A követői kiakadtak, miután Cardi B közszemlére tette magas igényeit. Szerintük figyelmetlen volt a sztár.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cardi B megkérdezte rajongóit, hogy megvegyen-e egy táskát 26 millió forintért
2020. december 07. 17:27
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Ha már azt mondta, hogy legyünk egyenrangúak, akkor abba is belegondolhatott volna, hogy egy átlag ember mennyit keres, meg ő mennyit. Egy átlag ember nyilván nem fog tudni közel annyit se adakozni, mint ő, mert nincs miből. Pláne, ha mellette fizetik a hiteleiket, mert bizony sokaknak azt is kell.
2020. december 07. 18:04
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Az a gond, hogy valamilyen szempontból mindkét félnek igaza van. Nem szabad összehasonlítani egy híresség és egy magánember életét, ugyanakkor Cardi B nagyon tapintatlan volt a jelenlegi helyzetben: sajnos a vírushelyzet miatt nagyon sok ember veszítette el az állását és én is szerencsésnek mondhatom magam, hogy stabil munkahellyel rendelkezem. Ugyanakkor nem nézegetem az ilyen posztokat, inkább megkímélem magam attól, hogy azt lássam másnak mindentől függetlenül nincsenek anyagi nehézségei és nem fenyegeti annak a veszélye sem, hogy egyik pillanatról a másikra elveszti annak a lehetőségét, hogy eltarthassa magát.
Valamint szerintem kissé kiélezett a helyzet, gyanítom nem lenne ekkora visszhangja a kérdésnek, ha nem olyan időket élnénk meg, mint a jelenlegi.
Valamint szerintem kissé kiélezett a helyzet, gyanítom nem lenne ekkora visszhangja a kérdésnek, ha nem olyan időket élnénk meg, mint a jelenlegi.
1 felhasználónak tetszik:
Pheebs
2020. december 07. 18:38
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Te idióta beképzelt szenny!! Adakoznának masok is ha lenne miből! De sokaknak ételre sincs! Ha táskát akarsz venni,vegyél de ne dörgöld mások orra alá! Majd megdícsérnek nem,undorító provokatív jellem
2020. december 07. 19:54
|
|
Azillionvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.01. Hozzászólás: 325 Csatolások: 6909 Azonosító: 275433 offline
|
Az már tényleg vicc, hogy néhány sérült ember mennyire fel tudja húzni magát Cardi tweetjein. Bírom, hogy ezek az emberek csak Cardiba állnak bele, hiszen 2020-ban őt utálni divat lett és nagyon menő. 2017-ben ugyanezt a filmet láttuk, csak éppen akkor Nicki volt mindenki célpontja, Cardit pedig imádták. Sok sztárocska ennél drágább kiegészítőket vásárol (as they should), nekik persze nem szól be senki. Cardi ezt a rajongóinak írta, akiket valószínűleg érdekel, nem értem miért kell vele egyáltalán foglalkozni. Én kedvelem ezt a nőt, de az ilyen tweetjei hidegen hagynak, van jobb dolgom is annál, hogy emiatt kezdjek el utálkozni az interneten. Másrészről pedig, attól hogy valaki híresség nem köteles adakoznia, mert az egy teljesen személyes dolog. Cardi igenis megdolgozott azért, hogy ott tartson ahol! Mit várnak az emberek, hogy kenyeren meg vizen éljen egy putriban? Jól tette, hogy megvette azt a táskát és azt is, hogy kiposztolta. A sok rosszindulatú ember pedig megérdemli, hogy ezt lássa! Ennyi. (:
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.