Noha a két család nem igazán ápol jó viszonyt egymással, az örömhírben mégis osztoznak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így fogadta Berki Mazsi Hódi Pamela várandósságának hírét
2020. november 24. 09:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2020. november 24. 10:25
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
És ki miatt nincsenek olyan viszonyban? A Morzsika cselekszik már csak azért is Pamela kérései ellen, áskálódik, undormány módon viselkedik... Erre mondják, hogy KARMA, náluk is jönne a baba ha nem viselkedett volna így az elmúlt 2 évben... Ráadásul azóta azzal hakniznak mindenhol, hogy nemsokára nekik is jön... Nekem senki ne mondja hogy “csak azt sajnálja, hogy nincsenek közeli viszonyban”!
1 felhasználónak tetszik:
modernidők
2020. november 30. 20:42
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Visszataszító ez a nő. Ugyan távol áll tőlem a magyar celebvilág, ha az utóbbi években Berki Mazsiról hallottam, másról sem tudott beszélni, csak saját magáról. És tessék: örül a másik terhességének, mert így a nevelt lánya már megtanul majd bánni a csecsemőkkel, mire ő is szül egyet. Csak ahhoz először teherbe kéne esni, ami nem jön össze nekik. Ezt sajnálom, mert ez lehet a legnagyobb álma.
1 felhasználónak tetszik:
modernidők
2020. november 30. 22:29
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Hát...a Berki már öreg, lehet, hogy impotens lett a sok szteroidtól xD
2020. december 04. 11:31
|
modernidőkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270521 offline
|
Idézet (Gurs @ 2020.11.25. 16:34)
Mazsoláéknak nem lesz gyerekük sosem szerintem. Annyit ígérgetik, de semmi.
fogadnak örökbe is akár, annyira akarják!
2020. december 07. 12:57
|
modernidőkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270521 offline
|
Idézet (Rosier @ 2020.11.30. 20:42)
Visszataszító ez a nő. Ugyan távol áll tőlem a magyar celebvilág, ha az utóbbi években Berki Mazsiról hallottam, másról sem tudott beszélni, csak saját magáról. És tessék: örül a másik terhességének, mert így a nevelt lánya már megtanul majd bánni a csecsemőkkel, mire ő is szül egyet. Csak ahhoz először teherbe kéne esni, ami nem jön össze nekik. Ezt sajnálom, mert ez lehet a legnagyobb álma.
Nem örül, sőt, nem is érti, hogy nem lehet megtanulni a csecsemőkkel bánni. Ha érzi, az jön magától, csöpp segítséggel. Nekem öcsém van, tudom.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.