Idézet (ophely88 @ 2013.04.27. 09:58)
Én sem akarok vészmadárkodni de van egy igazán *érdekes* bejegyzés egy bizonyos oldalon, valakitől, akinek irományát minden nagyobb DW oldalról törlik, talán azért mert igaza van? Nagy a baj, kedves DW fanok. Moffat azt nyilatkozta hogy a Doctor's Name, vagyis a finálé címe mindent megváltoztat a sorozat jövőjét illetően, erre pedig megjelenik egy cikk amit mindenhonnan törölnek és arról szól hogy Moff képtelen együtt dolgozni a BBC-vel és fordítva mert nem egyeznek az ötleteik, nincs elég pénz valamint kérdéses a sorozat folytatása a speciálok után, legalább is Mofattal. Állítólag keresik már az utódját de ha meg is találják, néhány évig biztosan nem lesz DW. Nem tudom hogy el lehet-e hinni amit ebben a cikkben olvashat az ember, én látom az érem mindkét oldalát ...
Ahha. Nos, megmondom őszintén, engem ez a hír nem ejt kétségbe egyáltalán. Talán az én bajom, hogy nekem Moff sok(k) volt már, legalábbis ilyen töménységben. Amennyire kedveltem, már annyira nem tudom őt értékelni, sajnos. Ha csak 1-2 részt csinálna, jó lenne, de hogy az egész műsor az ő kezében van, hát, többször mondtam már, nagyon nem tetszik a végeredmény. Így nem fogom bánni, ha másé lesz a gyeplő, persze csak akkor, ha jól csinálja majd a dolgát. Viszont tény, hogy annak sem örülnék, ha Moffot teljesen mellőznék, mert ahhoz viszont tehetséges.
Mivel már amúgy is csúszásban vagyok a sorozattal, engem különösebben az sem zavar, ha egy kicsit pihire küldik. Szerintem nem fog neki ártani a dolog. Kell lélegzetvételnyi szünet. Kicsit emésztgetni, újranézni, feldolgozni a korábbiakat. Szóval ha szünet lesz, akkor szünet lesz, nem fogom emiatt telesírni a párnám, hisz annyi jó rész született már korábban, bőséggel van mit visszanézni, újranézni.
Ami a finálé címét illeti, igen, nagyon gyanús, hogy kiderül az a bizonyos név. Ki tudja, milyen csavar lesz benne. Lehet, hogy olyasmi lesz, mint Rumpelstiltskin esetében. Ha hangosan kimondják, történni fog valami a Dokival. Lehetne visszaregenerálódás akkor már.

(de nyilván nem lesz)