Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )
2012. január 01. 17:43
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2011.12.26. 21:19)
láttátok már az idei Christmas Specialt?
én a végén azért elmorzsoltam egy-két könnycseppet
ha eddig nem tettétek akkor nézzétek meg!!!
én a végén azért elmorzsoltam egy-két könnycseppet
ha eddig nem tettétek akkor nézzétek meg!!!
Talán az egyik legjobb Xmas special lett
1 felhasználónak tetszik:
Macaroth
2012. január 03. 23:35
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.01.01. 17:43)
Talán az egyik legjobb Xmas special lett 
igen
ophely88
2012. január 07. 20:25
|
|
Pochervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.08. Hozzászólás: 251 Csatolások: 3 Azonosító: 48829 offline
|
Sziszatok!Kell a segítsegetek!(az egyiken nagyon örülök végtére szinész a fazon) a másik az Angol kormom beliek megörültek találtam nem is egy olyan honlapot a weben és nem is egy videot a youtubeon ahol azzal foglakkoznak hogy a Top Gearből ismert Richard Hammond milyen király lenne Dokinak.Segítsetek lécives velük kiceszni!lécives!Mert ez engem baromira zavar!Köszönöm!
2012. március 21. 15:19
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2012.03.20. 23:56)
öcsém
ez nagyon kész
most nézem a Animaxen az 5. évadot magyarul...hát a szinkron...
akit érdekel...minden hétköznap 23:10-től megy
akit érdekel...minden hétköznap 23:10-től megy
Tökéletes időpont. Majd átkapcsolok.
ophely88
2012. március 21. 15:29
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Új DW útitárs a Doki mellé
Jenna-Louise Coleman 86-os színésznő (Emmeralde, Titanic és Besszúállók). Délelőtt jelentették be, de reggelre a Dö Szán és a Daily Fail is lelőtte a poént). Az Emmeraldeban leszbikus nőt alakított, a Titanicban nem tudom kit fog játszani. Moffat nagyon örül, állítása szerint Jenna karaktere hozza majd helyre a Doki életét, mert ő mindig egy lépéssel előrébb jár, mint a Doki
Jenna-Louise Coleman 86-os színésznő (Emmeralde, Titanic és Besszúállók). Délelőtt jelentették be, de reggelre a Dö Szán és a Daily Fail is lelőtte a poént). Az Emmeraldeban leszbikus nőt alakított, a Titanicban nem tudom kit fog játszani. Moffat nagyon örül, állítása szerint Jenna karaktere hozza majd helyre a Doki életét, mert ő mindig egy lépéssel előrébb jár, mint a Doki
2012. március 21. 16:57
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.21. 15:29)
New companion? Most örüljek? Még nem döntöttem el. Remélem River felbukkan még jó néhányszor!
benyaw93
2012. március 21. 19:39
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Bessie @ 2012.03.21. 16:57)
New companion? Most örüljek? Még nem döntöttem el. Remélem River felbukkan még jó néhányszor! 
Én örülök mert nem szeretem Amyt. Végre, állj odébb kisanyám, adj utat az új útitársnak, Amy
2012. március 21. 23:05
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.21. 19:39)
Én örülök mert nem szeretem Amyt. Végre, állj odébb kisanyám, adj utat az új útitársnak, Amy 
nem leszólni Amyt!!!
szerintem az egyik legjobb útitárs volt!!! pont illett 11 mellé
de kiváncsi leszek hogy mi lesz az új társ háttérsztorija...ha kiderül hogy ő meg valójában a Doki lánya Jenny akkor szálanként tépem ki Moffat haját!!!
benyaw93
2012. március 21. 23:21
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (Macaroth @ 2012.03.21. 23:05)
nem leszólni Amyt!!!
de kiváncsi leszek hogy mi lesz az új társ háttérsztorija...ha kiderül hogy ő meg valójában a Doki lánya Jenny akkor szálanként tépem ki Moffat haját!!!
Meg van rá a lehetőség, hisz Jenny is time lady, de azért Moffatből többet nézek ki.
2012. március 22. 01:19
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (Bessie @ 2012.03.21. 23:21)
Meg van rá a lehetőség, hisz Jenny is time lady, de azért Moffatből többet nézek ki. 
én már piszkosul nem lennék meglepődve...főleg a River Song valójában Amy lánya szitu után
benyaw93
2012. március 22. 08:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.03.21. 15:29)
Hát nem tudom, ennyiből Selena Gomezt is választhatták volna, külsőre kb. ugyanaz és SG legalább híresebb...
Persze várjuk meg, mi lesz belőle, de én már az 5-6-tól sem voltam annyira hasra esve, pff.
2012. március 22. 08:50
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Macaroth @ 2012.03.21. 23:05)
nem leszólni Amyt!!!
Még nem tudni semmit a háttérsztoriról de ő biztosan nem lesz Jenny, ez 100%. Jenny nem tud regenerálódni. A Dokinak több gyereke és egy unokája is van, egyik sem tud regenerálódni. Amit Jenny csinált, az csak 'Újraélesztés', semmi több, éldegél tovább de át nem alakul.
Moffat elmondása szerint a csaj gyorsabban beszél és cselekszik, mint a Doki, ő fogja rendbe rakni a Dokit, ha az szétesőben van. Szerintem egy újabb Donna utánzathoz lesz szerencsénk egy kis Rose beütéssel, ő is szeretett néha egy lépéssel a Doki előtt járni. Remélem tévedek. Amy és Rory az ötödik, weeping angel részben fog kiesni és a kis csaj első epizódja a karácsonyi különkiadás lesz, nagy valószínűséggel a 50-ik évfordulóra megrendezett speciálokban is ő lesz majd az útitárs. A csajról nem tudom semmit sem mondani, mert nem láttam semmiben, de az Emmeraldban leszbikus nőt alakított, a Titanic sorozatban (ami még nem ment le), a kritikusok múlt hónapban az egekig magasztalták a tehetségét. Sokat tanult, színi iskolába járt és az eddigi munkáiból készült videókból leszűrve, nem lehet rossz útitárs, ha egyszer végre Moffat képes lenne egy nem Donna utánzatot alkotni, nagyon is jó lenne ez. Én jobban örültem volna egy idősebb útitársnak, de ez van. Moffaték tegnap tartották a press conferencet, ezzel kapcsolatban igazából nem mondott többet és nem is akar. Még a Sherlock Holmes US remaken volt kiakadva, jogosan rinyált fél órát, míg a fotósok Jennát fényképezték odakint
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.