Starity

Szexista írás miatt akadt ki Emily Ratajkowski: meglepődtek rajta, hogy milyen művelt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. november 05. 00:08 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Egy újságíró meglepődött azon, hogy Emily Ratajkowski nagyon szeret olvasni és művelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. november 05. 08:07 #2
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Tipikus. Úgy látszik sajnos a másik ember "bedobozolása" és az ostoba sztereotípiák sose mennek ki a divatból. Mert aki szép, az buta, aki meg intelligens, az nehogymá' szép is legyen. Persze mi az a szépség, ki mit tekint szépnek, az megint más téma... Szóval ez a dolog rettentően komplex; erre az emberre pedig nincsenek szavaim, felháborító.
2020. november 05. 09:26 #3
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
Hozzászólás: 191
Csatolások: 0
Azonosító: 255071
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy: szegény felesége.
2020. november 05. 10:05 #4
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193110
Azonosító: 270554
Az egy dolog, ha valaki valamilyen személyes okból kifolyólag negatív véleménnyel van valakiről, vagy egyszerűen csak azt gondolja, hogy nem túl művelt. Bevallom, én sem gondoltam volna, hogy Emily ilyen jellegű irodalmi műveltséggel rendelkezik (bár megjegyzem, abszolúte pozitív csalódás).
Azonban egy magát profinak tartó újságíró, aki olyan neves lapba publikál, mint a Marie Claire, mégis hogy engedhet meg magának ilyen stílust? "Állatias szexualitás", "a generáció legtökéletesebb mellei"? Komolyan, hogy tudta ezt egy percig is komolyan gondolni, és miért nem volt senki, aki az orrára koppintott, és hazazavarta, hogy írja meg tisztességesen a cikket? Arról már nem is beszélve, hogy egy magára valamit is adó publicista, újságíró nem esik bele a személyeskedés hibájába, és szem előtt tartja az újságírásnak bizonyos alapjait, amiket még egyszerű iskolaújság hasábjain is el lehet és el is kell várni, nemhogy a Marie Claire-ben! A magánéletében olyan véleményt alkot Emily-ről, vagy bárki másról, amilyet akar, úgysem tudja senki ellenőrizni. De ha már publikál, tudnia kellene szakmai és emberi szempontból is etikusnak maradni, az újságírás alapjait betartani, és nem gyalázni az interjúalanyát. Megértem Emily kiakadását: ez a férfi csak még inkább elmélyíti pl. az objektifikáció problémakörét, és látszólag egyáltalán nem zavarja.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok