Starity

Blake Lively szemmel láthatóan nem egy konyhatündér: félresikerült a pitéje – fotó!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. október 24. 18:32 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Blake Lively nem egy konyhatündér: elég elrontott tortával köszöntötte fel férjét, Ryan Reynoldsot.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. október 24. 19:20 #2
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 874
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Az hogy minden ünnepkor készít valami nagyon félresikerült süteményt, mézeskalácsot vagy tortát ... egy idő után mert inkább erőltetett mintsem vicces. És ha esetleg először másodszor még elhiszi valaki hogy véletlen .. de mostanra látszik hogy direkt csinálja mert más viccet képtelen kitalálni
2020. október 24. 20:25 #3
Pavia
Pavia
st✰rgirl

Státusz"you keep dancing with the devil...one day he's gonna follow you home"
Hozzászólás: 17200
Csatolások: 193109
Azonosító: 270554
Mondjuk szerintem ebben a képsorban most nem az a vicc, hogy Blake mennyire nem tud sütni, hanem hogy Ryan beleevett a pitéjébe, gyertyafújás és decens felszeletelés nélkül. Maga a sütemény szerintem nem néz ki olyan rosszul, hogy érdemes lenne a cikknek Blake hiányos konyhatáji képességeit taglalni. Nem cukrász minőség ugyan, de azt hiszem, nem is az a lényeg. wink.gif
2020. október 24. 20:37 #4
Astelia
Astelia
ℳαяαบđєя™

StátuszYou only live once, but if you do it right, once is enough.
Hozzászólás: 18950
Csatolások: 19642
Azonosító: 168141
A pitével véleményem szerint nincs baj, azért néz ki úgy, ahogy, mert Ryan beleevett - itt ez volt a lényeg. Én még mindig jópofának tartom, amit ők csinálnak, ebből is látszik, hogy mennyire szeretik egymást laugh.gif

Btw szegény Ryan vezetékneve nagyon el lett írva.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok