Az EXO jóképű énekese, KAI, szólóban is kipróbálja magát: előzetest osztott meg munkájáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
#KPOP: szólóban debütál KAI
2020. november 18. 13:25
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17195 Csatolások: 192819 Azonosító: 270554 offline
|
Nagyon köszi a cikket, nem győzöm hangsúlyozni, mennyire örülök, hogy k-pop témájú cikkek is egyre gyakrabban jelennek meg az oldalon!
A cikkhez hozzászólva, egyszerűen tűkön ülök. Elképesztően kíváncsi vagyok, mivel fog előrukkolni ez a csodasrác: remélem, valami teljesen egyedi koncepciót kap, elszakadva az Exo eddigi látvány- és zenei világától, de nem lesz egy Taemin 2.0 sem. Amióta az SM meglengette Kai közelgő solo debütálását, azóta vártam erre a pillanatra, de kicsit féltem is, hogy egy tucat szólistát csinálnak belőle, vagy esetleg Taemin utánozhatatlan világába próbálják őt is beleszuszakolni, és az övéhez hasonló atmoszférát próbálnak köré is teremteni.
A fotók azonban egyszerűen fantasztikusak, a látvány, a színek és a kompozíció is megvett eddig, úgyhogy én bizakodó vagyok a mini albummal kapcsolatban is.
Egyébként én nem tudok róla, hogy előbb is megjelenhet az első videoklip, az mv-k általában az album megjelenésével egyszerre szoktak napvilágot látni - esetleg több klipre is számíthatunk?
A cikkhez hozzászólva, egyszerűen tűkön ülök. Elképesztően kíváncsi vagyok, mivel fog előrukkolni ez a csodasrác: remélem, valami teljesen egyedi koncepciót kap, elszakadva az Exo eddigi látvány- és zenei világától, de nem lesz egy Taemin 2.0 sem. Amióta az SM meglengette Kai közelgő solo debütálását, azóta vártam erre a pillanatra, de kicsit féltem is, hogy egy tucat szólistát csinálnak belőle, vagy esetleg Taemin utánozhatatlan világába próbálják őt is beleszuszakolni, és az övéhez hasonló atmoszférát próbálnak köré is teremteni.
A fotók azonban egyszerűen fantasztikusak, a látvány, a színek és a kompozíció is megvett eddig, úgyhogy én bizakodó vagyok a mini albummal kapcsolatban is.
Egyébként én nem tudok róla, hogy előbb is megjelenhet az első videoklip, az mv-k általában az album megjelenésével egyszerre szoktak napvilágot látni - esetleg több klipre is számíthatunk?
2020. november 18. 13:54
Én is nagyon örülök a k-pop témájú cikkeknek, köszönjük!
Kai-nak már ideje volt debütálnia szólóban, ez a srác mindenhez ért, fantasztikusan táncol, jól rappel és még énekelni is tud. Kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni a debütáló dala, ebben az évben az SM nem igazán vett le a lábamról, egyedül az NCT 127 Kick It-je és Taemin dalai tetszettek, remélem nem okoznak újra csalódást.
Kai-nak már ideje volt debütálnia szólóban, ez a srác mindenhez ért, fantasztikusan táncol, jól rappel és még énekelni is tud. Kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni a debütáló dala, ebben az évben az SM nem igazán vett le a lábamról, egyedül az NCT 127 Kick It-je és Taemin dalai tetszettek, remélem nem okoznak újra csalódást.
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2020. november 18. 17:38
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Ideje volt már,SuperM csak vesztegette az idejét. Bár sok promot nem várok az SM-től...
2020. november 22. 22:54
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Gyerünk Kai itt a TE időd, hogy tündökölj és megmutasd több vagy egy csinos pofinál
úúúúúgy várom már!
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.