Étkezési zavara kapcsán rakott ki képet Halsey, később elnézést kért érte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halsey bocsánatot kért felkavaró fotója miatt
2020. december 30. 18:43
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 312 Csatolások: 10 Azonosító: 284914 offline
|
Nem akarok senkit kritizálni és 101%-ban tiszteletben tartom, hogy voltak, akiknek a kép felkavaró volt, de Halsey teljesen rendesen írt trigger warning-ot. Ez is egy újabb indok volt a "stan twitternek" amiért szerencsétlen nő nyakába ugorhattak és szívhatták a vérét, konkrétan minden egyes cselekedetével - vagy, ha BTS fanokról van szó, akkor nem cselekedetével - ezt teszik, szóval sajnos nem vagyok meglepve, de kicsit kezd fárasztó lenni, hogy minden egyes posztért, ami valakinek nem tetszik, tízsoros elnézést kérő levelet kell írnia.
1 felhasználónak tetszik:
Fannycska999
2020. december 30. 22:08
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17200 Csatolások: 193109 Azonosító: 270554 offline
|
Kezdem azt hinni, hogy velem van a baj (mondjuk biztos az is közrejátszik, hogy szerencsére még nem volt részem ilyenfajta betegségekben), de engem nem tudnak annyira kiakasztani az ilyen képek, hogy nekimenjek miattuk a készítőnek...Megijeszt az állapot, de én inkább tartom bátorságnak, hogy Halsey vállalta ezt a képet, mint felelőtlenségnek.
Ez megint csak egy jó indok, hogy cs*sztetni lehessen, és nekem az egyik legnagyobb szégyen, amit előttem is írtak, hogy sok Army csinálja ezeket a balhékat... Akkor is belekötöttek, amikor nem írta ki külön Twitterre, hogy gratulál a srácoknak a Grammy jelölésért, és még ki tudja, hány alkalommal... én szégyellem magam helyettük is, komolyan. ://
Ez megint csak egy jó indok, hogy cs*sztetni lehessen, és nekem az egyik legnagyobb szégyen, amit előttem is írtak, hogy sok Army csinálja ezeket a balhékat... Akkor is belekötöttek, amikor nem írta ki külön Twitterre, hogy gratulál a srácoknak a Grammy jelölésért, és még ki tudja, hány alkalommal... én szégyellem magam helyettük is, komolyan. ://
cdamnverss
2020. december 31. 02:19
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Fogalmam sincs a kommentszekció miért kever most bele teljesen más fan-clubot,meg Twittert. Ez az instara lett posztolva,nem is értem hogy jön ide,hogy neki mit ír pár tizenéves a twitteren. Ez a személyes instája,amit gondolom én javarészt csak a saját rajongói követik. Most az,hogy ez több más embernek kiakasztó,az megeshet,sokan vagyunk a világon,különböző traumákkal.Tök átlagos dolgok,tárgyak is kiválthatják a rossz érzést,ezt sosem lehet tudni. Visszatérve a mondataim elejéhez,ha más gyerekes netharcosokról szeretnétek beszélni,azt szerintem máshol is meglehet,nem egy komolyabb témánál,mint ez. Mindenesetre Halsey nagyon bátor,hogy ezt felvállalta.
2020. december 31. 03:15
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17200 Csatolások: 193109 Azonosító: 270554 offline
|
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2020.12.31. 02:19)
Fogalmam sincs a kommentszekció miért kever most bele teljesen más fan-clubot,meg Twittert. Ez az instara lett posztolva,nem is értem hogy jön ide,hogy neki mit ír pár tizenéves a twitteren. Ez a személyes instája,amit gondolom én javarészt csak a saját rajongói követik. Most az,hogy ez több más embernek kiakasztó,az megeshet,sokan vagyunk a világon,különböző traumákkal.Tök átlagos dolgok,tárgyak is kiválthatják a rossz érzést,ezt sosem lehet tudni. Visszatérve a mondataim elejéhez,ha más gyerekes netharcosokról szeretnétek beszélni,azt szerintem máshol is meglehet,nem egy komolyabb témánál,mint ez. Mindenesetre Halsey nagyon bátor,hogy ezt felvállalta.
Én személy szerint többször belefutottam már, és gondolom az előttem hozzászóló is, hogy az Army-k kegyetlenül szétszedik Halsey-t, olyan dolgok miatt, amiknek vagy nincs relevanciája (erre hoztam példának a Grammy jelölés miatti gratulációt), vagy jót akart, de a balhé miatt rossz vége lett a szándékának. Jelen párbeszéd esetében teljesen mindegy, milyen cikk ez, a hangsúly azokon az embereken van, akik valamilyen okból irracionális mértékben nekimennek Halsey-nak, főleg úgy, hogy jelen esetben ha minden igaz, volt trigger warning a fotója előtt. (Az irracionálist még véletlenül sem úgy értem, hogy ledegradálnám azoknak az embereknek a rossz érzéseit, akiket egy ilyen rosszul érint, ezt főleg az egyéb netes hőbörgésekre értem.)
Attól függetlenül, hogy ez a cikk most egy érzékeny témát taglal, simán megfér itt más egyéb példa, ami arról szól, hogy Halsey-t sokszor kezdik ki a neten, és csikarnak ki belőle magyarázkodást/bocsánatkérést/rossz érzéseket, stb., arról nem is beszélve, hogy az Army tényleg nagyon sokszor megy neki szerencsétlen nőnek. Nyilván tisztelet a kivételnek... A gyerekes netharcosok legalább olyan pszichés károkat tudnak okozni, mint valamilyen szervi/pszichés betegség, tehát én nem gondolom, hogy a netes zaklatás komolytalanabb téma lenne, mint a táplálkozási zavarok.
Egyébként belegondolva, valószínűleg én nem fogalmaztam elég körültekintően, és rosszul fejeztem ki magam, de én leginkább cdamnverss hozzászólására akartam reagálni, és megerősíteni azt a kijelentését, hogy az Army sokat szívatja Halsey-t ilyen-olyan okokból, és szerintem az előttem hozzászóló sem okvetlenül arra gondolt, hogy a jelenlegi balhét az Army robbantotta volna ki, csak felhozta a fandomot, mint példát, hogy sok esetben bizony keményen nekimennek, és a Halsey-t érintő netes kommentháborúk nagy része miattuk alakul ki, illetve elég gyakran fordul elő, hogy Halsey-nak kell magyarázkodnia egy olyan szituációban, ahol nem okvetlenül kellene, mert vagy magánügye, vagy ő minden tőle telhetőt megtett az ügy jó lefutása érdekében, de mégis belekötnek, hogy lehúzhassák. Utólag visszaolvasva tényleg úgy hat az én kommentem, mintha a jelenlegi helyzet miatt egy az egyben az Armyt okolnám, de nem ez volt a mondandóm, csak nem olvastam rendesen át a kommentemet, mielőtt elküldtem volna. :/ (Bocsi, lehet, hogy túlmagyaráztam, vagy éppen hogy semmi értelmeset nem mondtam, de már félig alszom, csak erre még mindenképp szerettem volna válaszolni.)
cdamnverss
2020. december 31. 09:33
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 312 Csatolások: 10 Azonosító: 284914 offline
|
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2020.12.31. 02:19)
Lehet rosszul fogalmaztam meg én is a kommentemet.
Való igaz, ez az eset nem feltétlenül az Army-ra vonatkozik (noha nem tartom elképzelhetetlennek, hogy közülük is volt, aki nekiment Halsey-nak, tekintve, hogy mindig hibát keresnek a cselekedeteiben), de nem olyan nehéz és legfőképpen nem elrugaszkodott gondolat egy kalap alá venni az online zaklatás egyes és kettes példáját. Szóval nem, az én kommentem sem konkrétan az Army ellen szólt, de példának felhozni nem bűn ezek mellett, amit ők csinálnak.
Ezen felül, nem a te hozzászólásodra reagálva annyit még hozzáfűznék az esethez, hogy Halsey és már hírességek sem közvetlenül felelősek a többmilliós rajongótáboruk tagjainak traumáiért. A kép, amit kirakott, a saját profilján került ki kérésre, percekkel később törölte is. De ő nem a fanjainak terapeutája, nem felelhet mindenki rossz érzéséért és fájdalmáért annak ellenére sem, hogy - ahogy ő is mondta - évek óta próbál segíteni és edukálni embereket különböző érzékeny témákkal kapcsolatban. Ha ő úgy gondolta, hogy itt az ideje kirakni ezt a képet, mert eléggé bátornak érezte magát hozzá, akkor szíve joga.
Harlow
2020. december 31. 12:57
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Őszintén sajnálom szegényt, hogy még emiatt is magyarázkodnia kellett, mikor biztos vagyok benne, hogy csak a jó szándék vezérelte azzal, hogy megosztotta, hogy volt olyan is, ám tisztán láthatja mindenki, hogy már kigyógyult belőle, tehát csak biztatásként osztotta meg. Nevetséges és egyben siralmas, hogy már a jó szándékért is bocsánatot kell kérnie az embernek..
2020. december 31. 14:01
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Én nem is szeretnék veszekedni,de köztudott,hogy a kpop-rajongó taborók nagy részét a twitteren altalános iskolások teszik ki,és brutálisan gyerekesek. Személyszerint csak azért vagyok ott jelen,hogy nyomon kövessem a kedvenceim munkásságát meg a fordítások miatt,de ha épp egy botrány kitörik,biztos hogy nem a twitteren fogom a véleményemet leírni,mint például itt,már rég szétszednének,mert gonosz kisgyerekek.
2020. december 31. 14:10
|
|
Paviast✰rgirl |
|
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2020.12.31. 14:01)
Én nem is szeretnék veszekedni,de köztudott,hogy a kpop-rajongó taborók nagy részét a twitteren altalános iskolások teszik ki,és brutálisan gyerekesek. Személyszerint csak azért vagyok ott jelen,hogy nyomon kövessem a kedvenceim munkásságát meg a fordítások miatt,de ha épp egy botrány kitörik,biztos hogy nem a twitteren fogom a véleményemet leírni,mint például itt,már rég szétszednének,mert gonosz kisgyerekek.
Ezt én is tapasztalom, őszintén szólva ezért nem is követem csomó nagy kedvencem fanbázisát Twitteren, mert durva, ami ott megy. De ettől függetlenül sajnos a szellemi/pszichés rombolás, amit véghez visznek, valós, a célszemélyt mindig rettenetesen megviseli, esetenként tönkre is teszi, és a rajongótáboraikat is kegyetlenül lejáratják... :// És Halsey esetében engem ez még külön elszomorít, mert kevés olyan kollaboráns művésszel dolgozott együtt a BTS, aki olyan alázattal és szeretettel viszonyult a srácokhoz, mint ő. :(
2021. január 01. 10:37
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Van még olyan dolog Amerikában, amin nem sértődik meg senki és nem kell érte bocsánatot kérni és magyarázkodni? Nagyítóval keresik, hogy min lehet kiakadni. Jó lehet így élni...
2021. január 01. 10:39
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Majd ha az utcán látok egy kórosan sovány lányt, megkérem, hogy cenzúrázza magát.
2021. január 01. 11:38
|
|
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1722 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline
|
Ettől sokkal durvábbakkal is szembe lehet kerülni a neten. Ráadásul ezzel segíteni akart másokon, nem megbotránkoztatni az embereket, mint a celebecskék. Sok picsogó inkább görgessen tovább, vagy egyszer már figyeljen fel a mellékelt leírásra is, nem lenne nagy megterhelés.
cdamnverss
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.