Az énekes kifejtette, miért nem érzi helyesnek, hogy egy bizonyos kategóriában Grammyre jelölték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Biebert is Grammy-díjra jelölték, de nem volt tőle teljesen boldog
2020. november 25. 02:36
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Tiszta szégyen ez a gyökér. a fehér kíváltságát észre sem veszi a nagyképűségbe. Nem örül hogy egyáltalán jelölve lett,míg más nemzetiségű előadók semmit sem kaptak,akik elől ellopta a jelölt helyet,mert scooterka mindenkit lefizetett,hogy csak jelöljék. Megjegyzem Dzsásztínka ezt nem nekunk kell elpanaszolni,mert mi nem vagyunk a scammy,és erről csak a kiadód tehet mert ők rakták pop kategóriába a telefon csörgőhanghoz hasonlító albumodat,amivel nem is hazudtoltak meg magukat mert tenyleg pophoz tartozik Attól mert lassan enekelsz nem leszel r&b,kezdhetnéd azzal h fekete emberekkel dolgozol,akik létrehozták az r&b-t. Az est legnagyobb rablása The Weeknd,Abel volt. Elvégre egész évben ő szólt mindenhol,év egyik legjobb albuma,de mit várunk a rasszista scammytől. Az r&b,latin kategória is azért lett létre hozva,hogy ne kelljen poc-kat jelölni fő díjakra. Már várom az ázsiaiakra mikor találnak ki valamit. Bts was also robbed like wtf??? Egy angol nyelvű szám kellett hogy vegre figyelembe vegyék a sikereiket mert angol nyelven kívül semmit sem jelölnek? Sokkal többet érdemelnek mint egy jelölés. Pop duo/band collab ahol ők az egyetlen tenyleges banda,az összes többi csak együttműködés. Anyways Bimbó can choke,Changes is a flop,és remélem nem nyersz semmitsem te hálátlán féreg. De az internet végezte a dolgát,es jól megalázták,ahogy megérdemelte. Örökre eltűnhetne mostmár.
2020. november 25. 02:44
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Meg áll az ész,Spotify-n,Apple Store-ba is pop albumként feltűntetve,a kiadója is pop albumként adta át a Grammynek(eww) es utólag hőbörög. Messze volt ez az R&b-től kisapám. Na de inkább befejezem
2020. november 25. 05:22
|
|
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline
|
Szerintem semmi nagyképűség nincs abban, hogy hozzátette nem ebben a műfajban íródtak a dalok. Nem értem miért kell túl reagálni, nem ő kérte, hogy jelöljék, joga van véleményt formálni, amit udvarias módon tett. Emellett mivel ezt elmondta nagyobb esélyt ad azoknak nyerni, akik tényleg pop dal kategóriájában írtak a dalukat. Ijesztő, hogy vannak, akik mindenben a rosszat látják Jézusom...
2020. november 25. 08:14
|
|
Dory013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 211277 offline
|
Örüljön neki, hogy egyáltalán jelölték, én a helyükben nem is jelöltem volna őt semmilyen kategóriában, mert pár éve olyanokat ad ki, amik hallgathatatlanok, már rég vissza kellett volna vonulnia a kis k.rvájával együtt.
1 felhasználónak tetszik:
Angel_Tzuyu
2020. november 25. 10:21
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17198 Csatolások: 192954 Azonosító: 270554 offline
|
Begépeltem két hosszú kommentet, de végül mindkettőt kitöröltem, mert olyan ideges voltam, hogy a mondanivalóm felét nem bírtam szavakba önteni.
Mindösszesen annyit mondanék, hogy tudtommal nem azért lesz valaki "a fehér előjogainak a hátán felkapaszkodó hálátlan féreg", mert kifejezi meglepettségét egy kérdésben, ami őt érinti. Akinek pedig nem elég hiteles fekete művész Travis Scott, Summer Walker, Boi-1da, Harv, Poo Bear vagy esetleg Vinylz, az nem tudom, mit vagy kit vár pontosan Justintól, mint közreműködő művész, hogy "érdemes" legyen arra, hogy fehér férfiként r&b albumot adjon ki. Mert igen, ezek az emberek mind dolgoztak a "Changes"-en - bár persze igen, Justin megtehette volna, hogy a fekete előadóművészek hátán felkapaszkodva, náluk még sokkal sokkal nagyobb előadókkal promózza végig az albumát, de valahogy azt hiszem, az bicskanyitogatóbb lett volna, és talán izzadtságszagúbb/rasszistább is, illetve ezek a művészek is épp elég hiteles előadók, művészek, és nem érdemlik meg, hogy az ilyen hozzászólásokkal megkérdőjelezzék az identitásukat, illetve az alkotóművészeti kompetenciájukat. Ezt csak azért mondom, hogy mindenkinek tiszta legyen, kikkel dolgozott együtt Justin az albumon.
Mindezt mondom úgy, hogy kapásból tudnék is mondani valakit a "Changes" helyére, aki jobban megérdemelte volna a jelölést, illetve lennének elképzeléseim a "Yummy" helyett is, mint "legjobb solo előadás". De ez a stílus és azonnal támadás lesokkol, főleg, hogy úgy érzem, Justin ebben a helyzetben nem érdemelte ki.
Mindösszesen annyit mondanék, hogy tudtommal nem azért lesz valaki "a fehér előjogainak a hátán felkapaszkodó hálátlan féreg", mert kifejezi meglepettségét egy kérdésben, ami őt érinti. Akinek pedig nem elég hiteles fekete művész Travis Scott, Summer Walker, Boi-1da, Harv, Poo Bear vagy esetleg Vinylz, az nem tudom, mit vagy kit vár pontosan Justintól, mint közreműködő művész, hogy "érdemes" legyen arra, hogy fehér férfiként r&b albumot adjon ki. Mert igen, ezek az emberek mind dolgoztak a "Changes"-en - bár persze igen, Justin megtehette volna, hogy a fekete előadóművészek hátán felkapaszkodva, náluk még sokkal sokkal nagyobb előadókkal promózza végig az albumát, de valahogy azt hiszem, az bicskanyitogatóbb lett volna, és talán izzadtságszagúbb/rasszistább is, illetve ezek a művészek is épp elég hiteles előadók, művészek, és nem érdemlik meg, hogy az ilyen hozzászólásokkal megkérdőjelezzék az identitásukat, illetve az alkotóművészeti kompetenciájukat. Ezt csak azért mondom, hogy mindenkinek tiszta legyen, kikkel dolgozott együtt Justin az albumon.
Mindezt mondom úgy, hogy kapásból tudnék is mondani valakit a "Changes" helyére, aki jobban megérdemelte volna a jelölést, illetve lennének elképzeléseim a "Yummy" helyett is, mint "legjobb solo előadás". De ez a stílus és azonnal támadás lesokkol, főleg, hogy úgy érzem, Justin ebben a helyzetben nem érdemelte ki.
2020. november 25. 10:21
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2020.11.25. 02:36)
Tiszta szégyen ez a gyökér. a fehér kíváltságát észre sem veszi a nagyképűségbe. Nem örül hogy egyáltalán jelölve lett,míg más nemzetiségű előadók semmit sem kaptak,akik elől ellopta a jelölt helyet,mert scooterka mindenkit lefizetett,hogy csak jelöljék.
Csak úgy megjegyzem, hogy a legtöbb jelöléssel rendelkező előadő idén az Beyoncé (9 jelölés), aki nyilvánvalóan nem fehér, hanem fekete, úgyhogy teljesen felesleges itt is előhúzni a rasszkártyát.
Bár az számomra is rejtély, hogy The Weeknd-et miért nem jelölték és JB leggyengébb anyagát miért jelölték ennyiszer.
2020. november 25. 15:22
|
|
MissFizzmizzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.13. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 235876 offline
|
Kb kr.előtt írtam szerintem utoljára kommentet,de engem még így cikk nem idegesített fel.Elsősorban Jusztínka megint előadta magát, álszentkedés megy ezerrel,nem csalódtam benne hozta a formáját. A másik...ahogy látom, 2020-ban a tömeg zenék nagyon pörögnek, de az, hogy egyetlen egy The Weeknd szám sem lett jelölve...szerintem aki évek óta hallgatja( és most nem a felkapott számaira gondolok, hanem albumokon belül kevésbé hallgatottakra) azok tudják, hogy ebben a csávóban milyen művészi tehetség van. Hogy a szövegeinek milyen mondanivalója van.Most kérdem én...Jusztín által írodott Yummy című szám egyáltalán miért lett jelölve?XDD Mi ennek az oka? Én egyszerűen csak nem értem, hogy azok a tehetséges előadók miért nincsenek jobban megbecsülve, akik rengeteget dolgoznak azon, hogy az a szám megmaradjon az adott emberben, és a lelkedig hatoljon.
Angel_Tzuyu
2020. november 25. 15:29
|
|
|
[quote=Zsóka11,2020.11.25. 10:21~6954044]Csak úgy megjegyzem, hogy a legtöbb jelöléssel rendelkező előadő idén az Beyoncé (9 jelölés), aki nyilvánvalóan nem fehér, hanem fekete, úgyhogy teljesen felesleges itt is előhúzni a rasszkártyát.
Na ez is nagy rejtély! Beyoncé a kis kedvenc,nagyon szerethetik amikor csak épp hogy a minimálist hozza,de 9 jelölés,lehet hogy egy legenda de nem 2010-ben vagyunk,ahol a toppon van. De ezért is várom a kritikát
mert megmertem sérteni queen b-t
Na ez is nagy rejtély! Beyoncé a kis kedvenc,nagyon szerethetik amikor csak épp hogy a minimálist hozza,de 9 jelölés,lehet hogy egy legenda de nem 2010-ben vagyunk,ahol a toppon van. De ezért is várom a kritikát
2020. november 25. 16:27
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2020.11.25. 15:29)
mert megmertem sérteni queen b-t
Jaj chill, nem kritizállak én amiért megsértetted, nem követem Beyoncé munkásságát de szerintem sem alkotott évek óta maradandót amivel kiérdemelne ennyi Grammy-díjat és jelölést. Csupán példának hoztam fel, hogy ne húzd elő a rasszkártyát, mert ő fekete és a legtöbb jelölést ő kapta és bőven jelöltek még más nemzetiségűeket, a Grammy-nél egyáltalán nem a bőrszíntől függenek a jelölések és a díjak.
Meg egyébként beszélhetnél kultúráltabban is ha már egy közösségben vagy, folyamatosan fröcsög belőled a rosszindulat és az utálat.
2020. november 25. 20:03
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
A pop és a "fontosabb" kategóriák jelölésein én csak nevetni tudtam. Főleg a Yummy meg Justin albuma miatt. Idén rengeteg nagyon jó album jelent meg, de mégis az ő unalmas, csengőhangnak sem választanám féle dalai kaptak jelöléseket. Beyoncé is csak azért kapott ennyi jelölést, hogy a Grammy kikerülje a rasszista jelzőket, nem ítélnek neki oda egy díjat sem. Úgyis mindent odaadnak Taylorkának, mert ugye ő a kedvenc arrafelé, a győzelmével pedig mindenféle történelmet írna, a Grammy pedig szereti az ilyen nagy hírverést, ha ilyesmikről cikkeznek a show után. Az egész díjátadó egy nagy vicc, olyan hatalmas tehetségek mint a QUEEN vagy a Guns N Roses (személyes nagy fájdalmamra Avril) egy díjat sem nyertek SOHA, Cardi B pedig nyert már nem is egyet...
Angel_Tzuyu
2020. november 25. 21:38
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Egybként Angel_Tzuyu vágjuk, hogy imádod a k-popot, de megérthetnéd, hogy a világ nem e körül forog.
A Grammy alapvetően amerikai énekeseknek lett anno kitalálva, rém ritka, hogy külföldi előadót jelölnek, ennek nyilván egyik legjelentősebb oka, hogy az amerikai sztárok által piacra dobott albumok a legkeresendőbbek, ezen sajnos nem lehet segíteni. Ha mégis külföldi előadót jelölnek, vagy nagyon felkapottnak kell lennie (BTS, anno Luis Fonsi) vagy nagyon nagy embernek kell lennie a szakmában.
Több mindenbe is "bele tudnék kötni", ahogy fogalmaztál
1) Igen, tény, hogy Justin kissé álságosnak tűnhet, de szerintem mindenki, aki kicsit is követi a Taylor- Scooter botrányt, tudja, hogy aki Scooter ügynöksége alatt van, az hallgat és teszi, amit Scooter mond. Az, hogy pop albumként lett eladva, vagy akár jelölve nem értem miért áll (szerinted) éles ellentétben azzal, amit Justin gondolt és szeretett volna beleépíteni a művészetébe.
2) Igen, talán a Changes nem a legerősebb albuma, sőt a Yummy sem a legerősebb száma (bár ha valaki kicsit utána néz a számnak, pontosan tudja mennyi hollywoodi mocsokra utal ez a kis 3 perces szösszenet és milyen komoly valójában, mennyi munkával a háta mögött), de van annyi ideje a szakmában és tett már annyit le az asztalra, hogy jár neki a Grammy jelölés
3)Könyörgöm. Az a bajod Justinnal, hogy fehér? Mindenféle felháborodás nélkül kérdezem, nem szégyenled magad egy kicsit? Ide jutottál? Azzal próbálsz meg inzultálni egy zenészt, hogy fehér? Gondolom ez is a kpop mániához köthető egyébként, de mindegy is.
E mellett említetted, hogy miért nem működött együtt feketékkel. Korábban előttem felsorolásra került egy lista, azt egészíteném ki még Chance the Rapper-rel, aki a Holy-n dolgozott Justinnal. Feketebőrűek, zenészek, közreműködtek az albumon. Gondoltam ezzel nem voltál tisztában, egyszerűbb volt rávágni, hogy rasszista.
4) Itt is van a negyedik pontom, mégpedig raszistának nevezted Justint és a Grammyt is, aztán amikor említésre került Beyoncé, természetesen vele is bajod volt
Tehát, csak a kedvedért átpörgettem a listát, íme az afroamerikai jelöltek nevei (a tejesség igénye nélkül, valakit biztos kifelejtettem)
- Black pumas
- DaBaby - Roddy Rick
- Megan Thee Stallion
- Chika
- D-Smoke
- Kaytranada
- Chloe X Halle
- LilBaby
- Pipsmoke
- Beyonce
WOOOOOWWW a Grammy tényleg bitangul rasszista
Konkrétan több a színes bőrű jelölt, mint a fehér
Egyébként ázsiai jelölt is van a BTS mellett, furcsállom, hogy őt nem említetted, csak a BTS-t
5) Nem a BTS körül forog a világ. Az ő zenéjük is az utóbbi időben sajnos olyan, mint a mobil csengőhangok (Sőt, valamelyik reklámban telefonokat reklámoznak a Dynamite-tal, ennél azért kevés cikibb dolog van, ilyet sem Justinnál, sem Beyoncénál nem tapasztaltunk még valamiért
)
Én nem titkoltan a régi BTS vonalat szeretem, nem ezt az elamerikanizálódott valamit, inkább a 2018. előtti zenéik hatalmas fanja vagyok, mindemellett megérdemlik a jelölést és nagyon örülök nekik
viszont tegyük hozzá, hogy sok más, nagyon nagyon sok más banda is megérdemelné ezt és nekem fáj a szívem, hogy mindenhol a BTS van kiemelve és a sokkal tehetségesebb bandák (mert igen, van ilyen, legalábbis szerintem) nem kaphatnak nagy szerepet a BTS miatt. Ismétlem, a fiúk keményen dolgoznak, szerintem senkinek sincs fogalma arról mennyit kell próbálniuk, utazniuk, stúdiózniuk, a solo számokról nem beszélve, így a jelölés jár nekik, de könyörgöm, más sikereit ne alázzuk már le
6) Mi ez a stílus? Most komolyan? Egyszer korábban beszélgettünk már a komment szekcióban, akkor felhívtad a figyelmem az adatlapodon lévő születési dátumodra, amely állításod szerint az eredeti korod. Ha jól emlékszem az alapján 19-20 éves lehetsz, nem emlékszem pontosan, így azt hiszem joggal merül fel bennem a kérdés, hogy egy már nagykorú, feltehetően iskolázott személy hogy tud ilyen igénytelen és minősíthetetlen sítlusban megfogalmazni egy kritikának nem nevezhető szidás áradatot?
