Matt Smith távozásának örülök is meg nem is. Iszonyat nehezemre esett megszokni, egy évadon keresztül izzó gyűlölettel, nyögvenyelősen néztem miatta a DW-t, aztán mostanra megszoktam. Szóval mostanra van némi keserű szájízem, hogy leváltják, de csak remélni tudom, hogy olyan színész kapja a szerepet, akit megint úgy tudok szeretni, mint a 9-est vagy a 10-est. (Számomra akkor is a 9-es a kedvenc, kövezzetek meg. XD) Egyedül azt sajnálom, hogy a Clara a 11-essel majdnem olyan jól működő páros, mint anno Rose a 10-essel, a kettejük közti kémia most nagyon sokat dobott azért az évad második felének gyengécskébb részein is.
Új doktornál engem nem zavarna, ha nő lenne. Persze akkor az ő karakterének piszokjól megírtnak kéne lennie és egy karizmatikus színésznőt kéne rá választani. Az eddig felsorolt lehetőségek tetszenének is. Egy szintén karizmatikus férfi companion-nal, nem lenne itt semmi gond. Mi, férfiak is nézzük a Doctor Who-t és az éppen aktuális companion-okat is ugyanúgy tudjuk szeretni, mint a hölgy nézők a Doctor-t.
Férfiak terén viszont én megtoldanám az eddig felsorolt neveket (akik egyébként tényleg mind nagyon jók, még ha Rupert-et hirtelen nem is tudom elképzelni a szerepben, biztos megoldaná.) egy Henry Ian Cusick-kal, aki szintén zseniális lenne. Már a twitterén is megtalálták és abból, hogy csak illedelmesen megköszönte a felvetést, kétlem, hogy megkörnyékezték volna a szereppel. De azért reménykedni lehet.

3 felhasználónak tetszik: