező és a zenész kapcsolata közös filmjük során kezdődött, egyre komolyodik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Össze is költöztek? Olivia Wilde átvitte cuccait Harry Styles otthonába
2021. február 16. 08:20
Ahha, komolyodik a dolog (PR fogás)... Mi lesz a következő cikk? Olivia babát vár, vagy mi?Csodálkozom, hogy nem olvastam azt a bizonyos "bennfentes" szót a cikkben, mely mindig olyan "meggyőző" információkat ad ki... Majd akkor elhiszem, hogy együtt vannak amikor ők maguk jelentik be.
2021. február 16. 10:31
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Hagyjuk már a hülyeséget. Egyszer lefotózták őket kézenfogva és azóta a legnevetségesebb sztorikat látom róluk. Már a legutóbbi cikknél is megjegyeztem, hogy szerintem PR az egész. Arról nem is beszélve, hogy Harry 2019-ben eladta a los angelesi házát.
Rhyna: Sajnos már láttam olyan cikket, amiben azt írták, hogy Olivia babát vár... Meg azt is, hogy Harry Shakespeare-t idézve kérte meg a kezét. Vicc az egész.
Rhyna: Sajnos már láttam olyan cikket, amiben azt írták, hogy Olivia babát vár... Meg azt is, hogy Harry Shakespeare-t idézve kérte meg a kezét. Vicc az egész.
2021. február 16. 13:28
Idézet (Cintia99 @ 2021.02.16. 10:31)
Hagyjuk már a hülyeséget. Egyszer lefotózták őket kézenfogva és azóta a legnevetségesebb sztorikat látom róluk. Már a legutóbbi cikknél is megjegyeztem, hogy szerintem PR az egész. Arról nem is beszélve, hogy Harry 2019-ben eladta a los angelesi házát.
Ezért sem szoktam nagyrészt elolvasni itt a cikkeket...
2021. február 18. 19:25
|
|
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline
|
A forgatás már befejeződött, de a film premierjéig csak kell még némi színház!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: