Starity

Lizzo: „Tudom, hogy gyönyörű vagyok, de nem érzem úgy”

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. december 11. 12:33 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
​Negatív gondolatokkal küzd az énekesnő: őszintén beszélt érzéseiről rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. december 12. 10:31 #2
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Mindenki tudd valamit tenni saját magáért minden fejben dől el. tőbbi az csak kifogás biggrin.gif
2020. december 12. 11:35 #3
VadAlma
VadAlma
visszatérő vendég
Hozzászólás: 471
Csatolások: 0
Azonosító: 273830
Ösztönszinten legalább tisztában vagy a valósággal. Ez pozitívum, már csak a tudatos önbecsapást kéne abbahagyni.
2020. december 13. 02:51 #4
Sheperd
Sheperd
új tag
Hozzászólás: 20
Azonosító: 267399
Egy szemernyi “gyönyörűség” nincs az egészségtelen életvitel támogatásban. Teljesen átmegy az “önelfogadás” egy egészségtelen önképzavarba. Nem kell mindenkinek nádszál vékonynak, izmosnak lennie. Viszont nehogy már egy túlsúlyos testet nevezzünk gyönyörűnek.
A sok bántó komment mögött meg kellene találni az építőkritikát is!!!
Mikor valaki durvábban megírja, hogy fogyni kellene, az a baj. Ha valaki szép körítéssel tálalja azt, hogy fogyni kellene akkor meg az a baj és mindig jön az, hogy “de hát én így is jól érzem magam!!” Tényleg? A közeljövőben felmerülő problémák? A szíved, az érrendszered, májad, tüdőd, cukrod és még ezer meg egy szerved, betegség is azt gondolja, hogy így jó ?
Tudatalattija már szól hozzá de sikerül elnyomni ezzel a rettentő rossz módon beállított #loveyourself életvitelnek.
Előbb fejben kellene rendet rakni, átértékelni dolgokat, TENNI ELLENÜK és utána azon aggódni, hogy nem minden Instagram követőnek tetszek...
3 felhasználónak tetszik: Harlow, Zsóka11, Azillion
2020. december 13. 12:59 #5
deep dark night
deep dark night
új tag

StátuszI can see the paradise by the dashboard light
Hozzászólás: 86
Azonosító: 266735
Sheperd teljes mértékben elmondta az én véleményemet az adott problémáról. Szerintem, ha valaki szereti magát tesz a túlsúly ellen, mivel ez az életének minőségét és a hosszát is tönkreteszi. Szeresd magad és dolgozz az egészségeden!
2020. december 13. 15:20 #6
Justlifeisbeautiful
Justlifeisbeautiful
új tag
Hozzászólás: 41
Azonosító: 265177
Mért van az hogy mindig a kövér, ronda emberek erőltetik ezt a szeresd magad dolgot? Meg a buta faszok.. Talán észre kéne már venni ezt biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Azillion
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Lizzo Lizzo 6978.