Starity

Anya Taylor-Joy: "Szerintem nem vagyok elég szép ahhoz, hogy filmekben szerepeljek"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. november 23. 22:14 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A színésznő elárulta, hogy gondolkodik magáról és a saját szépségéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. november 23. 22:42 #2
Anne-Anne
Anne-Anne
Moi...Lolita

StátuszEveryone you meet is fighting a battle you know nothing about. Be kind. Always.
Hozzászólás: 1020
Csatolások: 150
Azonosító: 159809
Érdekes, hogy pont pár perccel ezelőtt dobott fel képeket róla a Pinterest és azon gondolkodtam, mennyire különleges, szép arca van. Talán a mai "szépségideálhoz" (=irreális homokóra alak, feltöltött ajkak, "fox eyes" stb.) nem hasonlít, de én ezt inkább bóknak venném.
A magával kapcsolatos érzéseit is meg lehet érteni: a "közönség" a profi sminket, belőtt hajat/parókát és a személyre szabott kosztümöket látja, míg számára ezekhez viszonyítva talán a "saját arca" kevésbé szépnek hat.
2020. november 24. 18:46 #3
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Mikor a Széttörve c. filmben láttam én sem tartottam kifejezetten szépnek, inkább csak különleges arcúnak. Most, hogy láttam A vezércselben és mikor már nem az az idétlen haja volt, ami az elején akkor már észrevettem, hogy nagyon is szép arca van és szerintem tök jó, hogy nem úgy néz ki, mint a nők 80%-a. Anyway kit érdekel mikor rohadt nagy tehetség.
2020. november 24. 20:11 #4
anonime15
anonime15
visszatérő vendég

StátuszHumor = Fájdalom + idő
Hozzászólás: 155
Csatolások: 0
Azonosító: 242908
viccen kívül, szerintem bájos, szép arca van. Tudná, mennyire szubjektív a szépség :/
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok