Starity

Camila Cabello hosszú, megható posztban írt Shawn Mendes iránt érzett szerelméről

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. november 29. 05:50 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A két sztár tavaly óta egy pár, Cabello most hosszan kifejtette érzelmeit.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. november 29. 17:50 #2
- törölt felhasználó -    
Nem tudom elhinni, hogy ez nem pr stunt xd
2020. november 29. 19:07 #3
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Csatolások: 0
Azonosító: 154155
Aletheia: ha láttad volna Shawn dokumentumfilmjét, valamint az összes olyan videót, ahol a kapcsolatukat mutatják be, elhinnéd, hogy együtt vannak. Én már kb azóta shippeltem őket, hogy kijött az I know what you did last summer című számuk együtt, és már az akkori interjúkon látszott, hogy éreznek valamit egymás iránt. Azóta eltelt 4 év, az érzéseik pedig csak tovább nőttek egymás irányába. És ezt a Shawn féle netflix dokufilm még jobban megerősíti. Elég ha a trailert megnézed, már ott szó van az érzéseikről.
https://youtu.be/n6b2il1O55U
2020. november 30. 16:23 #4
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Unalmas már ez, hogy pr kapcsolat...
Látszik, hogy szeretik és tisztelik egymást, sőt évek óta többet éreztek egymás iránt és Shawn a doksijában elmondta, hogy kb minden dala Camiláról szól.
2020. november 30. 17:37 #5
- törölt felhasználó -    

@Nomiii, köszi a linket, de nem fogom megnézni a dokumentumfilmet, mert annyira nem érdekel ez a dolog. Csak azért írtam amit írtam, mert már volt példa ilyenre a múltban (film, dal promó gyanánt), s nekem személy szerint Shawn és Camila ezt az érzetet keltik. Nem jelentettem ki, hogy márpedig ők száz százalékban csak azért vannak együtt, mert összerakták őket.
Én értem, hogy a kedvenceitek és megvéditek őket, de azért egy viccnek szánt kommentet ennyire nem kell komolyan venni. xd
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok