„Csak egy szomorú kifogás vagy embernek” – írta a rajongóról Bieber, hogy a helyére tegye.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber és felesége porig alázott egy elvetemült Selena Gomez rajongót
2020. december 04. 16:54
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17204 Csatolások: 193195 Azonosító: 270554 online
|
Őszintén szólva, nagy csalódás nekem Justin stílusa, és hogy ilyen módon aláz porig valakit, aki vélhetően (legalábbis a cikk alapján) a mentális problémái miatt viselkedik úgy, ahogy, amikor azért Justinnak is voltak elképesztő húzásai, amiket végül a saját problémáira fogott, és megértésért kalapozott. Megértem, hogy mennyire felzaklathatja őket az, amikor napi szinten ilyen jellegű megnyilvánulások százai köszönnek vissza nekik az interneten, de a visszavágásnak nem az a módja, hogy kiválaszt egyet, és a magas piedesztálról szétalázza, mint embert. Ez egyszerűen nem így működik, főleg azok után, hogy ő minden korábbi balhéja és botránya után megbocsájtást és feloldozást vár, a különböző mentális és fizikai problémáira hivatkozva. Szomorú vagyok, hogy ennyire elfelejtette, milyen mélyen lenni és a mélységből másoknak, olykor szándék nélkül ártani.
(Hozzátenném, ez természetesen nem mentség a nő és a többi elvetemült Jelena fan viselkedésére, és Justinnak minden joga megvan felszólalni ellene, sőt, még meg is értem. Egyszerűen le kellene tudni szállni róluk, és elfogadni, hogy ők többet nem lesznek egy pár, Justin boldog Haileyvel, és Selena is továbblépett. Az egész körülöttük lévő, minden tényt semmibevevő hisztéria nevetséges és szánalmas. De van különbség stílus és stílus, üzenet és üzenet között is.)
(Hozzátenném, ez természetesen nem mentség a nő és a többi elvetemült Jelena fan viselkedésére, és Justinnak minden joga megvan felszólalni ellene, sőt, még meg is értem. Egyszerűen le kellene tudni szállni róluk, és elfogadni, hogy ők többet nem lesznek egy pár, Justin boldog Haileyvel, és Selena is továbblépett. Az egész körülöttük lévő, minden tényt semmibevevő hisztéria nevetséges és szánalmas. De van különbség stílus és stílus, üzenet és üzenet között is.)
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2020. december 04. 17:14
|
|
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline
|
Én értem, hogy zavarja őket a folyamatos Selena jobb szöveg, viszont biztos ez a módja ezt lerendezni? Nem azt mondom, hogy ignorálják ezeket az üzeneteket, mert minden joguk megvan felszólalni ellene, de ez tipikusan olaj a tűzre viselkedés. Ha Hailey nem megsértődne és nem támadna vissza ugyanúgy amire számtalan eset volt, talán leszállnának róla, kezelhetné lazábban vagy viccesen is. De így, hogy folyamatosan befeszül ezeken, csak azért is csinálni fogják. A fanok meg igazán felfoghatnák végre, hogy Justin Selenával már nem lesz együtt.
2020. december 04. 17:21
|
Lannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.10. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 283588 offline
|
Szerintem érthető Justin kifakadása.
Az ilyen emberekkel hozzá teszem, nem lehet elérni semmit, nyilván. De megértem, hogy kifakad, a szerettéről van szó, és saját tapasztalat, ha bármilyen módon bántják egy szerettemet, én is elvesztem a fejem, pedig tudom hogy nem ez a legbölcsebb dolog amit tehetek.
Az ilyen emberekkel hozzá teszem, nem lehet elérni semmit, nyilván. De megértem, hogy kifakad, a szerettéről van szó, és saját tapasztalat, ha bármilyen módon bántják egy szerettemet, én is elvesztem a fejem, pedig tudom hogy nem ez a legbölcsebb dolog amit tehetek.
2020. december 04. 17:31
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
A legtöbb ember hajlamos arra, hogy a múltbéli dolgait ignorálva csak a jelenre fókuszáljon! Csak éppen az emberek nem felejtenek, ahogyan Justin-nak sem ártana észben tartania, hogy pár éve hogyan viselkedett Selenával, aztán kezdjen el másokat mint embert minősíteni...!PS: Amúgy kisapám,, ennyire fáj az igazság...?
2020. december 04. 19:28
Justin felháborodása teljesen jogos, főleg mert a selena fanok gusztustalan módon viselkednek és borzasztó gonosz dolgokat írnak neki és Hailey-nek. Legalább valaki helyreteszi ezt az elvetemült tábort, ha már kedvencüknek nem nagyons sikerül.
2020. december 04. 19:59
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
"Selena jobb". Óvoda, kiscsoport. Igaza volt Justinnak, teljesen jól reagálta le, bár igazából le se kéne sz#rnia. Unalmas már ez a Selenázás.
2020. december 04. 20:09
|
|
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline
|
Szerintem teljesen igazuk van. Szálljanak már le róluk istenem... Én is kiakadnek ha évek óta ez menne... Valószínűleg ha Selena jobban illett volna hozzá most ő lenne a felesége. Nem működött az a kapcsolat, szinte gyerekek voltak. Hadd legyenek már boldogak istenem...
2020. december 06. 18:50
|
GreenFoggúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.29. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 278712 offline
|
Szerintem igenis joguk van megvédeni magukat, nehogy már a férfinak álljon feljebb! Szerencsétlenek évek óta ezt hallgatják, ráadásul már házasok is... Egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet ezt feldolgozni!
2020. december 06. 21:37
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Örülnék, ha 40 évesen nem lenne nagyobb gondom a világon, mint hogy két vadidegen ember múltbéli kapcsolatát próbáljam valahogy újra összehozni. Justin nem véletlenül nem Selenát vette feleségül, de még ha valakinek nem is szimpatikus az új párja, miért kell ismeretlenül ítélkezni és leszólni másokat? Justinnak minden joga megvan ahhoz, hogy felszólaljon a felesége érdekében, hiszen azt sem lehet kellemes napi szinten megkapni a közösségi médiában, hogy te semmit nem érsz, az előző kapcsolata százszor jobb volt nálad...
2020. december 15. 12:13
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Nem tudom mennyire igaz ez a mentális betegséggel kapcsolatos dolog, bár ha tényleg egy 40 éves Jelena rajongóról van szó, akkor azért van benne valami...
Mindenesetre én azt gondolom, hogy lehet éretten és elegánsan is reagálni az ilyen "támadásokra", nem kell porig alázni valakit.
Abszolút megértem egyébként, hogy nem esik jól nekik, hogy támadják őket, gondolom senkinek sem esne jól, de azt gondolom, hogy közszereplőkként ezt már lett volna idejük megszokni. Persze, persze Hailey nem szól semmit, de azért gondolom otthon megy a műsor, nem véletlenül kommentálja JB ilyen stílusban az eseményeket mindig. Foglalkozzanak a házasságukkal, dolgozzanak a kapcsolatukon, akkor talán nem fogja egy ilyen semmit sem jelentő komment megrengetni a kis világukat.
egyébként lehet, hogy nem úgy tűnik, de én tényleg nagyon szeretem mindkettejüket, Haileyt és Justint is, egyszerűen csak látom, hogy felesleges köröket futnak, és olyan dolgok frusztrálják őket, amiken már rég túl kéne lenniük, és akkor az ilyen "rajongónak" nevezett emberek sem tudnák kikezdeni őket.
Mindenesetre én azt gondolom, hogy lehet éretten és elegánsan is reagálni az ilyen "támadásokra", nem kell porig alázni valakit.
Abszolút megértem egyébként, hogy nem esik jól nekik, hogy támadják őket, gondolom senkinek sem esne jól, de azt gondolom, hogy közszereplőkként ezt már lett volna idejük megszokni. Persze, persze Hailey nem szól semmit, de azért gondolom otthon megy a műsor, nem véletlenül kommentálja JB ilyen stílusban az eseményeket mindig. Foglalkozzanak a házasságukkal, dolgozzanak a kapcsolatukon, akkor talán nem fogja egy ilyen semmit sem jelentő komment megrengetni a kis világukat.
egyébként lehet, hogy nem úgy tűnik, de én tényleg nagyon szeretem mindkettejüket, Haileyt és Justint is, egyszerűen csak látom, hogy felesleges köröket futnak, és olyan dolgok frusztrálják őket, amiken már rég túl kéne lenniük, és akkor az ilyen "rajongónak" nevezett emberek sem tudnák kikezdeni őket.
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.