Ennek annyira örülök, mert már nagyon untam Karen pofáját. Gondoltam beugrom a jó hírrel, biztosan lesz pár ember, aki örül majd neki
Doctor Who / Ki vagy, Doki? (2005 - )
2011. május 06. 17:23
Úgy tűnik, hogy Karen és Arthur is ott hagyja a DW-t a hatodik évad után.
Ennek annyira örülök, mert már nagyon untam Karen pofáját. Gondoltam beugrom a jó hírrel, biztosan lesz pár ember, aki örül majd neki
2011. május 06. 18:12
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.06. 17:23)
Úgy tűnik, hogy Karen és Arthur is ott hagyja a DW-t a hatodik évad után.

neee mááár...akkor tuti úgy írják ki őket hogy elpatkolnak...
2011. május 06. 19:29
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2011.05.06. 18:12)
neee mááár...akkor tuti úgy írják ki őket hogy elpatkolnak...

Remélem, hogy nem. Én bírom mind a kettőjüket. Miért kell folyton évadonként új társ, már a végén kezd nagyon unalmas lenni ez a sok cserélgetés.
2011. május 06. 23:22
|
|
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline
|
Idézet (benyaw93 @ 2011.05.06. 19:29)
Remélem, hogy nem. Én bírom mind a kettőjüket. Miért kell folyton évadonként új társ, már a végén kezd nagyon unalmas lenni ez a sok cserélgetés. 
egyetértek...mikor már majdnem mindenki megszereti őket akkor cserélnek...kell az Amy-Rory páros a Doki mellé még...feldobják az egészet
1 felhasználónak tetszik:
benyaw93
2011. május 06. 23:45
|
|
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline
|
Idézet (Macaroth @ 2011.05.06. 23:22)
egyetértek...mikor már majdnem mindenki megszereti őket akkor cserélnek...kell az Amy-Rory páros a Doki mellé még...feldobják az egészet 
Pontosan. Így jó ahogy van még egy pár évig eltudom őket viselni!
Macaroth
2011. május 07. 11:30
Idézet (benyaw93 @ 2011.05.06. 23:45)
Pontosan. Így jó ahogy van még egy pár évig eltudom őket viselni! 
Először is. Jó az avatarod
Másodsorban pedig. Arthur színházat választott a DW helyett, ő biztosan kiesett már. Karen pedig egy jövőre kezdődő BBC drámát választott, amit a DW mellett nem tud csinálni, ezért nyilatkozta azt, hogy 'after DW'. Tehát több mint valószínű. Én annyira örülök neki és már azon gondolkodom kit tehetnénk be a helyére. Bonnie Wright for companion
Macaroth
2011. május 07. 12:03
|
|
benyaw93 |
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.07. 11:30)
Másodsorban pedig. Arthur színházat választott a DW helyett, ő biztosan kiesett már. Karen pedig egy jövőre kezdődő BBC drámát választott, amit a DW mellett nem tud csinálni, ezért nyilatkozta azt, hogy 'after DW'. Tehát több mint valószínű. Én annyira örülök neki és már azon gondolkodom kit tehetnénk be a helyére. Bonnie Wright for companion

Először is köszi!
Másodszor pedig köszi az infókat. Harmadszor pedig, te mindig HP szereplőket akarsz a DW-be?
2011. május 07. 12:11
Idézet (benyaw93 @ 2011.05.07. 12:03)
Először is köszi!
Másodszor pedig köszi az infókat. Harmadszor pedig, te mindig HP szereplőket akarsz a DW-be?
Először Rupert Grint, mint új doki, most meg Bonnie Wright?!
Mik lennének itt ha te készítenéd a sorozatot. 
Nos, szerintem most hogy Amerikában is fulladásig nyomják a sorozatot, a benne szereplők nem lehetnek ismeretlenek. Így gondolom. És mivel követni kell ezt a 'legyen mindenki fiatal' nevű hülye ötletet, túl sok választás nem marad. Fiatalok a Skinsben vagy a Merlinben vannak, a Skins már szétbomlóban van és többen tagadták anno, hogy a DW-ban fognak szerepelni, páran kijelentették, hogy nem is akarnak részesei lenni, a Merlin stábja nagyon be van betonozva. Vannak persze más fiatalok de nem mindenki engedheti meg magának, hogy a sorozatban szerepeljen. Fura fejű Doktort keresnek és szép lányokat, az angol lányok pedig már elnézést a kifejezésért, de nem a legszebbek. Karent azért választotta SM mert fiatal volt, magas és alacsony, ilyet náluk nagyon keresni kell és nem is beszéltünk a skatulyáról. KInek lenne teljesen mindegy, hogy milyen szerepet játszik el és mennyiért? HP szereplőknek. Kinek tenne tök jót, ha HP tagokat tuszkolnának be a sorozatba? BBC-nek csak még nagyobb hírverése lenne. Ez lenne ésszerű de persze nem így csinálják
2011. május 07. 12:30
|
|
benyaw93 |
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.07. 12:11)
Nos, szerintem most hogy Amerikában is fulladásig nyomják a sorozatot, a benne szereplők nem lehetnek ismeretlenek. Így gondolom. És mivel követni kell ezt a 'legyen mindenki fiatal' nevű hülye ötletet, túl sok választás nem marad. Fiatalok a Skinsben vagy a Merlinben vannak, a Skins már szétbomlóban van és többen tagadták anno, hogy a DW-ban fognak szerepelni, páran kijelentették, hogy nem is akarnak részesei lenni, a Merlin stábja nagyon be van betonozva. Vannak persze más fiatalok de nem mindenki engedheti meg magának, hogy a sorozatban szerepeljen. Fura fejű Doktort keresnek és szép lányokat, az angol lányok pedig már elnézést a kifejezésért, de nem a legszebbek. Karent azért választotta SM mert fiatal volt, magas és alacsony, ilyet náluk nagyon keresni kell és nem is beszéltünk a skatulyáról. KInek lenne teljesen mindegy, hogy milyen szerepet játszik el és mennyiért? HP szereplőknek. Kinek tenne tök jót, ha HP tagokat tuszkolnának be a sorozatba? BBC-nek csak még nagyobb hírverése lenne. Ez lenne ésszerű de persze nem így csinálják 
Persze hogy nem úgy csinálják ahogy kéne. Én még mindig nem bírom az új dokit, főleg akkor nem amikor vigyorog, akkor annyira idióta feje van. xD Arra mondjuk azért kíváncsi vagyok, hogy mondjuk 20 év múlva lesz-e még DW.
2011. május 07. 12:36
Idézet (benyaw93 @ 2011.05.07. 12:30)
Persze hogy nem úgy csinálják ahogy kéne. Én még mindig nem bírom az új dokit, főleg akkor nem amikor vigyorog, akkor annyira idióta feje van. xD Arra mondjuk azért kíváncsi vagyok, hogy mondjuk 20 év múlva lesz-e még DW. 
Lesz. Csak nem ilyen. Az új évadban sok amerikai szereplő van már, szépen lassan szivárognak bele az amerikaiak, a stáb fele már amerikai, lassan a színészek között is egyre több lesz. Ha így folytatják, 20 éven belül ez akkora sorozat lehet, mint a House vagy talán még annál is nagyobb.
2011. május 07. 12:55
|
|
benyaw93 |
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.07. 12:36)
Lesz. Csak nem ilyen. Az új évadban sok amerikai szereplő van már, szépen lassan szivárognak bele az amerikaiak, a stáb fele már amerikai, lassan a színészek között is egyre több lesz. Ha így folytatják, 20 éven belül ez akkora sorozat lehet, mint a House vagy talán még annál is nagyobb. 
Hát majd kiderül.
2011. május 07. 13:01
Idézet (benyaw93 @ 2011.05.07. 12:55)
Hát majd kiderül. 
Én csak ezt a verziót látom magam előtt. Nagy gondok vannak a BBC-nél és egyre kevesebb pénz jut a DW-nak is, de arra még mindig több, mint más sorozatokra, ezért támadják is a sorozatot, amiért a Top Gearrel és a Torchwooddal együtt elvesznek minden pénzt az orruk elől, ezért több jó sorozatnak is véget kell vetniük. Az amerikai közönség elég nagy érdeklődést mutat, így, ha a sorozatot NETÁN el akarnák kaszálni, azt is simán tovább dobhatják a BBC Americának és ő pedig úgy cseszi el, ahogyan szeretné. Nem tudom ismeritek-e a többi nagyobb BBC-s sorozatot, de már több sorozatot is lepasszoltak a BBC Americának és még így sem jut elég pénz a folytatásra így szerintem egy idő után le fogják nekik passzolni. Inkább továbbadják és azok a sajátmódjukon teszik tönkre a sorozatot, ahelyett, hogy befejeznék ha véletlenül arra kerülne a sor.
2011. május 07. 14:12
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.07. 11:30)

Bonnie mint új útitárs? az egy egész jó ötlet
de ilyesmit általában akkor húznának meg ha már nincs nézettség és ezzel próbálnák megnyerni az Harry Potter-közönséget
de ettől függetlenül jó lenne látni őt a sorozatban ha egy kis szerep erejéig, akkor is
U.I.: valahol olvastam hogy terjengtek olyan pletykák hogy Bonnie-ra már gondoltak mint lehetséges útitárs
2011. május 07. 15:23
Idézet (Macaroth @ 2011.05.07. 14:12)
Bonnie mint új útitárs? az egy egész jó ötlet
(jó én nagy rajongója vagyok ezért mondhattok elvakultnak
)
de ilyesmit általában akkor húznának meg ha már nincs nézettség és ezzel próbálnák megnyerni az Harry Potter-közönséget
de ettől függetlenül jó lenne látni őt a sorozatban ha egy kis szerep erejéig, akkor is
U.I.: valahol olvastam hogy terjengtek olyan pletykák hogy Bonnie-ra már gondoltak mint lehetséges útitárs
Volt egy nagyobb összenépi szavazás, hogy az embereket kit látnának szívesen útitársként és Helena Bonham Carter nyert. Őt követte Emma Watson, Hannah Murray, Evanna Lynch, Bonnie Wright, Lady Gaga
2011. május 07. 18:04
|
|
MacarothHintalózsoké |
|
Idézet (kateblock @ 2011.05.07. 15:23)
Volt egy nagyobb összenépi szavazás, hogy az embereket kit látnának szívesen útitársként és Helena Bonham Carter nyert. Őt követte Emma Watson, Hannah Murray, Evanna Lynch, Bonnie Wright, Lady Gaga
, Amy Winehouse, Georgia Moffett.
az igen
képzeld el a sorozatot ha Gaga lenne az útitárs
2011. május 08. 12:06
Idézet (Macaroth @ 2011.05.07. 18:04)
az igen
Lady Gaga állítólag fan. Van egy kép, ami állítólag nem fake, egy koncerten volt betéve a színpadra egy TARDIS
2011. május 08. 12:24
Hát, az előző kettő után egy kicsit csalódott vagyok a mostani rész miatt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.