A két sztár tavaly óta egy pár, Cabello most hosszan kifejtette érzelmeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Camila Cabello hosszú, megható posztban írt Shawn Mendes iránt érzett szerelméről
2020. november 29. 19:07
|
|
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline
|
Aletheia: ha láttad volna Shawn dokumentumfilmjét, valamint az összes olyan videót, ahol a kapcsolatukat mutatják be, elhinnéd, hogy együtt vannak. Én már kb azóta shippeltem őket, hogy kijött az I know what you did last summer című számuk együtt, és már az akkori interjúkon látszott, hogy éreznek valamit egymás iránt. Azóta eltelt 4 év, az érzéseik pedig csak tovább nőttek egymás irányába. És ezt a Shawn féle netflix dokufilm még jobban megerősíti. Elég ha a trailert megnézed, már ott szó van az érzéseikről.
https://youtu.be/n6b2il1O55U
https://youtu.be/n6b2il1O55U
2020. november 30. 16:23
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Unalmas már ez, hogy pr kapcsolat...
Látszik, hogy szeretik és tisztelik egymást, sőt évek óta többet éreztek egymás iránt és Shawn a doksijában elmondta, hogy kb minden dala Camiláról szól.
Látszik, hogy szeretik és tisztelik egymást, sőt évek óta többet éreztek egymás iránt és Shawn a doksijában elmondta, hogy kb minden dala Camiláról szól.
2020. november 30. 17:37
@Nomiii, köszi a linket, de nem fogom megnézni a dokumentumfilmet, mert annyira nem érdekel ez a dolog. Csak azért írtam amit írtam, mert már volt példa ilyenre a múltban (film, dal promó gyanánt), s nekem személy szerint Shawn és Camila ezt az érzetet keltik. Nem jelentettem ki, hogy márpedig ők száz százalékban csak azért vannak együtt, mert összerakták őket.
Én értem, hogy a kedvenceitek és megvéditek őket, de azért egy viccnek szánt kommentet ennyire nem kell komolyan venni. xd
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: