Instagramon alázták meg a sikeres színésznőt, aki nem hagyta annyiban a dolgot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megalázták az Oscar-díjra jelölt Gabourey Sidibet: a színésznő visszavágott!
2020. december 10. 02:24
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
Hihetetlen, hogy annyi sötétben sírás, öngyilkosság, szenvedélybetegség után a világban még mindig divat mások testét, lelkét alázni. Szerintem hányingert keltő...Egy perc nem sok, annyit sem érdemes ezekre a beteg emberekre, meg a véleményükre pazarolni.
1 felhasználónak tetszik:
Kata159
2020. december 10. 11:52
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Kár, hogy Twista nem érzi az iróniát a posztjában, ugyanis Gabourey Sidibe helyére akár a saját képét is tehette volna, finoman szólva sem egy Adónisz. És annyival ki lehetett volna egészíteni a felsorolást, hogy "bunkó". Lehet választani, de csak őszintén. LOL.
2020. december 10. 14:00
|
|
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline
|
Ki az a Twista?
Már azon kívül, hogy egy debil, szexista gyökér?
(Mellesleg a B csaj se néz ki jobban, buta tekintetű műnő.
)
(Mellesleg a B csaj se néz ki jobban, buta tekintetű műnő.
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2020. december 13. 17:47
|
|
ZantyMantyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 278088 offline
|
Twista-tól ez seggfej húzás volt,igaza van a színésznőnek.
Viszont be kell látni,hogy egy szint felett a túlsúly veszélyes az egészségre. De ez akkor sem indokolja hogy szemét módjára beleálljunk valakibe,mivel ez csak mélyebbre taszíthatja az embert.
Amúgy a csávóról én sem tudok semmi,egyetlen számát hallgattam néha,az is a Halálosabb Iramban filmbben volt.
Viszont be kell látni,hogy egy szint felett a túlsúly veszélyes az egészségre. De ez akkor sem indokolja hogy szemét módjára beleálljunk valakibe,mivel ez csak mélyebbre taszíthatja az embert.
Amúgy a csávóról én sem tudok semmi,egyetlen számát hallgattam néha,az is a Halálosabb Iramban filmbben volt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.