A kritika akkor értékelhető, fontos és releváns, ha nem vált ki instant nevetőgörcsöt az olvasása, bár tény ezzel nekünk felesleges foglalkozni, hisz az ember megnyilatkozása mindig csak őt minősíti.
7) Beyonce. Igen, tény, hogy az utóbbi néhány éve nem emelkekedik ki DE! A Grammy a filmek Oscarja, ahol nem feltétlen azt nézik hányan streameltek egy dalt, vagy mekkorát megy YouTube-on, vagy hogy hány követője van instán az adott celebnek.
Nem. A Grammy a művészteről szól (általában) és a kritikusoknak igen nagy szava van a lista összeállításában, így ha valaki olyan lett jelölve, aki miszerintünk értelmetlen, mert nem hallottuk őt unásig a rádióban hááát... az sok mindent elmond. Beyonce már van olyan szinten, hogy ne unásig hallgatott pop dalokat adjon ki, foglalkozhat azzal, hogy saját magának tetsző zenét gyártson, és a saját igényeit szolgálja ki, ne pedig a nagy közönségét.
8) Abel. Egyet kell értenem, őt én sem értem. Noha nem kedvelem a zenéjét, sőt ha úgy van inkább elkapcsolom, de nagyon tehetséges, sok munka van mögötte, igazán sokkal több járt volna neki ennél. Bízakodó vagyok vele kapcsolatban, sok remek albumot fog még kihozni és remélhetőleg jövőre már megkapja a neki járó jelölés számot
Azt hiszem a mondandóm végére értem, kicsit hosszú lett és kimerítő is, talán felesleges is volt ennyire belemennem a témába, de igazán értetlenül állok bizonyos sítlusú kommentek előtt. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy születnek?
"Az én kedvencem alig kapott jelölést, én majd megmondom a tutit!". Vagy hogyan?
Mindesetre én gratulálok Justinnak, szerintem az albumba fektetett energiája megérdemli a jelöléseket
A Grammy alapvetően amerikai énekeseknek lett anno kitalálva, rém ritka, hogy külföldi előadót jelölnek, ennek nyilván egyik legjelentősebb oka, hogy az amerikai sztárok által piacra dobott albumok a legkeresendőbbek, ezen sajnos nem lehet segíteni. Ha mégis külföldi előadót jelölnek, vagy nagyon felkapottnak kell lennie (BTS, anno Luis Fonsi) vagy nagyon nagy embernek kell lennie a szakmában.
Több mindenbe is "bele tudnék kötni", ahogy fogalmaztál
1) Igen, tény, hogy Justin kissé álságosnak tűnhet, de szerintem mindenki, aki kicsit is követi a Taylor- Scooter botrányt, tudja, hogy aki Scooter ügynöksége alatt van, az hallgat és teszi, amit Scooter mond. Az, hogy pop albumként lett eladva, vagy akár jelölve nem értem miért áll (szerinted) éles ellentétben azzal, amit Justin gondolt és szeretett volna beleépíteni a művészetébe.
2) Igen, talán a Changes nem a legerősebb albuma, sőt a Yummy sem a legerősebb száma (bár ha valaki kicsit utána néz a számnak, pontosan tudja mennyi hollywoodi mocsokra utal ez a kis 3 perces szösszenet és milyen komoly valójában, mennyi munkával a háta mögött), de van annyi ideje a szakmában és tett már annyit le az asztalra, hogy jár neki a Grammy jelölés
3)Könyörgöm. Az a bajod Justinnal, hogy fehér? Mindenféle felháborodás nélkül kérdezem, nem szégyenled magad egy kicsit? Ide jutottál? Azzal próbálsz meg inzultálni egy zenészt, hogy fehér? Gondolom ez is a kpop mániához köthető egyébként, de mindegy is.
E mellett említetted, hogy miért nem működött együtt feketékkel. Korábban előttem felsorolásra került egy lista, azt egészíteném ki még Chance the Rapper-rel, aki a Holy-n dolgozott Justinnal. Feketebőrűek, zenészek, közreműködtek az albumon. Gondoltam ezzel nem voltál tisztában, egyszerűbb volt rávágni, hogy rasszista.
4) Itt is van a negyedik pontom, mégpedig raszistának nevezted Justint és a Grammyt is, aztán amikor említésre került Beyoncé, természetesen vele is bajod volt
Tehát, csak a kedvedért átpörgettem a listát, íme az afroamerikai jelöltek nevei (a tejesség igénye nélkül, valakit biztos kifelejtettem)
- Black pumas
- DaBaby - Roddy Rick
- Megan Thee Stallion
- Chika
- D-Smoke
- Kaytranada
- Chloe X Halle
- LilBaby
- Pipsmoke
- Beyonce
WOOOOOWWW a Grammy tényleg bitangul rasszista
Egyébként ázsiai jelölt is van a BTS mellett, furcsállom, hogy őt nem említetted, csak a BTS-t
5) Nem a BTS körül forog a világ. Az ő zenéjük is az utóbbi időben sajnos olyan, mint a mobil csengőhangok (Sőt, valamelyik reklámban telefonokat reklámoznak a Dynamite-tal, ennél azért kevés cikibb dolog van, ilyet sem Justinnál, sem Beyoncénál nem tapasztaltunk még valamiért
Én nem titkoltan a régi BTS vonalat szeretem, nem ezt az elamerikanizálódott valamit, inkább a 2018. előtti zenéik hatalmas fanja vagyok, mindemellett megérdemlik a jelölést és nagyon örülök nekik
6) Mi ez a stílus? Most komolyan? Egyszer korábban beszélgettünk már a komment szekcióban, akkor felhívtad a figyelmem az adatlapodon lévő születési dátumodra, amely állításod szerint az eredeti korod. Ha jól emlékszem az alapján 19-20 éves lehetsz, nem emlékszem pontosan, így azt hiszem joggal merül fel bennem a kérdés, hogy egy már nagykorú, feltehetően iskolázott személy hogy tud ilyen igénytelen és minősíthetetlen sítlusban megfogalmazni egy kritikának nem nevezhető szidás áradatot?
A kritika akkor értékelhető, fontos és releváns, ha nem vált ki instant nevetőgörcsöt az olvasása, bár tény ezzel nekünk felesleges foglalkozni, hisz az ember megnyilatkozása mindig csak őt minősíti.
7) Beyonce. Igen, tény, hogy az utóbbi néhány éve nem emelkekedik ki DE! A Grammy a filmek Oscarja, ahol nem feltétlen azt nézik hányan streameltek egy dalt, vagy mekkorát megy YouTube-on, vagy hogy hány követője van instán az adott celebnek.
Nem. A Grammy a művészteről szól (általában) és a kritikusoknak igen nagy szava van a lista összeállításában, így ha valaki olyan lett jelölve, aki miszerintünk értelmetlen, mert nem hallottuk őt unásig a rádióban hááát... az sok mindent elmond. Beyonce már van olyan szinten, hogy ne unásig hallgatott pop dalokat adjon ki, foglalkozhat azzal, hogy saját magának tetsző zenét gyártson, és a saját igényeit szolgálja ki, ne pedig a nagy közönségét.
8) Abel. Egyet kell értenem, őt én sem értem. Noha nem kedvelem a zenéjét, sőt ha úgy van inkább elkapcsolom, de nagyon tehetséges, sok munka van mögötte, igazán sokkal több járt volna neki ennél. Bízakodó vagyok vele kapcsolatban, sok remek albumot fog még kihozni és remélhetőleg jövőre már megkapja a neki járó jelölés számot
Azt hiszem a mondandóm végére értem, kicsit hosszú lett és kimerítő is, talán felesleges is volt ennyire belemennem a témába, de igazán értetlenül állok bizonyos sítlusú kommentek előtt. Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy születnek?
