Max Erich arra a partra vitte új barátnőjét randizni, ahol nemrég sírt Demi Lovato miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új barátnője van Demi Lovato zűrös exének
2020. november 28. 21:24
Kevés annyira szánalmas dolgot láttam eddigi életem során, mint ez az ember. Szegény lányt már előre sajnálom, remélem még időben meg tud majd menekülni ettől a mocsoktól.
2020. november 28. 21:30
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17198 Csatolások: 192954 Azonosító: 270554 offline
|
Igaza van a leányzónak, ő tényleg nem csak egy "váll sírásra" - inkább eszköz Max kezében, akinek egyetlen célja, hogy nehogy a világ elfeledkezzen róla, hogy egyszer Demi Lovato vőlegénye volt.
2020. november 28. 21:52
ez a gyerek megtestesíti a szekunder szégyenérzet fogalmát
2020. december 02. 14:57
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Én nem azt mondom, hogy ez az ember szent, de azért nem is kell lealázni meg hírhajhásznak tartani. Akkor lehetne rá azt mondani, hogy csak a hírnévért csinálja, ha tele lenne az ig-je a csajjal, de még csak egy sztorija sincs róla.
De persze ha a srác csak a hírnévért csinálja, az elég gáz, de jelenleg én nem látok olyan indokot, amiért ezt lehetne rá mondani. Lehet tényleg csak próbál továbblépni. Deminek és neki is ezt kellene, meg elásnia a csatabárdot.
De persze ha a srác csak a hírnévért csinálja, az elég gáz, de jelenleg én nem látok olyan indokot, amiért ezt lehetne rá mondani. Lehet tényleg csak próbál továbblépni. Deminek és neki is ezt kellene, meg elásnia a csatabárdot.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: