A Stranger Things sztárja nagyon kellemetlenül érezte magát egy fan miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Videóban zokogott Millie Bobby Brown: egy rajongója akasztotta ki
2020. december 01. 18:43
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Még mindig csak egy gyerek,remélem a szülei teljes mértékben mellette állnak,mert az ilyen szituációk teljesen átírják az egészséges felnőttkort,felnőttkorát
2020. december 01. 19:09
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Sajnos sok rajongó nem tudja, hogy hol van a határ és meddig lehet elmenni, habár nem tudom, hogy a "nem" melyik részét nem értette a kisasszony. A sztárok is emberek. Senkinek semmi haszna nem lesz abból, ha tiszteletlenül bánik a másikkal. És ez minden hírességre vonatkozik. Az "eye candy" hollywoodi színészekre is. Nemtől és kortól függetlenül, ha nemet mond egy képre, videóra, azt illik tiszteletben tartani. A tapizásról nem is beszélve, ugyanis sokan nem értik a személyes tér/privátszféra fogalmát.
2020. december 02. 12:52
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Talán ha egy közös fotót kért volna, azzal nem lett volna semmi gondja Millie-nek sem, hiszen egy-két kép, és mehet mindenki a dolgára. De hogy mi értelme van embereket csak úgy videózni? Utána az tette volna boldoggá a rajongót, hogy nézhegetheti, ahogy ez a lány az anyjával nézelődik és vásárol? Furcsa meberek vannak...
2020. december 05. 11:32
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Engem meg az akaszt ki, hogy ez a nyilvánvalóan direkt felvett és meg is vágott felvétel szekunder szégyen helyett sajnálatot vált ki másokból.
Nekem alapvetően sem szimpatikus Millie, de ettől eltekintve valahogy nem tudom átérezni a problémáját az erőltetett előadás módja miatt. Talán ha valami őszintébb videót kapunk, megsajnálom, de így csak azon tűnődöm, hogy vajon a videó vágása közben mire gondolhatott? "Ó, igen, most majd még jobban megszerettetem magam az emberekkel!"?
Nekem alapvetően sem szimpatikus Millie, de ettől eltekintve valahogy nem tudom átérezni a problémáját az erőltetett előadás módja miatt. Talán ha valami őszintébb videót kapunk, megsajnálom, de így csak azon tűnődöm, hogy vajon a videó vágása közben mire gondolhatott? "Ó, igen, most majd még jobban megszerettetem magam az emberekkel!"?
2020. december 05. 17:41
|
|
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline
|
Nem az a baj, ha kiakasztja egy rajongója, hanem hogy ahelyett, hogy hívná a biztonsági őrt (vagy éppen tojna az egészre) ilyen szánalmasan dedós módon reagál ország-világ előtt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: