Starity

Elutasították Johnny Depp fellebbezését: a The Sun használhatja az asszonyverő jelzőt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. november 25. 21:34 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Elvesztette a pert a The Sun magazin ellen Johnny Depp, így nemcsak a hírneve csorbult, de a zsebébe is mélyen belenyúlhat.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. november 26. 00:36 #2
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég

StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Nem tudom sajnálni gondolom van oka amiért egy újság megnyerte a pert ellene. Most már A Johnny Depp hívők is Elfogadhatnák már a tényeket,hogy nem teljesen ártatlan
2020. november 26. 08:39 #3
Christay
Christay
visszatérő vendég
Hozzászólás: 282
Azonosító: 263317
Elég szégyen hogy a Sun nyert.
2020. november 26. 11:38 #4
bestdamnfan
bestdamnfan
visszatérő vendég

StátuszHonestly, I just need to be a little crazy
Hozzászólás: 350
Azonosító: 263801
Chris Brown annak idején úgy megverte Rihannát, hogy nem tudott fellépni a Grammyn és az arca tele volt sérülésekkel.
Johnny "tetteiről" nincs a nőnek semmilyen bizonyítéka, csupán egy videó, amiben Johnny arca nem látszik és nem csinál benne mást, csak tárgyakat csapkod... Ellenben Johnnynak temérdek biztonsági kamerás felvétele van arról, hogy Amber bántalmazza ŐT, lökdösi, gúnyolja.

Mégis Chris Brown az, aki pár év után visszakapta a karrierjét és Johnny van asszonyverőnek becézve.
1 felhasználónak tetszik: LDreamP
2020. november 26. 11:53 #5
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Több a bizonyíték Amber ellen, mint Johnny ellen. Aki el is hiszi azt, hogy Johnny asszonyverő az inkább nézzen utána az ügynek.
Milyen érdekes, hogy Amber exei azt állítják, hogy Amber erőszakos és nem egyszer bántotta őket, Johnny exei egytől egyig azt mondták, hogy a légynek sem tudta ártani, nemhogy egy nőnek.
Hihetetlen, hogy annak a tehetségtelen libának többet ér a szava csak azért mert nő és van pofája beszédet mondani a családon belüli bántalmazottakért. Én szégyellem magam, hogy egy nembe tartozunk.
Nagyon gáz, hogy korunk legnagyszerűbb és legsokoldalúbb színésze elveszti a munkáját, azt a pszichopata nőt meg nem képesek kivágni az Aquaman 2-ből, mikor több a bizonyíték ellene.
Remélem előbb-utóbb kiderül az igazság és nem megy tönkre Johnny karrierje.
2 felhasználónak tetszik: LDreamP, kia08
2020. november 26. 12:45 #6
fobi
fobi
új tag
Hozzászólás: 63
Azonosító: 53376
Zsóka11, ne keverd össze a dolgokat! Ebben a perben arról volt szó, hogy fizikailag bántalmazta-e a feleségét. Nem arról, hogy AH szava többet ér és hasonlók, nem is értem miért veszed ide.
2020. november 26. 12:59 #7
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Idézet (fobi @ 2020.11.26. 12:45)
Zsóka11, ne keverd össze a dolgokat! Ebben a perben arról volt szó, hogy fizikailag bántalmazta-e a feleségét. Nem arról, hogy AH szava többet ér és hasonlók, nem is értem miért veszed ide.

Nem vagyok analfabéta, elolvastam a cikket, nem kell kioktatni. Eddig egyik Johnny-Amber cikknél sem írtam le a véleményemet az ügyről, úgyhogy itt írtam le összességében, ezért fűztem hozzá több mindent ami eszembe jutott. Nem értem miért szólsz bele, hogy mit írok. smileeee.gif
2020. november 26. 18:19 #8
fobi
fobi
új tag
Nem írtam, hogy analfabéta lennél, ne essünk túlzásokba. Személy szerint pont nem érdekel, hogy melyik cikkhez írsz hozzá, de egyértelműbb lett volna ha úgy írod, hogy az ügyről összességében ez a véleményed, nem pedig a fenti cikkben írt tárgyalás végeredményéről.
2020. november 26. 21:35 #9
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Azonosító: 255071
fobi, igazából szerintem ki lehetett venni a szavaiból, hogy összességében írta, de szerintem ilyen dolgokon teljesen felesleges vitázni.smileeee.gif
Az, hogy Johnny vesztett ebben az ügyben, ugyanúgy ráhúzható arra, amiről Zsóka11 beszélt, hogy Johnny mindent elveszít emiatt a perszóna miatt, míg ő továbbra is lubickol a jólétben következő áldozatára lesve, akit majd szintén lóvá tehet, hiszen eddig is megúszta. Mivel a törvény se szegi határát, miért ne alapon..
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. november 27. 00:51 #10
fobi
fobi
új tag
A véget nem értem, hogy a "törvény nem szegi határát". Ha kapna büntetést hamis tanuzásért vagy mert terrorizálta a férjét, attól még annyiszor kezdhetne új kapcsolatot vagy házasodatna meg, ahányszor akarna. Viszont amíg talál olyan balfékeket akik összejönnek egy zűrös nővel vagy akár a családjukat is elhagyják érte, addig kb azt csinál amit akar
2020. november 30. 20:51 #11
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Heard erőszakos viselkedése a korábbi kapcsolatai során nem került napvilágra (vagy egyszerűen akkor még nem volt annyira híres, hogy ezzel foglalkozzanak az emberek), Johnny-nak köszönhetően viszont már egy egész világ ismeri a nevét, és remélhetőleg egyre inkább a rossz értelemben gondolnak rá az emberek. Ha ezek után bárki lesz annyira buta, hogy összeszűrje vele a levet, akkor is bizonyítéka lesz róla, hogy nem áll tőle távol a családon belüli erőszak, ha esetleg később is bepróbálkozna ilyen vádakkal.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok