Hamarosan érkezik a Roommates dal Dixie D’Ameliótól, amelyet Demi Lovato írt meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato dalt írt Dixie D’Ameliónak
2020. december 28. 14:25
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Atya világ
felőlem maga a jó Isten is írhat neki dalt,de akkor sem tud énekelni. Azt hittem az elején hogy egy vicc,de kezdek félni,hogy tényleg komolyan gondolja....állítólag az előző dalát is törölte,annyira kicikizték xd for one day,one day i was really really really sad xddddddd
2020. december 28. 15:05
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Van az a mondás, hogy sz*arból nem lehet várat csinálni.
Ez a lány nem tud énekelni, és lehet akármilyen szép a dal szövege (lássuk be, Demi erős dalszövegeket ír), ez most nagyon nem jó így
Maga Demi, de akárki más, aki tényleg tud énekelni, nagy dobást tudott volna csinálni ebből a dalból, mert lett volna benne potenciál azért, de egy wannabe tiktoker nem tudom mit akar kezdeni magával. Ahogy Angel_Tzuyu mondta, én is azt hittem csak poénkodik a csajszi, de aztán jött a Liames dolog, most meg ez
Jó ég, a legijesztőbb, hogy nyilván komoly emberek veszik körül, ha Demi szövege nála landolt.
Ez a lány nem tud énekelni, és lehet akármilyen szép a dal szövege (lássuk be, Demi erős dalszövegeket ír), ez most nagyon nem jó így
Maga Demi, de akárki más, aki tényleg tud énekelni, nagy dobást tudott volna csinálni ebből a dalból, mert lett volna benne potenciál azért, de egy wannabe tiktoker nem tudom mit akar kezdeni magával. Ahogy Angel_Tzuyu mondta, én is azt hittem csak poénkodik a csajszi, de aztán jött a Liames dolog, most meg ez
2020. december 28. 15:55
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Jézusom...
Tetszik a dal, mert csodás a dalszövege (nyilván Demi dalszövegeit nem tudom nem szeretni) és még a Liam Payne-es karácsonyi dal is úgy tetszett, de ennek a lánynak botrányosan sz*r hangja van és nagyon nem való neki az éneklés. Inkább maradjon csak meg TikTok celebecskének, ne rontsa magával a zeneipart.
Tetszik a dal, mert csodás a dalszövege (nyilván Demi dalszövegeit nem tudom nem szeretni) és még a Liam Payne-es karácsonyi dal is úgy tetszett, de ennek a lánynak botrányosan sz*r hangja van és nagyon nem való neki az éneklés. Inkább maradjon csak meg TikTok celebecskének, ne rontsa magával a zeneipart.
1 felhasználónak tetszik:
cdamnverss
2020. december 28. 16:52
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Édes istenem, ezt a számot kb. bárki jobban eltudta volna énekelni mint ő. Dixienek semmi hangja, úgy borzalmas így a szám ahogy van. Jobb lett volna ezerszer ha Demi énekli el, neki legalább csodálatos hangja van. Nem értem miért sztárolják ennyien ezt a lányt, jobban járna mindenki ha maradna a tiktokon tátogni.
2020. december 28. 17:12
Jobb lett volna, ha Demi megtartja a szöveget, és elénekli ő maga, mert sajnos ez a dal Dixie nem létező hangja miatt gyakorlatilag élvezhetetlen lett.
2020. december 29. 01:57
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 311 Csatolások: 6 Azonosító: 284914 offline
|
Gyakorlatilag semmit nem tudok erről a lányról, de hangja... na, az nincsen szerencsétlennek. Egy ilyen dalszöveg konkrétan bárki más előadásában jó lett volna, de az övében teljesen élvezhetetlen, legalábbis számomra.
Side note, de csak én gondolom úgy, hogyha valaki a saját érzelmeiről, lelki vívódásáról, mentális betegségéről, stb. szeretne énekelni, akkor logikus lenne, hogy maga írja a dalt? Teljesen természetes, hogy más által írt anyagot énekel el, és nem is ezzel van a problémám, de ha például én ki akarnám önteni a lelkemet és őszintén szeretnék beszélni arról, min mentem / megyek keresztül, akkor nem fordulnék máshoz, hogy öntse szavakba, mert hiteltelenné válna. De lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, lol.
Természetesen szép tőle, hogy "beszélni szeretne a témáról", ahogy ő fogalmazott, de úgy érzem, ha őszintén meg akarna nyílni vagy segíteni másoknak, ahhoz őneki is kéne adnia hozzá valamit azon kívül, hogy egy más által íródott szöveget énekel fel.
Side note, de csak én gondolom úgy, hogyha valaki a saját érzelmeiről, lelki vívódásáról, mentális betegségéről, stb. szeretne énekelni, akkor logikus lenne, hogy maga írja a dalt? Teljesen természetes, hogy más által írt anyagot énekel el, és nem is ezzel van a problémám, de ha például én ki akarnám önteni a lelkemet és őszintén szeretnék beszélni arról, min mentem / megyek keresztül, akkor nem fordulnék máshoz, hogy öntse szavakba, mert hiteltelenné válna. De lehet, hogy ezzel egyedül vagyok, lol.
Természetesen szép tőle, hogy "beszélni szeretne a témáról", ahogy ő fogalmazott, de úgy érzem, ha őszintén meg akarna nyílni vagy segíteni másoknak, ahhoz őneki is kéne adnia hozzá valamit azon kívül, hogy egy más által íródott szöveget énekel fel.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2020. december 30. 23:58
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
cdamnverss: én ilyen 50/50 vagyok ezzel egyik oldalról szerintem van olyan dalszöveg amivel olyan szinten tudsz azonosulni hogy akár te is irhattad volna csak nem mindenkiben van meg az hogy ezt úgy le tudja írni hogy jól és hangzzon. De másfelől meg azért tényleg logikus lenne hogy egy ilyen dalt magának ír, de hát nem mindenkiben van meg az a készség hogy dalszöveget alkosson a gondolataiból.
Szerintem nagyon erőltetett ez a zenei karrier
Szerintem nagyon erőltetett ez a zenei karrier
2020. december 31. 09:40
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 311 Csatolások: 6 Azonosító: 284914 offline
|
Idézet (Alexaaa09 @ 2020.12.30. 23:58)
cdamnverss: én ilyen 50/50 vagyok ezzel egyik oldalról szerintem van olyan dalszöveg amivel olyan szinten tudsz azonosulni hogy akár te is irhattad volna csak nem mindenkiben van meg az hogy ezt úgy le tudja írni hogy jól és hangzzon. De másfelől meg azért tényleg logikus lenne hogy egy ilyen dalt magának ír, de hát nem mindenkiben van meg az a készség hogy dalszöveget alkosson a gondolataiból.
Ebben van valami, teljesen jogos észrevétel.
Ugyanakkor másik oldalról megközelítve nem tudom, miért kell feltétlenül dalban kifejezni az érzéseit, gondolatait. Megannyi módszere van az önkifejezésnek, amely által elmondhatná, mit is gondol ő, mit is érez, és nem feltétlenül arra kéne menni, hogy mennyi megtekintést kap a videoklip és milyen sokan hallgatják a dalát. Ha már van lehetősége ilyen dolgokat csinálni a - szerintem eléggé indokolatlan - hírneve által, akkor nyugodtan kipróbálhatná magát azon túl, hogy semmitmondó táncokat vesz fel, hogy családjával forgatják a tucat, kismilliószor látott saját sorozatukat (?), ésatöbbi. De mondom, lehet ezzel csak én vagyok így. Én csak azt mondom, hogy lehet, hogy jobbra és többre is használhatná azt a figyelmet, amit kap, és elindíthatna valamit magától.
2020. december 31. 17:06
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
ez a lány folyamatosan játsza az áldozati bárány szerepét, most például, hogy beszóltak neki, hogy csak a húga miatt valaki mikor ez az igazság. xdd sajnálom, hogy sem a családai, sem a barátai nem közlik vele, hogy ezt az éneklést elkéne felejteni, mert csak viccet csinál magából a semmi hangjával.
2021. január 07. 13:58
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Pedig már azt hittem,mindenki cancel-te a csajszit a One day one day I was really really really sad után xD
Már az első mondatban van hiba: A 19 éves tiktoksztár... Könyörgöm,miért akar énekelni,ha nincsen hozzá tehetsége? Plusz...egyáltalán miért lett hìres tiktokon? Mert azt ne mondjátok,hogy a tesója vagy pasija miatt, vagy mert olyan ,,szép"(semmi különleges nincs benne)
Elég szomorú,hogy egy gazdag csajszi csak azért kap figyelmet az emberek és más hírességek által,mert a testvére egy appon hìres. Ugye hogy nonszensz? Pedig ez az igazság. Eközben pedig vannak olyan énekesek, akik ezerszer tehetségesebbek, mégsem kapják meg azt a figyelmet,amit megérdemelnének egész életük alatt, mert nincsennek kapcsolataik és nincsen pénzük.
Már az első mondatban van hiba: A 19 éves tiktoksztár... Könyörgöm,miért akar énekelni,ha nincsen hozzá tehetsége? Plusz...egyáltalán miért lett hìres tiktokon? Mert azt ne mondjátok,hogy a tesója vagy pasija miatt, vagy mert olyan ,,szép"(semmi különleges nincs benne)
Elég szomorú,hogy egy gazdag csajszi csak azért kap figyelmet az emberek és más hírességek által,mert a testvére egy appon hìres. Ugye hogy nonszensz? Pedig ez az igazság. Eközben pedig vannak olyan énekesek, akik ezerszer tehetségesebbek, mégsem kapják meg azt a figyelmet,amit megérdemelnének egész életük alatt, mert nincsennek kapcsolataik és nincsen pénzük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.