Most mondták az Aktívban, nem akarom elhinni...
Patrick Swayze halálos beteg
2008. március 05. 19:45
A Dirty Dancing sztárja hasnyálmirigyrákban szenved, orvosai szerint már csak hetei vannak hátra...
2008. március 05. 21:06
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Hát én a felét nem hiszem el mondjuk amit ilyen mûsorokban mondanak de ki tudja... ahogy ez az év eddig ment...
2008. március 05. 21:29
|
|
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline
|
Los Angeles – Napjai vannak hátra Patrick Swayze-nek (55), a Dirty Dancing és a Ghost sztárja végstádiumú hasnyálmirigyrákban szenved – írta a National Enquirer amerikai magazin.
Patrick Swayze többek közt a Dirty Dancingben nyújtott felejthetetlen alakítást.
A színész csaknem két évtizedes kihagyás után két éve tért vissza a szakmába a Rowan Atkinson és Kristin Scott Thomas fõszereplésével készült, Eltakarítónõ címû filmben. Swayze két új projektet tervezett ez évre, de a sors közbeszólt. Januárban gyors fogyásra és gyakori rosszullétre panaszkodva ment el orvosához, aki megállapította: a daganat teljesen felemésztette a hasnyálmirigyét, és szétlökõdött a szervezetében. Swayze a Stanfordi Egyetem orvosi klinikáján kapott agresszív kemoterápiás kezelést, amely sajnos nem járt eredménnyel.
– Három kezelésen van túl, de a daganat nem lett kisebb – mondta a magazinnak a sztár egyik ismerõse. – Az orvosok közölték, már csak két sorozatot kaphat, de nincs sok értelme, mert a rák nem reagál rá. Azt mondták, készüljön fel, mert közel a vég.
Swayze, aki az 1980-as Dirty Dancing sármos tánctanárának szerepében robbant be Hollywood élvonalába, majd a Ghost címû romantikus drámával Demi Moore oldalán bebetonozta magát, két évtizede megcsömörlött az álomgyártól, és farmján visszavonultan élt. 2006-ban döntött úgy, hogy ad karrierjének még egy esélyt, de úgy tûnik, az élet másképp gondolta. A magazinnak nyilatkozó forrás szerint már csak a csoda segíthet; ha Swayze leépülése ilyen tempóban folytatódik, legfeljebb öt hete lehet hátra.
Blikk.hu-n találtam.
Patrick Swayze többek közt a Dirty Dancingben nyújtott felejthetetlen alakítást.
A színész csaknem két évtizedes kihagyás után két éve tért vissza a szakmába a Rowan Atkinson és Kristin Scott Thomas fõszereplésével készült, Eltakarítónõ címû filmben. Swayze két új projektet tervezett ez évre, de a sors közbeszólt. Januárban gyors fogyásra és gyakori rosszullétre panaszkodva ment el orvosához, aki megállapította: a daganat teljesen felemésztette a hasnyálmirigyét, és szétlökõdött a szervezetében. Swayze a Stanfordi Egyetem orvosi klinikáján kapott agresszív kemoterápiás kezelést, amely sajnos nem járt eredménnyel.
– Három kezelésen van túl, de a daganat nem lett kisebb – mondta a magazinnak a sztár egyik ismerõse. – Az orvosok közölték, már csak két sorozatot kaphat, de nincs sok értelme, mert a rák nem reagál rá. Azt mondták, készüljön fel, mert közel a vég.
Swayze, aki az 1980-as Dirty Dancing sármos tánctanárának szerepében robbant be Hollywood élvonalába, majd a Ghost címû romantikus drámával Demi Moore oldalán bebetonozta magát, két évtizede megcsömörlött az álomgyártól, és farmján visszavonultan élt. 2006-ban döntött úgy, hogy ad karrierjének még egy esélyt, de úgy tûnik, az élet másképp gondolta. A magazinnak nyilatkozó forrás szerint már csak a csoda segíthet; ha Swayze leépülése ilyen tempóban folytatódik, legfeljebb öt hete lehet hátra.
Blikk.hu-n találtam.
2008. március 06. 08:20
|
|
Blamethevain |
|
Ma meg már azt hallottam, hogy az orvosa megcáfolta, hogy a halálán lenne... beteg, de nem fog meghalni. Hát reméljük tényleg nem.
2008. március 06. 08:39
|
|
NetBoszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.16. Hozzászólás: 606 Csatolások: 102 Azonosító: 27341 offline
|
Gyors mûtét volt
Rejtélyes emésztési zavarokkal fordult orvoshoz Patrick Swayze. Az 55 éves színész csupán egy hétvégét töltött kórházban, ahol állítólag bélmûtétet hajtottak végre rajta. A beavatkozás jól sikerülhetett, mert Swayze a sajtófõnöke szerint már otthon van , és jól érzi magát.
Én ezt a cikket a TVR-hét-ben olvastam.
Most akkor mi is az igazság???
Én nem hiszek ezeknek az újságoknak, mindig írnak össze-vissza mindent.
De azért remélem, hogy nincs nagyobb baja a színésznek.
Rejtélyes emésztési zavarokkal fordult orvoshoz Patrick Swayze. Az 55 éves színész csupán egy hétvégét töltött kórházban, ahol állítólag bélmûtétet hajtottak végre rajta. A beavatkozás jól sikerülhetett, mert Swayze a sajtófõnöke szerint már otthon van , és jól érzi magát.
Én ezt a cikket a TVR-hét-ben olvastam.
Most akkor mi is az igazság???
Én nem hiszek ezeknek az újságoknak, mindig írnak össze-vissza mindent.
De azért remélem, hogy nincs nagyobb baja a színésznek.
2008. március 06. 10:07
|
|
elba |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 816 Csatolások: 3210 Azonosító: 854 offline
|
Patrick Swayze kezelõorvosa megerõsítette, hogy az amerikai színészt hasnyálmirigyrákkal kezelik. Dr. George Fisher ugyanakkor tagadta azokat a lapértesüléseket, melyek szerint a Dirty Dancing sztárjának már csak hetei lennének hátra.
"Patrickben csak nagyon kis mértékben van jelen a kór, és szervezete egyelõre jól reagál a kezelésre" - jelentette ki az orvos. A hasnyálmirigyrákban szenvedõ betegek túlélési aránya 5 százalék.
"A különbözõ idõpontokat megjelölõ tudósítások minden alapot nélkülöznek, miként a mellékhatásokat taglalók is. Ennél sokkal optimistábbak vagyunk" - tette hozzá Dr. George Fisher, aki szerint Patrick Swayze továbbra is az eddig megszokott idõbeosztásban dolgozik.
"A közönségtõl kapott túláradó támogatás és aggodalom mélyen meghatja Patricket és a családját" - mondta a sztár kezelõorvosa
"Patrickben csak nagyon kis mértékben van jelen a kór, és szervezete egyelõre jól reagál a kezelésre" - jelentette ki az orvos. A hasnyálmirigyrákban szenvedõ betegek túlélési aránya 5 százalék.
"A különbözõ idõpontokat megjelölõ tudósítások minden alapot nélkülöznek, miként a mellékhatásokat taglalók is. Ennél sokkal optimistábbak vagyunk" - tette hozzá Dr. George Fisher, aki szerint Patrick Swayze továbbra is az eddig megszokott idõbeosztásban dolgozik.
"A közönségtõl kapott túláradó támogatás és aggodalom mélyen meghatja Patricket és a családját" - mondta a sztár kezelõorvosa
2008. március 06. 10:26
Én erre az évre kész vagyok! Egyszerûen nem tudom elhinni, hogy ennyire hullanak csúnya szóval kifejezve a sztárok és ismert emberek! Hihetetlen és nagyon szomorú vagyok, én is nagyon szeretem Patrick S.-t!!!
Ez a mai Blikkbõl van gyorsan kiszaladtam érte!
Ez a mai Blikkbõl van gyorsan kiszaladtam érte!
2008. március 06. 13:10
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Jajjistenem .... kérlek, ne legyen ilyen súlyos a helyzet ........

Ezt már írtam máshol is, de olyan furcsa: mintha mostanában a jóravaló emberekre járna rá a rúd.
Senkinek sem kívánok semmi szörnyû betegséget, vagy balesetet, de miért nem inkább a férgese hullik????????
Szeretnék hallani valami elvetemült, mocskos állat sorozatgyilkosról ilyen híreket!!

Ezt már írtam máshol is, de olyan furcsa: mintha mostanában a jóravaló emberekre járna rá a rúd.
Senkinek sem kívánok semmi szörnyû betegséget, vagy balesetet, de miért nem inkább a férgese hullik????????
Szeretnék hallani valami elvetemült, mocskos állat sorozatgyilkosról ilyen híreket!!
2008. március 07. 20:59
Idézet(Cinzina @ 2008. March 7. - 07:28)
A Blikk a legnagyobb szennylap a világon. Én nem hiszek el nekik semmit.
Néha azért írnak igazságot, de azért jó lenne, ha ez nem lenne igaz!!!!
2008. március 07. 21:09
Patrick Swayze-nek a legutóbbi híresztelések szerint legfeljebb már csak 5 hete van hátra. A 'Dirty Dancing' egykori sztárja régóta küzd hasnyálmirigy rákkal, s bár a kemoterápián is túl van, mégsem javul állapota.
Az idõtlen sikerfilm, a Dirty Dancing sztárjáról kétes hírek keringenek az interneten. A szomorú tény azonban igaz, a színésznél az egyik legveszélyesebb típusú rákot diagnosztizálták. Egyes források szerint már nem sok ideje van vissza, hiszen a betegek az esetek többségében 3-6 hónappal a felismerés után eltávoznak közülünk, ám Swayze orvosa, Dr. Geroge Fischer állítása szerint a táncoslábú sztár nincs halálos állapotban, sõt, szervezete jól reagál a kezelésekre. Bízzunk benne, hogy az utóbbi hír az igaz.
Az idõtlen sikerfilm, a Dirty Dancing sztárjáról kétes hírek keringenek az interneten. A szomorú tény azonban igaz, a színésznél az egyik legveszélyesebb típusú rákot diagnosztizálták. Egyes források szerint már nem sok ideje van vissza, hiszen a betegek az esetek többségében 3-6 hónappal a felismerés után eltávoznak közülünk, ám Swayze orvosa, Dr. Geroge Fischer állítása szerint a táncoslábú sztár nincs halálos állapotban, sõt, szervezete jól reagál a kezelésekre. Bízzunk benne, hogy az utóbbi hír az igaz.
2008. március 07. 21:28
|
|
Lilluscsodalány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.24. Hozzászólás: 1212 Csatolások: 2621 Azonosító: 27836 offline
|
"Patrick a körülményekhez képest jól van, az állapota stabil, a betegsége pedig még kezdeti stádiumban van" - írta Dr. George Fisher a közleményben. "A szervezete is jól reagál a kezelésekre, összességében optimisták vagyunk a gyógyulásával kapcsolatban."
A színész szóvivõje hozzátette: Swyze a továbbiakban is folytatja a munkát, nem kíván visszavonulni.
Patrick Swayze betegségét elõször a New York Post magazin írta me, ám a lap jóval súlyosabbnak tûntette fel a színész állapotát, mint amilyen az valójában.
Ezt most olvastam az origo-n remélem, hogy igaz és nem csak 5 hete van hátra...
és tényleg annyira igazad van Éowyn, sajnos mindig a jó emberek szívnak
A színész szóvivõje hozzátette: Swyze a továbbiakban is folytatja a munkát, nem kíván visszavonulni.
Patrick Swayze betegségét elõször a New York Post magazin írta me, ám a lap jóval súlyosabbnak tûntette fel a színész állapotát, mint amilyen az valójában.
Ezt most olvastam az origo-n remélem, hogy igaz és nem csak 5 hete van hátra...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: