Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )
2016. április 24. 20:21
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
na ne. Remélem egy évados útitárs lesz ez a csaj.
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2016. április 25. 06:54
Idézet (Bessie @ 2016.04.24. 20:21)
na ne. Remélem egy évados útitárs lesz ez a csaj. 
Hidd el, én is...
2016. április 25. 21:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Pearl Mackie a leányzó neve. A színészi listája sem valami vastag. Tetszik vagy, nem ez hivatalos.
Ha valakit érdekelne az oldalon vagy egy kis előzetes.
2017. április 19. 14:28
|
|
BessieJung Kook |
|
Be kell hogy valljam, annyira azért nem volt rossz. Jó,a csaj most se túl szimpi, de nem is olyan, mint amilyennek először a trailerben volt. Azért bírtam, hogy próbált okoskodni, beszélni - persze a dokin ezekben senki nem tehet túl - de valójában elég lassú felfogású. Nagy poén volt, mikor meg is jegyezte a doki és Nardole, hogy nehezebben esik le a csajnak a TARDIS lényege. Amit minden útitárs először jegyzett meg.
Maga a történet nem volt rossz, de túl sokat a csajról - azt persze igen hogy a csajokat szereti.
2017. július 03. 23:37
|
|
BessieJung Kook |
|
Na jó, ez az évadzáró rész ... borzasztó volt. Előző részben úgy megörültem: felbukkant a The Master nemcsak Missy és a Doki volt az űrhajón. Erre ezt kapjuk? Missy és Master megölik egymást? Billből meg utazó lett?
Még az utolsó fejezetes 'majdnem regenerálódást' sem tudtam komolyan venni. Pfú, kész vagyok. Még jó hogy elmegy Moffat.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.