Starity

Cardi B megkérdezte rajongóit, hogy megvegyen-e egy táskát 26 millió forintért

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. december 07. 17:09 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A követői kiakadtak, miután Cardi B közszemlére tette magas igényeit. Szerintük figyelmetlen volt a sztár.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. december 07. 17:27 #2
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 191
Csatolások: 0
Azonosító: 255071
Ha már azt mondta, hogy legyünk egyenrangúak, akkor abba is belegondolhatott volna, hogy egy átlag ember mennyit keres, meg ő mennyit. Egy átlag ember nyilván nem fog tudni közel annyit se adakozni, mint ő, mert nincs miből. Pláne, ha mellette fizetik a hiteleiket, mert bizony sokaknak azt is kell.smileeee.gif
2020. december 07. 18:04 #3
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Az a gond, hogy valamilyen szempontból mindkét félnek igaza van. Nem szabad összehasonlítani egy híresség és egy magánember életét, ugyanakkor Cardi B nagyon tapintatlan volt a jelenlegi helyzetben: sajnos a vírushelyzet miatt nagyon sok ember veszítette el az állását és én is szerencsésnek mondhatom magam, hogy stabil munkahellyel rendelkezem. Ugyanakkor nem nézegetem az ilyen posztokat, inkább megkímélem magam attól, hogy azt lássam másnak mindentől függetlenül nincsenek anyagi nehézségei és nem fenyegeti annak a veszélye sem, hogy egyik pillanatról a másikra elveszti annak a lehetőségét, hogy eltarthassa magát.
Valamint szerintem kissé kiélezett a helyzet, gyanítom nem lenne ekkora visszhangja a kérdésnek, ha nem olyan időket élnénk meg, mint a jelenlegi.
1 felhasználónak tetszik: Pheebs
2020. december 07. 18:38 #4
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
Hozzászólás: 423
Azonosító: 276094
Te idióta beképzelt szenny!! Adakoznának masok is ha lenne miből! De sokaknak ételre sincs! Ha táskát akarsz venni,vegyél de ne dörgöld mások orra alá! Majd megdícsérnek nem,undorító provokatív jellem
2020. december 07. 19:54 #5
Azillion
Azillion
visszatérő vendég
Hozzászólás: 325
Csatolások: 6909
Azonosító: 275433
Az már tényleg vicc, hogy néhány sérült ember mennyire fel tudja húzni magát Cardi tweetjein. Bírom, hogy ezek az emberek csak Cardiba állnak bele, hiszen 2020-ban őt utálni divat lett és nagyon menő. 2017-ben ugyanezt a filmet láttuk, csak éppen akkor Nicki volt mindenki célpontja, Cardit pedig imádták. Sok sztárocska ennél drágább kiegészítőket vásárol (as they should), nekik persze nem szól be senki. Cardi ezt a rajongóinak írta, akiket valószínűleg érdekel, nem értem miért kell vele egyáltalán foglalkozni. Én kedvelem ezt a nőt, de az ilyen tweetjei hidegen hagynak, van jobb dolgom is annál, hogy emiatt kezdjek el utálkozni az interneten. Másrészről pedig, attól hogy valaki híresség nem köteles adakoznia, mert az egy teljesen személyes dolog. Cardi igenis megdolgozott azért, hogy ott tartson ahol! Mit várnak az emberek, hogy kenyeren meg vizen éljen egy putriban? Jól tette, hogy megvette azt a táskát és azt is, hogy kiposztolta. A sok rosszindulatú ember pedig megérdemli, hogy ezt lássa! Ennyi. (:
2020. december 07. 23:12 #6
Brandy
Brandy
♥Pizza♥

Státusz❤Lana Del Rey❤
Hozzászólás: 5273
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Szerintem mindenkinek a saját döntése mire költi a pénzét. Cardi tény és való hogy ebben a rossz helyzetben nem igen kellet volna ezt ki posztolnia.
2020. december 08. 19:58 #7
- törölt felhasználó -    
De nagy segge van.
2021. március 16. 06:34 #8
janine
janine
visszatérő vendég
Hozzászólás: 108
Azonosító: 286939
Ezt úgy hívják, hogy irigység