"Az én kedvencem alig kapott jelölést, én majd megmondom a tutit!". Vagy hogyan?
Mindesetre én gratulálok Justinnak, szerintem az albumba fektetett energiája megérdemli a jelöléseket
2020. november 26. 00:25
|
|
|
Ariella2001!! A legnagyobb rajongóm! <3 el sem olvasom annyira nem erdekel de ahogy pörgettem,rá lehet jönni hogy bíber hívő vagy,mint ahogy te is rajöttél hogy szeretem a kpopot. Jár a pacsi,máskor ne erőltesd meg magad ennyire.
2020. november 26. 09:45
|
|
Zyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.16. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 268280 offline
|
Rövidre fogom, Justin rohadtul nem érdemel meg semmit ilyen munkával, szerintem The Weeknd jobban megérdemelte volna. Beyonce csak azért lett jelölve, mert BEYONCE. A black parade, egyáltalán nem volt se jó szám, se minőségi, se híres. A grammy már rég nem arról szól, mint amiről kéne.
2020. november 26. 13:17
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Nem vagyok Justin párti, nem hallgatom őt, ahogy Abel-t se, de sajnos innen látszik az IQ szint. Beszélgetni úgy tűnik veled nem lehet, gyerek vagy még.
Csak ismerem tudod a tényeket, informálódom, nem vagyok birka, mint te, és ennyire ostoba sem. Azért tudom mi történik Justinnal, mert a gyönyörű kommenteted látva utána olvastam a dolgoknak, hogy releváns véleményem lehessen, ne undorító fröcsögés, mint a tiéd, kedves.
Sajnos más szót nem tudok rád mondani, tényleg csak az ostoba jut eszembe, talán még a dilettáns ezek alapján (olvass utába mit jelent a szó). Véleményem szerint annyival minimum illik megtisztelni a másikat, hogy elolvasom amit ír, átgondolom. De úgy tűnik ennyit sem sikerült megtanulnod. Érdekes dolog ez a dac, mert csak azért sem informálódsz, csak azért sem szeretnél többet megtudni a világról, csak az igaz, amit te mondasz.Így nem fogsz fejlődni, buta kisgyerek maradsz, ezen pedig sajnos nem lehet változtatni.
Hiába próbálsz ironizálni, voltaképpen nem tudom ki vagy, nem tudom miért vagy ilyen rémségesen ellenszenves, azt pedig végképp nem értem miért kell ilyen végtelenül tiszteletlen lenni mindennel és mindenkivel szemben, akinek a véleménye nem egyezik a tiéddel.
Ne olvasd el ezt se, minősít majd téged
Csók,
A legnagyobb rajongód <3
Csak ismerem tudod a tényeket, informálódom, nem vagyok birka, mint te, és ennyire ostoba sem. Azért tudom mi történik Justinnal, mert a gyönyörű kommenteted látva utána olvastam a dolgoknak, hogy releváns véleményem lehessen, ne undorító fröcsögés, mint a tiéd, kedves.
Sajnos más szót nem tudok rád mondani, tényleg csak az ostoba jut eszembe, talán még a dilettáns ezek alapján (olvass utába mit jelent a szó). Véleményem szerint annyival minimum illik megtisztelni a másikat, hogy elolvasom amit ír, átgondolom. De úgy tűnik ennyit sem sikerült megtanulnod. Érdekes dolog ez a dac, mert csak azért sem informálódsz, csak azért sem szeretnél többet megtudni a világról, csak az igaz, amit te mondasz.Így nem fogsz fejlődni, buta kisgyerek maradsz, ezen pedig sajnos nem lehet változtatni.
Hiába próbálsz ironizálni, voltaképpen nem tudom ki vagy, nem tudom miért vagy ilyen rémségesen ellenszenves, azt pedig végképp nem értem miért kell ilyen végtelenül tiszteletlen lenni mindennel és mindenkivel szemben, akinek a véleménye nem egyezik a tiéddel.
Ne olvasd el ezt se, minősít majd téged
Csók,
A legnagyobb rajongód <3
2020. november 27. 14:18
Szegény Tzuyu nevét ilyen módon áthúzni a sáron... szomorú.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.