Starity

Justin Bieber és felesége porig alázott egy elvetemült Selena Gomez rajongót

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. december 04. 15:31 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
„Csak egy szomorú kifogás vagy embernek” – írta a rajongóról Bieber, hogy a helyére tegye.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. december 04. 16:15 #2
Kenna
Kenna
visszatérő vendég

StátuszIn case you haven't noticed,I'm a weirdo.I don't fit in,And I don't want to...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 304
Csatolások: 0
Azonosító: 270073
Természetesen nevetséges, hogy még mindig Selenával kapcsolatban írnak nekik.. De azért Biebertől eléggé gáz ez a szöveg. Ő se jobb ember, emiatt
2020. december 04. 16:54 #3
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17204
Csatolások: 193195
Azonosító: 270554
Őszintén szólva, nagy csalódás nekem Justin stílusa, és hogy ilyen módon aláz porig valakit, aki vélhetően (legalábbis a cikk alapján) a mentális problémái miatt viselkedik úgy, ahogy, amikor azért Justinnak is voltak elképesztő húzásai, amiket végül a saját problémáira fogott, és megértésért kalapozott. Megértem, hogy mennyire felzaklathatja őket az, amikor napi szinten ilyen jellegű megnyilvánulások százai köszönnek vissza nekik az interneten, de a visszavágásnak nem az a módja, hogy kiválaszt egyet, és a magas piedesztálról szétalázza, mint embert. Ez egyszerűen nem így működik, főleg azok után, hogy ő minden korábbi balhéja és botránya után megbocsájtást és feloldozást vár, a különböző mentális és fizikai problémáira hivatkozva. Szomorú vagyok, hogy ennyire elfelejtette, milyen mélyen lenni és a mélységből másoknak, olykor szándék nélkül ártani.
(Hozzátenném, ez természetesen nem mentség a nő és a többi elvetemült Jelena fan viselkedésére, és Justinnak minden joga megvan felszólalni ellene, sőt, még meg is értem. Egyszerűen le kellene tudni szállni róluk, és elfogadni, hogy ők többet nem lesznek egy pár, Justin boldog Haileyvel, és Selena is továbblépett. Az egész körülöttük lévő, minden tényt semmibevevő hisztéria nevetséges és szánalmas. De van különbség stílus és stílus, üzenet és üzenet között is.)
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. december 04. 17:14 #4
RedKoi
RedKoi
új tag
Hozzászólás: 61
Azonosító: 255348
Én értem, hogy zavarja őket a folyamatos Selena jobb szöveg, viszont biztos ez a módja ezt lerendezni? Nem azt mondom, hogy ignorálják ezeket az üzeneteket, mert minden joguk megvan felszólalni ellene, de ez tipikusan olaj a tűzre viselkedés. Ha Hailey nem megsértődne és nem támadna vissza ugyanúgy amire számtalan eset volt, talán leszállnának róla, kezelhetné lazábban vagy viccesen is. De így, hogy folyamatosan befeszül ezeken, csak azért is csinálni fogják. A fanok meg igazán felfoghatnák végre, hogy Justin Selenával már nem lesz együtt.
2020. december 04. 17:21 #5
Lanna
Lanna
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 283588
Szerintem érthető Justin kifakadása.
Az ilyen emberekkel hozzá teszem, nem lehet elérni semmit, nyilván. De megértem, hogy kifakad, a szerettéről van szó, és saját tapasztalat, ha bármilyen módon bántják egy szerettemet, én is elvesztem a fejem, pedig tudom hogy nem ez a legbölcsebb dolog amit tehetek.
2020. december 04. 17:31 #6
Mensch
Mensch
visszatérő vendég
Hozzászólás: 165
Azonosító: 242652
A legtöbb ember hajlamos arra, hogy a múltbéli dolgait ignorálva csak a jelenre fókuszáljon! Csak éppen az emberek nem felejtenek, ahogyan Justin-nak sem ártana észben tartania, hogy pár éve hogyan viselkedett Selenával, aztán kezdjen el másokat mint embert minősíteni...!PS: Amúgy kisapám,, ennyire fáj az igazság...?
2020. december 04. 18:40 #7
VadAlma
VadAlma
visszatérő vendég
Hozzászólás: 471
Azonosító: 273830
40 éves Jelena rajongó, azt hiszem, ez elmond mindent. biggrin.gif:D:D
2020. december 04. 19:28 #8
- törölt felhasználó -    
Justin felháborodása teljesen jogos, főleg mert a selena fanok gusztustalan módon viselkednek és borzasztó gonosz dolgokat írnak neki és Hailey-nek. Legalább valaki helyreteszi ezt az elvetemült tábort, ha már kedvencüknek nem nagyons sikerül.
2020. december 04. 19:59 #9
Jenny Lawliet
Jenny Lawliet
Love Me Till It Hurts
Hozzászólás: 3505
Csatolások: 87
Azonosító: 130326
"Selena jobb". Óvoda, kiscsoport. Igaza volt Justinnak, teljesen jól reagálta le, bár igazából le se kéne sz#rnia. Unalmas már ez a Selenázás.
2020. december 04. 20:09 #10
deep dark night
deep dark night
új tag

StátuszI can see the paradise by the dashboard light
Hozzászólás: 86
Azonosító: 266735
Szerintem teljesen igazuk van. Szálljanak már le róluk istenem... Én is kiakadnek ha évek óta ez menne... Valószínűleg ha Selena jobban illett volna hozzá most ő lenne a felesége. Nem működött az a kapcsolat, szinte gyerekek voltak. Hadd legyenek már boldogak istenem...
2020. december 06. 18:50 #11
GreenFogg
GreenFogg
új tag

Státusz"Watch me take a good thing and f*ck it all up in one night"
Hozzászólás: 15
Azonosító: 278712
Szerintem igenis joguk van megvédeni magukat, nehogy már a férfinak álljon feljebb! Szerencsétlenek évek óta ezt hallgatják, ráadásul már házasok is... Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet ezt feldolgozni!
2020. december 06. 21:37 #12
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Örülnék, ha 40 évesen nem lenne nagyobb gondom a világon, mint hogy két vadidegen ember múltbéli kapcsolatát próbáljam valahogy újra összehozni. Justin nem véletlenül nem Selenát vette feleségül, de még ha valakinek nem is szimpatikus az új párja, miért kell ismeretlenül ítélkezni és leszólni másokat? Justinnak minden joga megvan ahhoz, hogy felszólaljon a felesége érdekében, hiszen azt sem lehet kellemes napi szinten megkapni a közösségi médiában, hogy te semmit nem érsz, az előző kapcsolata százszor jobb volt nálad...
2020. december 15. 12:13 #13
Rebu
Rebu

Státusz7 év után az oldalon azt kívánom, bár visszanézhetném az összes bemutatkozásomat
Hozzászólás: 552
Csatolások: 20
Azonosító: 131974
Nem tudom mennyire igaz ez a mentális betegséggel kapcsolatos dolog, bár ha tényleg egy 40 éves Jelena rajongóról van szó, akkor azért van benne valami...
Mindenesetre én azt gondolom, hogy lehet éretten és elegánsan is reagálni az ilyen "támadásokra", nem kell porig alázni valakit.
Abszolút megértem egyébként, hogy nem esik jól nekik, hogy támadják őket, gondolom senkinek sem esne jól, de azt gondolom, hogy közszereplőkként ezt már lett volna idejük megszokni. Persze, persze Hailey nem szól semmit, de azért gondolom otthon megy a műsor, nem véletlenül kommentálja JB ilyen stílusban az eseményeket mindig. Foglalkozzanak a házasságukkal, dolgozzanak a kapcsolatukon, akkor talán nem fogja egy ilyen semmit sem jelentő komment megrengetni a kis világukat.
egyébként lehet, hogy nem úgy tűnik, de én tényleg nagyon szeretem mindkettejüket, Haileyt és Justint is, egyszerűen csak látom, hogy felesleges köröket futnak, és olyan dolgok frusztrálják őket, amiken már rég túl kéne lenniük, és akkor az ilyen "rajongónak" nevezett emberek sem tudnák kikezdeni őket.
1 felhasználónak tetszik: Harlow
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok