Starity

Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )

93 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 15. 08:09 #1601
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (Macaroth @ 2013.04.13. 11:35)
a lényeg hogy valahogy 10-nél fogunk kikötni biggrin.gif

Miért? rolleyes.gif
Csupán érdekelt, hogy mely évad(ok)hoz volt szerencséje, amik megszerettették vele a sorozatot. De mint kiderült 5 és 6. Akkor viszont nem biztos, hogy be fog neki jönni az 1-2-3-4-4,5 illetve pláne a classic.
(Mellesleg az én No.1 Dokim Chris, azaz 9, szóval ha már... rolleyes.gif )
2013. április 15. 08:12 #1602
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2013.04.14. 19:57)
Az új Whoból nálam a harmadik évad volt a nyerő, Martha ide vagy oda, valamint az ötödik pedig akkor még nem szerettem Amyt sem. [...] nekem már kicsit erőltetettnek tűnik amit csinálnak habár Matt ugyanolyan kedvenc Dokimmá vált mint 4 vagy 10.

Most megleptél. ohmy.gif 5.? Szerintem az összes közül az lett a legeslegrosszabb, de hát ízlések és pofonok...

Egyébként a hétvégén Futuramát néztem és az egyik részben benne volt Tom Baker Dokija. rohog.gif
2013. április 15. 09:48 #1603
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.15. 08:09)
Miért? rolleyes.gif
Csupán érdekelt, hogy mely évad(ok)hoz volt szerencséje, amik megszerettették vele a sorozatot. De mint kiderült 5 és 6. Akkor viszont nem biztos, hogy be fog neki jönni az 1-2-3-4-4,5 illetve pláne a classic.
(Mellesleg az én No.1 Dokim Chris, azaz 9, szóval ha már... rolleyes.gif )

bocsánat kibújt belőlem az ördög rohog.gif
Chris? az avatárod alapján azt hittem 10-eske a kedvenced biggrin.gif
2013. április 15. 20:03 #1604
- törölt felhasználó -    
Hello Sweetie!wink.gif A nagy "ki a kedvenc Doktorom?" eszmecserébe már bele sem merek szólni:) Ha valakit érdekel itt vannak az elmúlt részekből, hogyan készült videók. Szerintem izgalmasak.

Jó szórakozást hozzá! smileeee.gif (Aki még nem látta a részeket, nehogy SPOILERezzenek maguknak!) wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Jeanne, melody1Dfan, Myone
2013. április 16. 07:43 #1605
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Macaroth @ 2013.04.15. 09:48)
bocsánat kibújt belőlem az ördög rohog.gif 
Chris? az avatárod alapján azt hittem 10-eske a kedvenced biggrin.gif

No problem.
Amúgy tényleg Christopher az abszolút kedvencem, más kérdés, hogy a legkedvencebb részemben David szerepel... biggrin.gif Ezért az avatár. Meg nyilván a nickem miatt is... rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Macaroth, Bessie
2013. április 16. 13:10 #1606
Myone
Myone
visszatérő vendég

Státusz"Run, you clever boy. And remember.."
Hozzászólás: 102
Csatolások: 768
Azonosító: 27080
Hú, nekem de sokáig tartott megszokni a Doktorváltásokat, pár részig még mindig az előzőt sirattam.. biggrin.gif Viszont mindegyiket lehet szeretni valamiért, mindegyiktől tudnék mondani kedvenc momentumot.. biggrin.gif
Most pedig, voltam olyan merész, és belenéztem a régi sorozatba, és hát.. Huh. Szokni kell.. biggrin.gif De eltekintve a technikai megoldásoktól, érdekes történetek voltak azok is. biggrin.gif

+Hoztam pár képet a jövő heti részből. Promók, Stillek beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Jeanne, Domcicc, Bessie
2013. április 18. 19:38 #1607
Myone
Myone
visszatérő vendég

Új poszterek jelentek meg az évad további epizódjaihoz thumbsup.gif :
3 felhasználónak tetszik: Jeanne, Domcicc, Bessie
2013. április 18. 19:41 #1608
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.15. 08:12)
Most megleptél. ohmy.gif 5.? Szerintem az összes közül az lett a legeslegrosszabb, de hát ízlések és pofonok...
Egyébként a hétvégén Futuramát néztem és az egyik részben benne volt Tom Baker Dokija. rohog.gif

Az ötös nagyon nyakatekert volt, ravasz és ötletes, furmányos. Szerintem jó lett. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Macaroth
2013. április 19. 12:38 #1609
Macaroth
Macaroth
Hintalózsoké

StátuszKripke! Megtaláltam a fúvókádat és meghalsz! :D
Hozzászólás: 1059
Csatolások: 147
Azonosító: 118038
az évadzáró epizód posztere megérkezett:
3 felhasználónak tetszik: Jeanne, Myone, Domcicc
2013. április 21. 08:30 #1610
KáKá20
KáKá20
visszatérő vendég

StátuszSome saw the sun,some saw the smoke,some heard the gun,some bent the bow
Hozzászólás: 351
Csatolások: 31
Azonosító: 174957
Ígéretes címek!
Amúgy az én kedvenc Dokim DT és Matt Smith!!! wub.gif !!
1 felhasználónak tetszik: melody1Dfan
2013. április 22. 07:46 #1611
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2013.04.18. 19:41)
Az ötös nagyon nyakatekert volt, ravasz és ötletes, furmányos. Szerintem jó lett. thumbsup.gif

Szerintem feleslegesen túl lett reagálva, csavarva az egész. Én az évadzárón konkrétan percenként az órámat néztem, mikor lesz már végre vége, annyira untam. Nem volt akkora durranás és speciel nem lepett meg a vége sem, tulajdonképpen ki is találtam, mi a poén. Nagyon látványosat akartak, ami lehet, hogy sikerült is, más kérdés, hogy a látvánnyal engem nem nagyon lehet lekenyerezni. pardon.gif
2013. április 22. 08:23 #1612
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Belepörgettem kíváncsiságból a 07x09-be, de tényleg teljesen The Others feeling az egész. Nem onnan lett koppintva? 110.gif
2013. április 22. 18:23 #1613
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.22. 07:46)
Szerintem feleslegesen túl lett reagálva, csavarva az egész. Én az évadzárón konkrétan percenként az órámat néztem, mikor lesz már végre vége, annyira untam. Nem volt akkora durranás és speciel nem lepett meg a vége sem, tulajdonképpen ki is találtam, mi a poén. Nagyon látványosat akartak, ami lehet, hogy sikerült is, más kérdés, hogy a látvánnyal engem nem nagyon lehet lekenyerezni. pardon.gif

Engem meglepett a vége mert mindenre gondoltam csak arra nem ami történt. Mindennek nagy figyelmet kerítettem, a szoba falain lógó képektől kezdve Amy házának lépcsőjéig és a kevésbé nyilvánvaló dolgokra nem jöttem rá. _nevet.gif
2013. április 22. 22:21 #1614
Myone
Myone
visszatérő vendég

s07e10 - Journey to the Centre of the Tardis stillek, promóképek cool.gif
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, Jeanne, Bessie
2013. április 26. 08:28 #1615
Pocher
Pocher
visszatérő vendég

Státuszbaszus
Hozzászólás: 251
Csatolások: 3
Azonosító: 48829
nem akkarom az ördogt a flra festeni,de Matt is kiszáll a neten már David Tennant is megerősitetete az amí én láttam hogy egy épíűlet tetején előszőr még Matt áll aztán már (mt tom én) varázslat Richard Hammond ugrik le.Nyugi én is nagyott néztem amikor láttam az instgrammomn.után meg totál zöld lett a TopGear studioja Dunsfoldban (twitter).regenrerálodás
2013. április 26. 09:59 #1616
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Pocher @ 2013.04.26. 08:28)
nem akkarom az ördogt a flra festeni,de Matt is kiszáll a neten már David Tennant is megerősitetete az amí én láttam hogy egy épíűlet tetején előszőr még Matt áll aztán már (mt tom én) varázslat Richard Hammond ugrik le.Nyugi én is nagyott néztem amikor láttam az instgrammomn.után meg totál zöld lett a TopGear studioja Dunsfoldban (twitter).regenrerálodás

Előbb-utóbb nyilván ki fog. Amúgy amit írsz, nem kell komolyan venni, valami fan-tazmagória.

Ilyen azonban tényleg van.
2013. április 27. 09:58 #1617
ophely88
ophely88
time lady

Én sem akarok vészmadárkodni de van egy igazán *érdekes* bejegyzés egy bizonyos oldalon, valakitől, akinek irományát minden nagyobb DW oldalról törlik, talán azért mert igaza van? Nagy a baj, kedves DW fanok. Moffat azt nyilatkozta hogy a Doctor's Name, vagyis a finálé címe mindent megváltoztat a sorozat jövőjét illetően, erre pedig megjelenik egy cikk amit mindenhonnan törölnek és arról szól hogy Moff képtelen együtt dolgozni a BBC-vel és fordítva mert nem egyeznek az ötleteik, nincs elég pénz valamint kérdéses a sorozat folytatása a speciálok után, legalább is Mofattal. Állítólag keresik már az utódját de ha meg is találják, néhány évig biztosan nem lesz DW. Nem tudom hogy el lehet-e hinni amit ebben a cikkben olvashat az ember, én látom az érem mindkét oldalát ...
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2013. április 27. 12:06 #1618
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (ophely88 @ 2013.04.27. 09:58)
Én sem akarok vészmadárkodni de van egy igazán *érdekes* bejegyzés egy bizonyos oldalon, valakitől, akinek  irományát minden nagyobb DW oldalról törlik, talán azért mert igaza van? Nagy a baj, kedves DW fanok. Moffat azt nyilatkozta hogy a Doctor's Name, vagyis a finálé címe mindent megváltoztat a sorozat jövőjét illetően, erre pedig megjelenik egy cikk amit mindenhonnan törölnek és arról szól hogy Moff képtelen együtt dolgozni a BBC-vel és fordítva mert nem egyeznek az ötleteik, nincs elég pénz valamint kérdéses a sorozat folytatása a speciálok után, legalább is Mofattal. Állítólag keresik már az utódját de ha meg is találják, néhány évig biztosan nem lesz DW. Nem tudom hogy el lehet-e hinni amit ebben a cikkben olvashat az ember, én látom az érem mindkét oldalát ...

Ahha. Nos, megmondom őszintén, engem ez a hír nem ejt kétségbe egyáltalán. Talán az én bajom, hogy nekem Moff sok(k) volt már, legalábbis ilyen töménységben. Amennyire kedveltem, már annyira nem tudom őt értékelni, sajnos. Ha csak 1-2 részt csinálna, jó lenne, de hogy az egész műsor az ő kezében van, hát, többször mondtam már, nagyon nem tetszik a végeredmény. Így nem fogom bánni, ha másé lesz a gyeplő, persze csak akkor, ha jól csinálja majd a dolgát. Viszont tény, hogy annak sem örülnék, ha Moffot teljesen mellőznék, mert ahhoz viszont tehetséges.
Mivel már amúgy is csúszásban vagyok a sorozattal, engem különösebben az sem zavar, ha egy kicsit pihire küldik. Szerintem nem fog neki ártani a dolog. Kell lélegzetvételnyi szünet. Kicsit emésztgetni, újranézni, feldolgozni a korábbiakat. Szóval ha szünet lesz, akkor szünet lesz, nem fogom emiatt telesírni a párnám, hisz annyi jó rész született már korábban, bőséggel van mit visszanézni, újranézni.
Ami a finálé címét illeti, igen, nagyon gyanús, hogy kiderül az a bizonyos név. Ki tudja, milyen csavar lesz benne. Lehet, hogy olyasmi lesz, mint Rumpelstiltskin esetében. Ha hangosan kimondják, történni fog valami a Dokival. Lehetne visszaregenerálódás akkor már. rohog.gif (de nyilván nem lesz)
2013. április 27. 16:00 #1619
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.27. 12:06)
Ahha. Nos, megmondom őszintén, engem ez a hír nem ejt kétségbe egyáltalán. Talán az én bajom, hogy nekem Moff sok(k) volt már, legalábbis ilyen töménységben. Amennyire kedveltem, már annyira nem tudom őt értékelni, sajnos. Ha csak 1-2 részt csinálna, jó lenne, de hogy az egész műsor az ő kezében van, hát, többször mondtam már, nagyon nem tetszik a végeredmény. Így nem fogom bánni, ha másé lesz a gyeplő, persze csak akkor, ha jól csinálja majd a dolgát. Viszont tény, hogy annak sem örülnék, ha Moffot teljesen mellőznék, mert ahhoz viszont tehetséges.
Mivel már amúgy is csúszásban vagyok a sorozattal, engem különösebben az sem zavar, ha egy kicsit pihire küldik. Szerintem nem fog neki ártani a dolog. Kell lélegzetvételnyi szünet. Kicsit emésztgetni, újranézni, feldolgozni a korábbiakat. Szóval ha szünet lesz, akkor szünet lesz, nem fogom emiatt telesírni a párnám, hisz annyi jó rész született már korábban, bőséggel van mit visszanézni, újranézni.
Ami a finálé címét illeti, igen, nagyon gyanús, hogy kiderül az a bizonyos név. Ki tudja, milyen csavar lesz benne. Lehet, hogy olyasmi lesz, mint Rumpelstiltskin esetében. Ha hangosan kimondják, történni fog valami a Dokival. Lehetne visszaregenerálódás akkor már. rohog.gif (de nyilván nem lesz)

Akkor viszont szívás van mert a BBC keresi az utódját és senkit nem találnak Moff helyére, mondván eddig még nem találtak olyan embert aki tudná hozni azt a színvonalat amit a műsor eddig produkált. Nos, nekem ez a gyanús az egészben.
Egy kis szünetet én pedig bánnék, a sorozatnak jót tenne de túl nagy rajongója vagyok a sorozatnak és ha minden héten lenne egy rész, az év összes hetén, azt sem bánnám. Lehet hogy ez csak ijesztgetés, én nem tudom de régebb óta megy a vita arról hogy a BBC csalódott Moffatban hiába a nemzetközi siker, az RTD-DT era népszerűségének közelében sincsenek ami szerintem nem igaz de valamire rá kell fogni hogy miért nézik többen szombatonként többen a Broadchurchöt DT-vel, mint a DW-t Mattel, Jennával és Dougray Scottal, az Ámeriká szinten elismert színész és talán DT illetve MS sem lesz soha annyira híres és elismert mint Dougray.

Matt Smith amúgy Ryan Gosling első rendezői filmjében fog majd szerepelni. EZ már azért elég durva kezdés. Itt mutatkozik meg amúgy a különbség népszerű és híres között. Míg Davidnek castingolnia kellett a FRight NIghtba, Russel Brand helyére, Gosling filmjébe Matt simán bekerült mindenféle casting nélkül mert híres és fura fejű színészt keresnek. Matt is tehetséges, feje fura az biztos de nem csak egyedül neki van fura feje, azért álljon már meg a menet. dry.gif Nincs amúgy bajom a szereposztással, nekem nagyon 8, megfelel, jobb nem is lehetne csak itt a különbség a népszerű David és híres Matt között ..
2013. április 30. 10:55 #1620
Myone
Myone
visszatérő vendég

Idézet (ophely88 @ 2013.04.27. 09:58)
Én sem akarok vészmadárkodni de van egy igazán *érdekes* bejegyzés egy bizonyos oldalon, valakitől, akinek  irományát minden nagyobb DW oldalról törlik, talán azért mert igaza van? Nagy a baj, kedves DW fanok. Moffat azt nyilatkozta hogy a Doctor's Name, vagyis a finálé címe mindent megváltoztat a sorozat jövőjét illetően, erre pedig megjelenik egy cikk amit mindenhonnan törölnek és arról szól hogy Moff képtelen együtt dolgozni a BBC-vel és fordítva mert nem egyeznek az ötleteik, nincs elég pénz valamint kérdéses a sorozat folytatása a speciálok után, legalább is Mofattal. Állítólag keresik már az utódját de ha meg is találják, néhány évig biztosan nem lesz DW. Nem tudom hogy el lehet-e hinni amit ebben a cikkben olvashat az ember, én látom az érem mindkét oldalát ...

Hogy micsoda? ohmy.gif Ez most komoly? Ez egy nagyon rossz vicc lenne.. blink.gif Én is bánnám azt a bizonyos szünetet, már így is kikészít ez az adásrend, félbevágott évad, stb...
Viszont az évadzáró címe tényleg ad egy ilyen lezárós érzetet, elvégre az egész sorozat misztikumát lőnék el, ha tényleg kiderülne a Doki neve..
Meg is lepődtem, hogy a legutóbbi részben Clara elolvasta a Doktor nevét az Időháborús könyvben.. Szerintem mégiscsak emlékezni fog rá az utolsó részben. Egyébként egyre jobban érdekel az őt körülvevő rejtély is..
Amúgy melyik az a bizonyos oldal, ahol erről olvastál, ha megkérdezhetem?

+The Crimson Horror Stillek, promóképek
2 felhasználónak tetszik: Jeanne, Domcicc
93 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!