A fájdalom mindnyájunk életének a része. De a 21. században már egyre nagyobb terünk van arra, hogy tudatosan válasszuk ki, miért is szenvedünk, milyen fájdalmat választunk magunknak. Soha nem fogunk tudni felkészülni és lefutni egy maratont anélkül, hogy izomlázunk és izomfájdalmaink legyenek. De ez egészen más, mint fejfájás munka közben, erős menstruációs fájdalmak a legrosszabbkor, vagy hasonlóan kellemetlen, nem választott kín. Nézzünk tehát néhány módszert a fájdalom legyőzésére.
A teljes cikkhez kattints ide!
Fájdalomcsillapítás: ismert és ismeretlen módszerek
2021. február 13. 15:32
Csapnivaló cím. Maximum ismert és kevésbé ismert módszerek, de ismeretlen módszerek aligha lehetnek, hiszen a cikkíró is tudomást szerzett róluk valahonnan.
2021. február 14. 12:48
Én CBD-tol csak kabasagot éreztem és semmi javulás.
2021. február 14. 12:51
Csak kár hogy akkor utaztam együtt azzal a szexi hallókészülékes fiúval amikor a CBD-t szedtük. Azt hittem hogy ezután már lesz esélyem nála.
2021. február 15. 20:18
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Fejfájásra és izomfájdalmakra én inkább illóolajjal próbálkozom először. Nagyon végső esetben nyúlok csak gyógyszerhez. Sok kutatás után eléggé ledöbbentem, milyen könnyen nyúl manapság mindenki gyógyszer után, miközben egyszerűbben is meg lehet oldani. Sok embernek például az is állhat a fejfájása mögött, hogy keveset iszik. Vizet. Nem cukrozott üdítőket, kávét vagy energiaitalt. Nem is csoda ha sokan hamar megbetegednek. Nem figyelünk az egészségünkre. És nem is nagyon tájékoztatnak, hogy mit is kéne tenni, hacsak utána nem jár az ember alaposan.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: