Negatív gondolatokkal küzd az énekesnő: őszintén beszélt érzéseiről rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lizzo: „Tudom, hogy gyönyörű vagyok, de nem érzem úgy”
2020. december 13. 02:51
|
Sheperdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.21. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 267399 offline
|
Egy szemernyi “gyönyörűség” nincs az egészségtelen életvitel támogatásban. Teljesen átmegy az “önelfogadás” egy egészségtelen önképzavarba. Nem kell mindenkinek nádszál vékonynak, izmosnak lennie. Viszont nehogy már egy túlsúlyos testet nevezzünk gyönyörűnek.
A sok bántó komment mögött meg kellene találni az építőkritikát is!!!
Mikor valaki durvábban megírja, hogy fogyni kellene, az a baj. Ha valaki szép körítéssel tálalja azt, hogy fogyni kellene akkor meg az a baj és mindig jön az, hogy “de hát én így is jól érzem magam!!” Tényleg? A közeljövőben felmerülő problémák? A szíved, az érrendszered, májad, tüdőd, cukrod és még ezer meg egy szerved, betegség is azt gondolja, hogy így jó ?
Tudatalattija már szól hozzá de sikerül elnyomni ezzel a rettentő rossz módon beállított #loveyourself életvitelnek.
Előbb fejben kellene rendet rakni, átértékelni dolgokat, TENNI ELLENÜK és utána azon aggódni, hogy nem minden Instagram követőnek tetszek...
A sok bántó komment mögött meg kellene találni az építőkritikát is!!!
Mikor valaki durvábban megírja, hogy fogyni kellene, az a baj. Ha valaki szép körítéssel tálalja azt, hogy fogyni kellene akkor meg az a baj és mindig jön az, hogy “de hát én így is jól érzem magam!!” Tényleg? A közeljövőben felmerülő problémák? A szíved, az érrendszered, májad, tüdőd, cukrod és még ezer meg egy szerved, betegség is azt gondolja, hogy így jó ?
Tudatalattija már szól hozzá de sikerül elnyomni ezzel a rettentő rossz módon beállított #loveyourself életvitelnek.
Előbb fejben kellene rendet rakni, átértékelni dolgokat, TENNI ELLENÜK és utána azon aggódni, hogy nem minden Instagram követőnek tetszek...
2020. december 13. 12:59
|
|
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline
|
Sheperd teljes mértékben elmondta az én véleményemet az adott problémáról. Szerintem, ha valaki szereti magát tesz a túlsúly ellen, mivel ez az életének minőségét és a hosszát is tönkreteszi. Szeresd magad és dolgozz az egészségeden!
2020. december 13. 15:20
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
Mért van az hogy mindig a kövér, ronda emberek erőltetik ezt a szeresd magad dolgot? Meg a buta faszok.. Talán észre kéne már venni ezt
1 felhasználónak tetszik:
Azillion
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!