Grace VanderWaal 12 évesen futott be az America's Got Talentben, ahol rögtön bejutott az élőshowba, majd később meg is nyerte azt.
A teljes cikkhez kattints ide!
El sem hiszed mi lett az amerikai tehetségkutató leghíresebb kislányából
2021. január 12. 18:29
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Tiktok-on láttam. Nem hiszem hogy különösebben aggódni kéne,még mindig csak 16 éves,ezt a korát éli,többféle stílust kipróbál. Attól mert nem mindennapi a sminkje vagy a haja,nem jelenti azt hogy őrült. A zenei pályával meg jobb is inkább hogy vár még,16 évesen még mindig túl fiatal hozzá. Drog meg alkohol?? Hát nem tudom,amilyen szabályok vannak Amerikában,szerintem már rég rajta kapták volna,ha ilyen nyíltan csinálná,láttam olyan videóját ahol böfög egyet,akkor már fura meg drogos
főleg most hogy megint felkapták ezek miatt,jobban fogja magát produkálni,meghát vannak szülei,családja az ő dolguk vigyázni a kiskorú lányukra.
2021. január 12. 20:55
|
|
paladanyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.08.02. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 279744 offline
|
Ne már. Grace az egyik legtehetségesebb énekes a generációnkban, habár mégsem kapja meg a megfelelő figyelmet a zenéit illetően. Emlékszem, hogy a noverenek is “vadabb” stílusa volt, amikor Grace versenyzett. Nem hiszem, hogy bármilyen mentalis problemaja lenne, vagy egyeltalan bármilyen problemaja. Meg mindig ugyanolyan aranyos és kedves az emberekkel. Szimplan van egy kis “furcsasag” a személyiségében, ami szamomra meg egyedibbe és különlegesebbe teszi:)
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2021. január 13. 02:40
|
|
PrettyLittleLiarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 198457 offline
|
A TikTok videónak az a leírása, hogy ő a Z generáció Bella Thorne-ja, amikor Bella is a Z generációba tartozik.. Vagyis a Z generáció Bella Thorne-ja Bella Thorne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.