Starity

Fájdalomcsillapítás: ismert és ismeretlen módszerek

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. február 13. 15:01 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
A fájdalom mindnyájunk életének a része. De a 21. században már egyre nagyobb terünk van arra, hogy tudatosan válasszuk ki, miért is szenvedünk, milyen fájdalmat választunk magunknak. Soha nem fogunk tudni felkészülni és lefutni egy maratont anélkül, hogy izomlázunk és izomfájdalmaink legyenek. De ez egészen más, mint fejfájás munka közben, erős menstruációs fájdalmak a legrosszabbkor, vagy hasonlóan kellemetlen, nem választott kín. Nézzünk tehát néhány módszert a fájdalom legyőzésére.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. február 13. 15:32 #2
- törölt felhasználó -    
Csapnivaló cím. Maximum ismert és kevésbé ismert módszerek, de ismeretlen módszerek aligha lehetnek, hiszen a cikkíró is tudomást szerzett róluk valahonnan.
2021. február 14. 12:48 #3
- törölt felhasználó -    
Én CBD-tol csak kabasagot éreztem és semmi javulás.
2021. február 14. 12:51 #4
- törölt felhasználó -    
Csak kár hogy akkor utaztam együtt azzal a szexi hallókészülékes fiúval amikor a CBD-t szedtük. Azt hittem hogy ezután már lesz esélyem nála.
2021. február 15. 20:18 #5
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Fejfájásra és izomfájdalmakra én inkább illóolajjal próbálkozom először. Nagyon végső esetben nyúlok csak gyógyszerhez. Sok kutatás után eléggé ledöbbentem, milyen könnyen nyúl manapság mindenki gyógyszer után, miközben egyszerűbben is meg lehet oldani. Sok embernek például az is állhat a fejfájása mögött, hogy keveset iszik. Vizet. Nem cukrozott üdítőket, kávét vagy energiaitalt. Nem is csoda ha sokan hamar megbetegednek. Nem figyelünk az egészségünkre. És nem is nagyon tájékoztatnak, hogy mit is kéne tenni, hacsak utána nem jár az ember alaposan.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!