A színésznő elárulta, hogy gondolkodik magáról és a saját szépségéről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Anya Taylor-Joy: "Szerintem nem vagyok elég szép ahhoz, hogy filmekben szerepeljek"
2020. november 23. 22:42
|
|
Anne-AnneMoi...Lolita |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 150 Azonosító: 159809 offline
|
Érdekes, hogy pont pár perccel ezelőtt dobott fel képeket róla a Pinterest és azon gondolkodtam, mennyire különleges, szép arca van. Talán a mai "szépségideálhoz" (=irreális homokóra alak, feltöltött ajkak, "fox eyes" stb.) nem hasonlít, de én ezt inkább bóknak venném.
A magával kapcsolatos érzéseit is meg lehet érteni: a "közönség" a profi sminket, belőtt hajat/parókát és a személyre szabott kosztümöket látja, míg számára ezekhez viszonyítva talán a "saját arca" kevésbé szépnek hat.
A magával kapcsolatos érzéseit is meg lehet érteni: a "közönség" a profi sminket, belőtt hajat/parókát és a személyre szabott kosztümöket látja, míg számára ezekhez viszonyítva talán a "saját arca" kevésbé szépnek hat.
2020. november 24. 18:46
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Mikor a Széttörve c. filmben láttam én sem tartottam kifejezetten szépnek, inkább csak különleges arcúnak. Most, hogy láttam A vezércselben és mikor már nem az az idétlen haja volt, ami az elején akkor már észrevettem, hogy nagyon is szép arca van és szerintem tök jó, hogy nem úgy néz ki, mint a nők 80%-a. Anyway kit érdekel mikor rohadt nagy tehetség.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: