Visszavágott: Jennifer Lopez állítja, ő a természetesség híve, így sosem botoxolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez tagadja, hogy valaha botoxolt volna
2021. január 19. 13:59
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
tovabbra sem ertem ezt a plasztika-ellenesseget. ha nekem rengeteg penzem lenne, kb mindent megcsinaltatnek magamon haha:D az o teste, o elete, o dontese. Kylie Jennert sem kene bantani azert mert plasztikaztatott. nem volt magabiztos, hat valtoztatott rajta. persze az mas kerdes hogy tulzasba esett vele,de szerintem sokat megemgednek az emberek maguknak, hogy ilyen szinteken beleszoljanak mas eletebe..
2021. január 19. 19:23
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online
|
Még ha nem is botoxoltat de a fotói erősen photoshopolva vannak láttam róla paparazi képet és közel sem olyan dögös és szexi mint ahogy az általa posztolt képek mutatják. Egészen addig az ő dolga amíg nem egy hamis képet fest a hétköznapi nőknek arról milyen tökéletes hála a saját márkás termékeinek ezzel azt suggalva nekik vegyék meg az ő kozmetikumait mert akkor ők is éveket fiatalodnak és gyönyörűek lesznek
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: